Fenerbahçe - Tartışma Konusu


Bulletproof

#uncensored
Katılım
27 Haz 2023
Konular
119
Mesajlar
924
Beğeni sayısı
248
PG Nakit
380
Konum
Antalya
Favori Güreşçi
"Stone Cold" Steve Austin
1 1
Mourinho, Branco'nun projesi için geldi. Branco da Ali Koç ile çalışmak istediğini söyledi. Durum böyleyken seçilmesi gereken kişi seçildi. Aziz başkanın bu konuda dolaylı olarak etkisi çok önemliydi. Ali Koç futbol şubenin idaresini Acun, Mario ve Jose'ye bırakıp sadece Abdullah Gül şekli bir başkanlık sergilerse seçimden optimum verimin alındığını rahatlıkla söyleyebiliriz.
 

Bogi

Jön Türks
Katılım
2 Tem 2023
Konular
17
Mesajlar
839
Beğeni sayısı
342
PG Nakit
0
Konum
Istanbul




Bizim buraların tek kongre üyesi olarak iki kelam edeyim sürece ve haftasonuna dair.

Bilenler vardır ama ben uzun süredir boş oy kullanma konusunda çok kararlıydım ve seçimim bu yönde oldu. Kongreyi takip edenlerin muhakkak dinlediği Ercüment Abi’nin dediği gibi koca Fener’in iki adaya sıkışmış olması acı bir durum. Ali Koç’un 6 sezonunu yekun olarak başarısız kabul etmekle birlikte benim için Aziz Başkan hiçbir zaman bir seçenek değildi, yine olmadı.

Ancak kongrenin ne kadar zayıf bir sese sahip olduğunu sizler de gördünüz. O yüzden bir noktada Aziz Yıldırım’ın adaylığı hem çok seslilik hem de muhalefet noktasında bence iyi oldu. Kısmen daha az bir fark, gelmeyen seçmenleri ve 2 Nisan kongresinden daha az bir sayı ile seçimin bittiğini de düşünürsek bence yeni yönetim mesajı almıştır diye düşünüyorum. Ama en önemlisi başkanın Yıldırım’ın yanına tebriğe gidip ardından bu kulübün dününün ve yarınının birlikte sahneye çıkıp dosta düşmana mesaj vermesiydi. Ben çok eleştirdim Aziz Başkan’ı ama harbiden hakkını helal etsin. O da hak ettiği şekilde alkışlarla ayrıldı sonrasında.

Bundan sonra bu kurulmuş süper yapıya sonuna kadar destek olacağız. Benim Mourinho - Branco ikilisine güvenim tam, operasyon da zaten fiili olarak başladı. Acun ve Ali Koç’ta umarım durumu en iyi şekilde idare ederler.

Fenerbahçe bir oldu, cümle alem lalalay diyelim bitirelim.

EN BÜYÜK FENER
 
Son düzenleme:
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: