Fenerbahçe - Tartışma Konusu

The PrinXe

#MaxiBall
Konular
228
Beğeni sayısı
175
PG Nakit
135
Favori Güreşçi
Maxwell Jacob Friedman
Şu gelen parayla Zaha, Gabigol transferlerini kapatalım kafi. Gabigol tabii biraz fazlaya kaçabilir, malum Forvet hattı kalabalık. Ancak Zaha kesinlikle ihtiyacımız olan türden bir futbolcu, Dzeko'yu iyi besler.

The PrinXe

#MaxiBall
Konular
228
Beğeni sayısı
175
PG Nakit
135
Favori Güreşçi
Maxwell Jacob Friedman
İsmail hocam iki al ver yapar alt ederdi Hull City'i. Galatasaray şunlara nasıl yenildi anlamıyorum, yedek kadron bile Championship kadrosu zaten abicim.

fetiborn41

PG.com Kullanıcısı
Konular
1
Beğeni sayısı
33
PG Nakit
200
Favori Güreşçi
Kevin Owens
Foruma hazır gelmişken Fenerbahçe ile ilgili görüşlerimi paylaşayım;

Öncelikle Arda Güler meselesinde Arda Güler'in fazla aceleci ve bir ponçik vefasızca davrandığını düşünenlerdenim. Real Madrid'de Valverde-Kroos-Modric-Bellingham-Camavinga-Tchou orta sahasından veya ileride Vini-Rodrygo ikilisinden hangisini keseMEYEceğini izlemek acı verici olacak. Duygusal bir tepki koyacak olmasam da, orada kaybolduğunu gördüğümde üzüleceğimi sanmıyorum.

Fenerbahçe'nin geri kalan transfer politikasında, sayıldığı gibi hem Zaha hem Perisic alınmasının bir miktar israf olacağını düşünüyorum. Ya Zaha ya Perisic formülü ile ilerlenip kalan parayla bir kaleci bir de stoper çözmesi kanaatindeyim. Kaleci olarak Livakovic ismi öne çıksa da, belki Altay'a son şans olarak Mert-Ersin ikilisinde yapıldığı gibi Altay'ı tecrübesiyle zorlayacak bir kaleci düşünülebilir, Sirigu gibi. Stoper olarak ise kesinlikle lider bir ismin takımda bulunması gerektiğini düşünüyorum. Stoper meziyetlerinin, topla oyun kurmasının veya hızının çok öne çıkması gerekmediğini ama oyundan düşeni ensesinden tutup silkeleyecek bir adamın varlığının gerektiğini düşünüyorum. Bunun en uçuk örneği de Ramos olabilir (sözleşmesi bitti aslında, why not?).

Galatasaray'ın yapacağı transferlerin kalitesine göre şampiyonluk konusunda (son 3 senedir olduğu gibi) açık ara önde favori başlayacağımızdan şüphem yok ama özellikle camianın, dışarıdan gelen eleştirilere kendini kapatıp kendi işine bakması gerekiyor. Mesut Özil'e megafon tutturan zihniyet olduğu sürece futbolda başarının Fenerbahçe'den uzak olacağı düşüncesindeyim.

Bogi

Jön Türks
Konular
18
Beğeni sayısı
379
PG Nakit
0
Tatilde gece eve geldim, malum bugünki basın toplantısı falan fişmekan. Şöyle araya duyum sıkıştırmalı falan filen kongre üyesiyiz ya zhsahzhzh neyse ciddiyetle yapalım yorumlarımızı az uzun olabilir.

İsmail Kartal tekrar hayırlı olsun. Benim kendisine dair bir inancım yok ama Fenerbahçe'nin başarısız olmasını isteyecek kadar düşmedik, düşmeyiz de. Tabii hoca bugünki toplantıda nasıl bir sistemi dikte ettireceğini de net şekilde açıkladı. Artık yönetimin kendi son seneleri olduğunu da göz önünde bulundurarak hocaya ve dolaylı olarak taraftara bu sene başarılı olabilecek yegane kadroyu ivedilikle kurması gerekiyor. Bu noktada yeni kural çerçevesinde bence fırsat varken orta saha için gurbetçi veteran tayfadan fayda almak lazım.

Zaha operasyonunda sona gelindi. Artık ya UCL olmuyor bu sene ama hem kıyak para alıcam hem de kupa 3 olsa da Avrupa'da oynıcam diyerek bize gelecek. Ya da UCL diyerek Lazio yapacak. Zaha'yı alırsak bu sezonun en net işlerinden biri olur. Yaşı ideal, tam olarak kadroya oturacağına da inanıyorum. Fenerbahçe'nin ileride şu an skorer oyuncu eksikliği var. Perisic bence servisi gole kıyasla daha çok seven bir adam ve biz bu servis kısmını çözebilecek bir adamı bedavadan kapadık zaten. O yüzden uçta Dzeko'nun sol tarafına Zaha gibi skorer bir ekleme çok tatlı olacaktır. Stoper ve bek rotasyonu eklemeleri elzem. Orta sahayı yukarda söyledim. 5 senede şampiyonluk/lar gelmiş olsaydı şu an bunları belki konuşmazdık ancak artık bu noktadayız ve o paranın dibine kadar kaliteli yıldız topçulara harcanması gerekiyor.

Malum oyuncu konusunda bi şey demeyeceğim. Büyük olan her zaman Fenerbahçe'dir. Fenerbahçe hele ki son dönemde kazandığı yeni kimlikle öz kaynaktan yetiştirdiği oyuncuları satmaya devam edecektir. Gidenin arkasından ay umarım başarılı olur falan diye konuşmayacağım çünkü böyle temennilerim yok. 4 küsür sene yetiştiği yerden bu kadar hızlı vazgeçip kaçma derecesinde olan birisi için hiç dememe gerek yok. Kendi seçti yolunu kendi bulacak.

Futbolla alakalı daha çok konuşuruz, transferler biraz akmaya başlasın.

Baskete dair Hikom yazdı ama Sertaç işi büyük ihtimalle bitmiş gibi duruyor. Kelço'yu ve sakat profu yollayıp Papagiannis ve Sloukas'ı ekleyerek devam edeceğiz gibi duruyor. Bunun detaylarını da yine beraber podcastte biraz daha netleştikçe konuşuruz diye düşünnüyorum.

Transfere dair hiç adam akıllı düşen haber yok. Hele bi şu kısa bitmenin nakdi gelsin bi bakalım bişeyler hızlanacak mı?

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: