RPG 𝐏𝐀𝐘𝐁𝐀𝐂𝐊 #𝟑𝟑 "𝐵𝑢 𝑏𝑖𝑧𝑖𝑚 ℎ𝑖𝑘𝑎𝑦𝑒𝑚𝑖𝑧..."


PGW: Son Eklenen Parta Git

Boss

𝐓𝐡𝐞 𝐅𝐢𝐧𝐚𝐥 𝐁𝐨𝐬𝐬
Katılım
21 Tem 2023
Konular
179
Mesajlar
596
Beğeni sayısı
1,401
PG Nakit
0
gp066sn.png


PAYBACK #33
3 Mayıs Cuma, 21:00 - C
KIA Forum
Los Angeles, CA

PAYBACK #33'DE BİZİ NELER BEKLİYOR?

1-
The Lodge birilerinin ensesinde!

2- Elimination Chamber Qualifying Match I

rbzgjz4.png


3- Pure Şampiyonu Jey Uso tehlikede mi?

4- Elimination Chamber Qualifying Match II

lzv3jpk.png


5- MAIN EVENT:
"Bu bizim hikayemiz, bizim rüyamız Velveteen..."

EXCLUSIVE

5q4nzc7.jpg


Kameralarımız New York'ta! Lüks bir hastaneden çıkışını yapan Mr. Berto'yu görüyoruz. Kendisi düşünceli bir şekilde şoförünü beklerken kameralara bakıyor.

Mr. Berto: Merhaba PGW evreni. Bu şovda aranızda olamayacağım. Fark ettiğiniz üzere bugün çok keyfim yok. Sevgili Matt Morgan talihsiz bir kaza geçirdi. Eğer onun durumunu soracak olursanız hayati bir tehlikenin olmadığını söyleyebiliyorum. Ama toparlaması... Biraz zaman alacak gibi duruyor.

Berto yutkunmakta güçlük çekiyor.

Mr. Berto: Medyada bu korkunç kazayı PGW'ya bağlayan, Morgan'ı işsiz bıraktığımız için başına bunların geldiğini söyleyen densiz kişiler olduğunu gördük. Halbuki NOW'ı kapattığımız gece Morgan'a PGW'da güreşmesi için sözleşme götürmeyi planlamıştık. Bazen bilmeden konuşuluyor ve iyi niyetler suistimal edilebiliyor... Avukatlarımız tüm bu arkadaşlarla ilgilenecek.

ltkm33d.jpg


Berto, onu alacak arabanın geldiğini görüyor.

Mr. Berto: Morgan'ın eskisinden daha iyi bir şekilde döneceğini umut ederek PGW evrenine heyecanlandırıcı bir haber de vermek isterim. Önümüz No Way Out. Bay Johnson ile istişarelerimiz sonucunda tek bir ana kemeri Chamber'a koymaya karar verdik. Bildiğiniz üzere Daniels'ın sınavı bir kafesten öte ve geriye tek bir şampiyonumuz kalıyor. Evet... Val Venis, No Way Out'da bu şirketin adını taşıyan ana kemerini 5 ayrı adama karşı korumak zorunda olacak! Kendisinin Royal Rumble'da olan maçında fazlasıyla hasar aldığını biliyorum. Bu yüzden şampiyonun No Way Out'a kadar dinlenip kendisini iyice hazırlamasını öneriyorum. Sanırım bu kadar yeterli...

Berto gülüyor ve daha fazla aracını bekletmeden arka koltuğa geçiyor.

abw4hsg.gif


ZLJniWb.jpeg


KAMERALARIN ARENAYA AÇILMASI İLE PYROLARIN PATLAMAYA BAŞLAMASI BİR OLUYOR! BÖYLELİKLE PAYBACK #33 BAŞLIYOR!

Pyroların patlamasının ardından sonra görüntüler yerini reklamlara bırakıyor. Uzun süren reklamların ardından kameralar tekrardan arenaya açılıyor. Kadrajımızda an itibarıyla ringimiz bulunuyor, ringin içerisinde baktığımızda boş olmadığını; içerisinde anonsör Greg Hamilton'un olduğunu görüyoruz. Seyirciler şovun bir an önce başlamasını istiyorlar, herkes oldukça heyecanlı görünüyor. Royal Rumble sonrasındaki ilk şovdalar çünkü. Birkaç farklı seyirci ve onların reaksiyonları ekranlara aktarıldıktan sonra, arenadaki bekleme durunu sona erdirecek gelişme oluyor. Anonsör Greg'in elindeki mikrofona doğru bir şeyler konuşmaya başladığını görüyoruz.

l-intro-1686941212.jpg


Greg Hamilton: Dear Ladies and Gentlemen, please welcome; THE ROYAL RUMBLE 2024 WINNER, VELVETEEEEEEEEN DREEEAAAMM! (CHEER!)


Entrance+with+Title+2.gif


Velveteen Dream geliyor! Arka alandan stage'ye gelen isim Velveteen! Mor dumanların arasından çıkıyor gururla! Bir süre arenadaki reaksiyonları gözlemliyor ve sonrasında ağır adımlarla ringe ilerliyor. Ringe vardıktan sonra çelik basamaklara yönelmek yerine ringin güney kısmına doğru ilerliyor. Koşarak sıçradığı apron'da ayağa kalkıyor ve taunt'unu yapıyor. Bunun sonrasında iplerin arasından ringe giriyor, ringe girer girmez köşeye gidiyor ve Second-rope'ye çıkıp bir kez daha taunt'unu yapıyor. Sonrasında oradan iniyor, anonsöre gidiyor. Greg elindeki mikrofonu Velveteen'e bıraktıktan sonra ringi terk ediyor, Velveteen ise ringin ortasına geldikten sonra konuşmasına başlıyor.

lz5jf3p.jpg


Velveteen Dream: Yıllarca süren acı dolu yaşam, hayatının renklerini kaybetmiş ve kendine savaş açmış bir genç... Tek motivasyon, tek vizyon, tek amaç alınan psikiyatri ilaçlarının yanında ekstra bir rehabilitasyon sağlamaktı. Sinirden delirdiğim, acıdan kıvrandığım ve ağladığım günler oldu. Yalnız kalmanın ve anlaşılamamanın eksikliğini iliklerime kadar hissettim. Defterin eski sayfalarını çevirdikçe mutlu olabiliyorum çünkü o çocuk yaralarını gün geçtikçe sardı. Aldığı darbelerle daha güçlü ve hatta yenilmez oldu. Renkler... Onlar tam olarak oradalar (dev WrestleMania) yazısını gösteriyor)! (CHEER!) Royal Rumble gecesine baktığımda bunu yalnızca bir zafer olarak değerlendirmiyorum. Bu hırsımın, tutkumun ve azmimin göstergesi. Beni maçtan eksilteceklerine, geri düşüreceklerine inandıkları her anı onlar adına bir yanılma fırsatına dönüştürdüm. Onlarla ters düşeceğimi ve beni eski sendromlarından arınamamış bir zavallı olarak gördüler. Ne büyük hata ama! Onlar adına ne büyük kayıp ama! Will Ospreay, Chris Jericho, Tyler Bate, Goldust, Alberto Del Rio ve diğerleri... Onlar kaybettiler ve ben kazandım! Şimdi de söyleyebilirim ki, onların yeteneklerini karşımda bir hiç kılarak kazandığım bu maçın ardından bütün güreş dünyasına verebileceğim bir mesaj var ve o da şu ki... Royal Rumble 2024'ün galibi Velveteen Dream burada ve durdurulamaz! Bu sadece bir başlangıç, bu sadece bir fragman!

Seyircilerden Velveteen'e yoğun bir ilgi, yoğun bir destek var. Kendisi de bu destek karşısında oldukça etkilenmiş görünüyor. Konuşmasını sürdürüyor reaksiyonlar durmamış olmasına rağmen.

see8rcs.jpg


Velveteen Dream: Her şey için teşekkür ederim ama isterseniz bu konuşmayı daha da duygusal bir hale getirmeyelim. Nitekim bu konuşmamı ''Olma'' sürecimde bana gösterdiğiniz anlayıştan ziyade, bundan sonraki sürece dair bir şeylere ayırmak istiyorum çünkü bulunduğum konum itibarıyla önümde beni bekleyen fırsatlar daha ilgi çekici. Royal Rumble maçını kazanmamın ardından omzuma ağır yükler bindi. Neyden bahsettiğimi anlammış olmalısınız. Artık önemli bir kararın eşiğindeyim ve herkes benden bunu bir an önce yapmamı bekliyor. Yılın en büyük etkinliğinde, milyonların gözünü diktiği o gecenin ana olayında; kendime rakip olarak kimi seçeceğimi bir an önce öğrenmek istiyorsunuz. WrestleMania'da hangi kemer için meydan okuyacağıma yönelik tercihimi bir an önce açıklamamı istiyorsunuz. Ama bunun için biraz zamana ihtiyacım var. Üzgünüm ama bunu şu anda yapamam! (NO! NO! NO! NO!) Pekala, o zaman bunu gecenin sonunda neden yapmıyoruz? (CHEER!) Bu şovun ana olayında, bu ringe bir kez daha geleceğim ve bu gelişimde sizlere hangi kemer için meydan okumada bulunacağımı duyuracağım! Acaba hangi kemer bana daha ço...


maxresdefault.jpg
goldust-entrance.gif


Arka alandan, stage'ye gelen iki isim var. Bunlar Goldust ve Joe Gacy! Goldust'ta Tag Team kemeri ve Gacy'de de Tag Team Kemeri ile World Television Kemeri bulunuyor! Bu iki isim, ağır adımlarla ringe doğru ilerliyor. Goldust'un ringe ilerlediği esnada farklı noktalara baktığını fakat Gacy'nin gözlerini Velveteen'e dikmiş bir şekilde ringe doğru ilerlediğini belirtmek lazım. Ringe vardıklarında önce Gacy çelik basamakları kullanarak Apron'a çıkıyor. Apron'da biraz ilerledikten sonra Velveteen'in hizasına geçiyor ve kemerini havaya kaldırıyor! Velveteen kemere ilgisiz bakışlarla bakıyor, Goldust da kemere bakıyor. Gacy kemerini omzuna attıktan sonra iplerin arasından geçecekmiş gibi oluyor ama duruyor, dalmış olan Goldust'a sesleniyor. Goldust kendisine geliyor ve o da iplerin altından kayarak ringe giriyor.

Velveteen kavgaya hazır durumda, oldukça gerilmiş bir şekilde bekliyor. Gacy'nin yüzünde bir gülümseme mevcut, Goldust ise gayet ciddi. Gacy bir adım öne çıkıyor ve Velveteen'e iyice yaklaşıyor. İkili baya yakınlar birbirlerine. Gacy elini kaldırıyor ve...

goldust.jpg


Velveteen'e uzatıyor! Velveteen'e el sıkışmak adına elini uzatıyor! Kimse bunu beklemiyordu! Velveteen onun eline bir müddet bakıyor ve duraksıyor, herkes onun buna nasıl bir reaksiyon göstereceğini merak ediyor. Asıl ilgi çekici şey ise Goldust'un bundan pek memnun olmamış gibi durması, bunu rahatlıkla gözlemleyebiliyoruz çünkü Goldust'un mimiklerinde gözle görülür değişmeler meydana geliyor. Huzursuz. Gacy ise oralı olmadan tebrik etmek amaçlı elini uzatıyor yalnızca. Bu olanları garipseyerek izleyen Velveteen, ne yapacak?

60pgnx5.jpg


Velveteen en sonunda onların suçsuz olduklarına inanıyor ve Gacy ile el sıkışıyor! İkisi uzun bir süre el sıkışıyorlar ve hatta Gacy onu kendisine doğru çekip sarılıyor. Resmen “hak ettik” bakışı atıyor. Uzunca sarılıyorlar, gözler bu olaylar esnasında çekimser bir şekilde duran ve hareket etmeyen Goldust'a çarpıyor. Gacy ile Velveteen'in sarıldığı esnada bunu istemez bakışlarla izliyor onları. Aradan geçen zamanın ardından ikili ayrılıyorlar, Gacy iplere doğru yöneliyor. İplerin arasından apron'a geçtikten sonra çelik basamakları kullanarak ringden iniyor. Goldust, Velveteen'e bakıyor...

Sonrasında hiçbir şey yapmadan o da iplerin arasından apron'a geçiyor. Goldust tam apron'dan aşağıya atlayacak ki...


xO3G4tc.jpeg
M3uNAk8.jpeg
bIxK4gy.jpeg
DMKimLg.jpeg


Michael Cole: THE LODGEE!

JBL: The Lodge is here!

Arka alandan geliyor bütün Lodge! Drew McIntyre, Ethan Carter III, Angelico ve Wes Lee... Hepsi stage'de duruyorlar, ringe doğru ilerlemiyorlar. Yalnızca Sefir'in elinde mikrofon bulunuyor, kendisi bu ekibin sesi olarak konuşmayı üstleniyor. Bir adım öne çıktıktan sonra direkt konuşmaya başlıyor. Hedefinde Velveteen var, ona bakarak konuşuyor.

images


Ethan Carter III: Velveteen, Velveteen, Velveteen... En güzel anları bile snoplaştırabiliyorsun, bunu takdir ediyorum kesinlikle. Bu gecenin sonunda birisini seçeceğini söylemek için bu kadar laf oyununa, kelime oyununa gerek var mıydı? Sadeleş. Yalın bir hale bürün. Bu şekilde devam edemezsin. Bunun zamanla başına ne denli büyük sorunlar yaratacağını bizzat izlemek istiyorum, bu izlemesi en güzel şey olur açıkçası. (bir süre duraksadıktan sonra devam ediyor) Bu gecenin sonunda bir karar vereceksin ve hangi kemer için mücadele etmek istediğini ilan edeceksin. Hangi kapının eşiğinden geçersen geç, odanın içerisinde seni bekleyen (Wes'i gösteriyor) birisi olacak! Onun senin peşinde olacağını asla unutma!

Sefir'in arkasındaki bütün Lodge üyeleri Velveteen ile alay edercesine gülüyorlar. Velveteen'in sivrildiğini görüyoruz. Ethan bakışlarını kaydırarak, Goldust ve Gacy'i hedef alıyor bu sefer de.

90


Ethan Carter III: PGW Tag Team Şampiyonları... Ah, bunu sizlere hatırlatan ben olmamalıydım. Zira bu düzenden gayet hoşnut görünüyordunuz. Kendinizi takım aksiyonundan uzak tuttunuz ve içi boş olan bir kemer serüvenine imza attınız. Bundan bir süre geçtikten sonra hiç kimse sizin o kemerleri taşıdığınızdan bile bilgisi olmayacak. O kemerin üzerine kendiniz bir şey katmadınız, o kemerlerde imzanız yok. Television Championship uğruna, o kemerleri korkunç bir noktaya kadar sürüklediniz, umursamadınız. Şimdi... Merak ediyorum da, haftaya bizim karşımızda o kemerleri korumaya çalışacak kadar cesaretiniz var mı?

Gacy ile Goldust önce birbirleriyle bakışıyorlar bir süre. Sonrasında stage'ye doğru dönüyorlar ve bu meydan okumayı kabul ettiklerini ifade edecek biçimde kafalarını sallıyorlar!

Ethan Carter III: O halde, önümüzdeki hafta en iyi şekilde görüşelim! Umarım bir süs olarak yanınızda bulundurduğunuz kemerleri korumaya çalışacak olmanın sıkıntısına girmezsiniz! (mic drop)

Sefir mikrofonu yere attıktan sonra The Lodge'un şarkısı çalmaya başlıyor. Bu görüntülerin ardından kameralar kapanıyor ve reklamlar giriyor.

abw4hsg.gif



Entrance+2.gif


RING GENERAL! GUNTHER! Girişte gözüküyor. Royal Rumble'da geri dönen isimlerden biri olduğu için neler yapacağı merak konusu.


Entrance+4.gif


Ve dönen isimlerden bir diğeri... ROMAN REIGNS! Tüm ciddiyetiyle girişte gözüküyor ve belki de bunca zamandır ikilinin kafasında kurduğu bu maç için artık hiçbir engel yok. Hakem gerekli kontrolleri yapıp maçı başlatıyor!

Qualifying for PGW Championship Chamber Match
GUNTHER vs. Roman Reigns


Maç başladı. İkili Elbow And Collar Tie Up'a girişiyor! İkili birbirlerine uzun bir süre üstünlük kurmaya çalışıyor ve sonunda Roman üstünlük kurup headlocka alıyor. Gunther üstünden fırlatıyor. Roman gelişine bir Shoulder Block! Ardından seri tuş 1..... Gunther hızla atıyor sonrasında kalkıyor. İkili bir kez daha Elbow And Collar Tie Up'a girişiyor. Bu sefer üstünlük kuran Gunther. Hızla Roman'ı köşeye taşıyor ve köşede boğuyor. Hakem sayıyor. 1..2..3..4.. Gunther ellerini hafifçe çekiyor. Fakat bir anda sağlam bir Chop! Roman acıyla göğsünü tutuyor. Gunther, Roman'ı köşede kaldırıyor. Bir tane de yumruk. Ardından sağlam bir Knife Edge Chop! Sonrasında bir tane daha! Sonrasında bir tane daha! Fakat Roman bir anda gaza geliyor ve göğsünü işaret ediyor. Vur hadi diyor! Gunther bir tane daha vuruyor! Roman buna karşılık sağlam bir Throat Thrust! Gunther bir Knife Edge Chop! Roman ona karşılık Throat Thrust! Sonrasında Roman üst üste seri Throat Thrust'larla karşı köşeye taşıyor. Köşede hızla Palm Strikelar vuruyor. Bir süre sonra Gunther, Roman'ı üstünden itiyor ve sağlam bir Big Boot! Roman sersemliyor fakat karşılığında ondan da bir big boot! Gunther sendeliyor ve o halde bir Lariat sallıyor fakat Roman eğiliyor ve bir Leaping Clothesline! Ardından Roman hazırlanıyor ve sağlam bir Superman Punch vuruyor. Gunther orta iplerin arasından ring dışına düşüyor.

Roman hızla ring dışına çıkıyor ve Gunther'e doğru koşuyor. DRIVE BY! Roman ardından Gunther'ı ringe sokuyor ve peşinden giriyor. Tekrardan köşeye geçip Superman Punch için hazırlık yapıyor. Koşuyor ve SUPERMAN PUNCH! Fakat hayır! Gunther bundan eğiliyor SLEEPER HOLD! Roman pes mi edecek!? Roman dayanmaya çalışıyor derken Gunther bir süre sıktıktan sonra aniden SLEEPER SUPLEX! Roman acıyla yerde yatıyor. Gunther tutuyor ve hızla Powerbomb'a alıyor. POWERBOMB! Tuşa gidiyor. 1.........2......... KICKOUT! Roman atıyor! Gunther, Roman'ı çenesinden tutarak kaldırıyor ve LARIAT! Fakat Roman eğiliyor ve iplerden sekiyor. SUPERMAN PUNCH! Sonrasında tekrar sekiyor. BİR SUPERMAN PUNCH DAHA! Sonrasında hızla köşeye geçiyor. Gunther sendeleyerek kalkıyor. Roman SPEAR! Fakat hayır! GUNTHER TUTUYOR VE BİR POWERBOMB DAHA! TUŞ! 1.........2.........

ROMAN ATIYOR! ROMAN ATIYOR! GUNTHER ŞAŞKIN! Gunther tekrar kaldırıyor. Fakat Roman bundan kurtuluyor ve Back Body Drop! Sonrasında hızla ipe koşuyor. İpten sekiyor ve SPEARRRR!!! TUŞA GİDİYOR! 1.........2.........

KICKOUT! GUNTHER ATIYOR! SON ANDA ROMAN İNANAMIYOR! ROMAN HIZLA KÖŞEYE GEÇİYOR! UUUUUUUUAAAAAAAA! GUNTHER ACIYLA KALKIYOR! ROMAN, SPEARRR! FAKAT HAYIR! GUNTHER BUNDAN KAÇIYOR! ROMAN KAFASINI RINGPOSTA ÇARPIYOR! Gunther Top Rope'a çıkıyor. Ringpostta asılı kalan Roman'ı tutuyor ve oradan çekip Powerbomb pozisyonunda kaldırıyor. TOP ROPE'TAN POWERBOMB! ÜSTÜNDE DIVING SPLASH! TUŞ!
1.........2.........3!!!

Kazanan: GUNTHER

350


Michael Cole: Kesinlikle Roman hak etmişti.

JBL: Roman'ın bu şanssızlığı elbet kırılacak Michael.

Bu rüya maçının kazananı GUNTHER oluyor ve kendini direkt olarak ringin dışına atıp galibiyetini kutluyor. Roman Reigns'in ise kendini geldiğini ve öfkeli bir şekilde Gunther'ı izlediğini görüyoruz. Sonrasında kısa bir reklam arası giriyor.

abw4hsg.gif


sg-sd792_2nscr_hogan_102214--3263f3f49ec53cef4b8adffef54dd01f.jpg


Bryon Saxton: Bayanlar ve baylar... Seth Rollins.

Siyah takımıyla Seth ciddi şekilde kadraja giriyor.

SethRollins.jpg


Bryon Saxton: Çokça beklediğimiz konuşmanı dinleme fırsatı bulduk ve sonrasında sana hak verenler ya da Cody'i haklı bulanlar oldu... Seth Rollins ne düşünüyor? Kendini yeterince anlatabildi mi?

Seth Rollins: Bazı şeyler için 10'dan geriye doğru sayan bir sayaç gerekmez Bryon. Anlatman gereken şeyler varsa davet beklemezsin. Ben düşüncesiz bir adam değilim. İnsanların ne hissettiğini çoğu zaman anlarım. Buraya gelmeden önce, sevdiğim insanlar bana serzenişlerde bulundular. Neden Wrestlemania ana olayına gitme gibi bir fırsatı tepip bunu yapıyorsun? Neden Rumble'da şansını denemiyorsun? Cody'e yaptığın şey sana ne kazandıracak? İşte orada anlıyorum ki, bu onunla benim aramda bize özel bir durum ve Cody'nin yaşayıp yaşayabileceği en değerli şey. Bu benim Bryon. İçinde bulunduğu durumdan onu çekip çıkaracak, onu sırtında kambur haline gelmiş bu hikayeden kurtaracak kişi benim. Cody, benim ustalık eserim olacak. Aslında... Benim inşa ettiğim Cody, Cody'nin bile ustalık eseri olacak çünkü...

Bir süre kafasını aşağı indirip düşünüyor...

Seth Rollins: Çünkü bu sefer hikayenin mimarı da... Tuğlaları da... Farklı. Çok farklı.

Bryon şaşkınlıkla ve son derece etkilenmiş şekilde Rollins'i dinledikten sonra onun arkasından bak-

6521


131a8dfbf0ae625601ef29615e7df6b29cdb4f6031fe3b6c8fe249e8a635854f

abw4hsg.gif



3buwkz2.jpg


Pure Şampiyonu Jey Uso girişte! Seyircilerden ona destek var fakat Sole Survivor olduğu süreçten sonra bu desteğin yoğunluğunu kaybetmiş gibi duruyor. Royal Rumble'da insanların ondan beklentisi fazlaydı ve sonuç olarak Jey bugün o maçın kazananı olarak aramızda değil. Kendisi hızlı adımlarla ringe giriyor ve mikrofon aldıktan sonra konuşmasına başlıyor.

jey-uso-september-5-a.jpg


Jey Uso: BİLİYORUM! Biliyorum, benden daha fazlasını bekliyordunuz. Doğruyu söylemem gerekirse ben de kendimden daha fazlasını bekliyordum. Sole Survivor olduktan sonra Seed olarak kendi potansiyelimin tam olarak farkına vardım. Omuzumda duran bu bebeğin gücü de yanımda olduğu sürece erişemeyeceğim mevkinin olmadığına emindim. İlk engel Johnny Mayhem idi. Lanet olsun ki o adamı seviyordum. Fakat Mayhem önce yeteneğine sonra da onunla olan hukukumuza ihanet etti. Bencilliğinin bedelini ise bana tertemiz kaybederek, omuzumdaki Pure kemerine kavuşamayarak ödedi. Mayhem'den sonra kalan tek şey Royal Rumble'ı kazanmaktı ve dediğim gibi burada çuvalladım. Ama en azından maçtaki en büyük tehlikelerden birini kendi ellerimle eledim. Bu sayede o maça en büyük damgayı ben vurdum! Bu olay sanırım uzun bir süre beni mutlu etmeye devam edecek.

Uso'ya destek geliyor.

Jey Uso: Beni mutlu eden bir başka olaysa aylar sonra babamı bu ringde görmemdi... Bunun nasıl bir his olduğunu kelimelere dökemiyorum. Onu çok özlemiştim. Aramız hiçbir zaman sıradan bir baba oğul gibi olmamıştı. Bunu en iyi siz seyirciler biliyorsunuz. Bizimkisi daha karmaşıktı, tıpkı sevgimiz gibi. Ona sarılmayı her şeyden çok istemiştim fakat ona sarılamadan maça veda etmek zorunda kaldım.

Jey duygulanıyor.

Jey Uso: Bu ne kadar canımı sıksa da beni iyice motive ediyor. Çünkü artık WrestleMania yolundayız! Size söz veriyorum, omuzumdaki bu kemerle tarihe geçtiğimde babama hiç olmadığı kadar sıkı sarıla-


Entrance+2.gif
4pa3s1b.jpg


VALENTINE! Tyler Bate girişte görünüyor. Royal Rumble'da inanılmaz bir performans sergileyen Bate, Jey'in sözünü bölerek girişte beliriyor. Seri adımlarla ringin yolunu tutuyor. Jey ona sinirli bir şekilde bakarken Bate mikrofon alıyor.

RESEM84342tykler.jpg


Tyler Bate: Boş sözler... Cidden buraya Rumble özeti verip babana ne kadar sarılmak istediğini anlatmaya mı geldin? Rumble'da olanları söyleyeyim, sen Rumble'da tarih oldun Jey. Bir balon gibi patladın. Tıpkı o sövdüğün ezik Mayhem gibi bir şey çıktın. İnsanlar Sole Survivor olduğunda belki de bu şirketin geleceği olduğunu düşündüler. Ama sen Rumble'da bunun aksini kanıtladın, Sole Survivor unvanını kazanmanın bile şans olduğunu gösterdin. Herkes biliyor ki Alberto olmasa onu da beceremeyecektin.

Bate, ciddi bir ifadeyle devam ederken Jey sinirleniyor.

Tyler Bate: Kimse seninle babanın sarılamamasını önemsemiyor. İnsanlar tek bir şeyi önemsiyor, Y-SEX'i! Val'ın başına gelenler içimi yakıyor. Bryan Danielson denen amatör başaramamasının acısını bizden çıkarmaya çalıştı. Kendince başarılı olduğunu düşünüyor fakat bir şeyi kaçırdı... BENİ KAÇIRDI! Ejderhanın elinden kaçtım. Beceriksiz herif kendini avutmaya devam edebilir. Benim ise bir ganimete ihtiyacım var. Tıpkı ağabeyim gibi.

Bate, Jey'in Pure unvanını gösteriyor.

Tyler Bate: Omuzundaki unvanı ilk aldığında belki de ona biraz anlam kattın. Fakat sonrasında Pure Championship'e gölge düşürmeye başladın. Sole Survivor olma peşinde koşarken bu unvanı geri plana attın. Tıpkı Royal Rumble sürecinde yaptığın gibi, her zaman daha fazlasını isteyip elindekinin ihtişamını yok ettin. Artık bunun devri geçti. O unvan daha iyilerini hak ediyor. Royal Rumble'da prime'ını çoktan geride bırakmış bir NOW yıldızını elemekle övüneni değil, o maçta rekor üstüne rekor kıranı hak ediyor. Peki sen Jey Uso... Bu şansı bana verecek kadar taşaklı mısın?

Jey sinirli bakışlarını yok edip gülüyor.

623a11a725802f00969e764ce7692f67.jpg


Jey Uso: Royal Rumble'dan sonra resmi olarak ağabeyin Val'dan daha taşaklıyım oğlum... Kabul!

Jey gülerken Bate'in sinirden kıpkırmızı olduğunu görüyoruz. Bu sırada hakem geliyor ve Pure kemerini teslim aldıktan sonra maçı başlatıyor.

PURE KURALLARI

Maçın süresi hakemin kararıyla 15 dakika!

PGW Pure Championship
Jey Uso (c) vs. Tyler Bate


-TeItT.gif
tyler-bate-fit.gif


Zil çalıyor ve maç başlıyor! Jey Uso, hızla Bate'e doğru atılıyor ancak Bate, kıvrak davranıp ondan kaçınıyor. Hemen Jey'in üzerine bir dropkick ile atlıyor! Jey, yerde kalırken, Bate hızla iplere doğru koşuyor ve ona doğru bir Suicide Dive gerçekleştiriyor! Seyirciler bu hızlı başlangıcı ayakta alkışlıyor. Jey, ringin dışında nefesini toplarken, Bate, onu ringe geri getiriyor ve hızla bir armdrag ile Jey'i yere seriyor. Ardından Bate, Jey'in kolunu kavrayıp bir cross armbreaker hareketiyle ona baskı uyguluyor. Jey, acı içinde kıvranırken, zorluğu aşmak için elinden geleni yapıyor. Jey, sonunda kurtulmayı başarıyor ve hızla ayağa kalkıyor. Bate, ona doğru koşuyor ancak Jey, beklenmedik bir şekilde onu kucaklayıp bir Samoan Drop ile yere seriyor! Jey, seyircilerin desteğini arkasına alarak momentumu ele geçiriyor ve Bate'i köşeye sıkıştırıyor. Ancak Bate, bir anda sıyrılıyor ve Jey'e en sertinden bir European Uppercut gönderiyor! Şimdi Bate, ringin köşesine tırmanıyor ve buradan bir flying uppercut ile Jey'i deviriyor! Tuşa gidiyor 1...........2.........

Jey'den kickout! Jey, ringin ortasında yorgun düşmüş bir şekilde kalkmaya çalışıyor ancak Bate reverse DDT ile onu tekrardan yere seriyor! Bate hıncını alamıyor ve onu tekrar kaldırmak istiyor. Ama Jey, Bate'i gafil avlıyor ve ona bir Superkick gönderiyor! HAYIR! Bate, son anda dengesini koruyarak kaçmayı başarıyor ve Jey'e bir Exploder Suplex ile karşılık veriyor! Şimdi Jey'i kaldırıp köşelere yolluyor, Jey acı içinde köşelere giriyor. Bate fazlasıyla tatmin olmuşcasına ona bakıyor. Jey yere yığılırken Bate fırsattan yararlanıyor ve ringin köşesine tırmanıyor. Seyirciler, heyecanla ayağa kalkarken, Bate, buradan bir Spiral Tap ile havalanıyor ve Jey'in üzerine atlıyor! JEY ÇEKİLDİ! TYLER BATE YERDE SEKİYOR! ACI İÇİNDE KALKACAKKEN JEY'DEN ONA SUPERKICK! ! Bate devrilmedi ve iplere yığıldı. Şimdi Jey koşarak karşı iplere gidiyor ve SPEAR! Bu iş burada biter! Jey tuşa gitti 1..........2.........

Kickout! Fakat Jey Uso bozuntuya vermiyor. Hemen ayağa kalkıyor ve yerdeki Bate'in işini tam anlamıyla bitirmek adına köşelere çıkıyor. Şimdi doğruluyor...

?: Hay anasını bu şey çalışıyor mu? Jey beni duyabiliyor musun?

fans-crowd-u-a.jpg


Seyircilerin arasından gelen bu ses Jey'in o tarafa dönmesine neden oluyor. Fakat bu sesin kimden geldiğini göremiyor.

?: Biraz daha sağa bak Jey. Az kaldı göreceksin.

Jey kafasını iyice çevirdiğinde elinde megafon olan o ismi görüyor ve şok içinde kalıyor.

mnaq59e.jpg


CM Punk: Aferin oğluşum.

stream
Kip-Up.gif


Jey ölü görmüşe dönüyor! Turnbuckle'da öylece dururken Punk megafonuyla ağır adımlarla yürüyerek ringin yolunu tutuyor. FAKAT RİNGDE BİR SIKINTI VAR ÇÜNKÜ TYLER BATE'DEN KIP UP GELİYOR! JEY PUNK'A KİTLENMİŞ ŞEKİLDE BAKARKEN BATE TURNBUCKLE'A FIRLIYOR VE JEY USO'YA SUPERPLEX VURUYOR! BATE HAREKETİ VURSA DA YORGUNLUKTAN İKİSİ DE YERDE!

CM Punk: Pure kurallarında maça karışan güreşçi kadro dışı ediliyor diye duydum. Bu yüzden yanına gelip kafana tekmemi geçiremiyorum. Ama en azından seninle konuşabilirim değil mi? Çünkü bu gördüğün çene bir türlü durmuyor Jey.

Rebound+Rolling+Kapoo+Kick.gif


Punk en öne kadar geliyor ve seyircilerin arasında duruyor. Tam bu sırada Bate'in Jey'den daha erken kalktığını görüyoruz ve hızlıca Rolling Kapo Kick vuruyor! Jey tam anlamıyla hareketsiz artık. Fakat Bate işini sağlama almak için onu kaldırmaya çalışıyor...

CM Punk: Aslında Pure kemerini Wrestlemania'ya götürüp tarih yazabilirdin. Eğer Rumble'da çeneni bana karşı tutabilseydin... Her şey farklı olabilirdi.

TYLER BATE, JEY'I KALDIRIYOR VE TYLER DRIVER'97! TUŞA GİDİYOR!

Tyler+Driver+%252797+2.gif


1....................2............

CM Punk: Sonuç olarak bırak PGW'yi korumayı, sen kendini bile benden koruyamadın.

E_XYS-LX0AAaXty.jpg:large


3!

KAZANAN VE YENİ PGW PURE ŞAMPİYONU: Tyler Bate

Victory%20As%20Champion.gif
jtjn5uf5vs0c7380.png


TYLER BATE ŞAMPİYON OLUYOR! ROYAL RUMBLE'DA VERDİĞİ İNANILMAZ EFORUN HEMEN ERTESİNDE PGW'DAKİ İLK KEMERİNİ KAZANIYOR! JEY USO'NUN NEREDEYSE 4 AY SÜREN SALTANATI SONA ERİYOR. PUNK MAÇ BİTER BİTMEZ BARİYERLERDEN ATLAYIP RİNGE YAKLAŞIYOR VE BU MANZARA KARŞISINDA KAHKAHA ATIYOR! HAKEM BATE'E PURE KEMERİNİ GETİRİYOR. BATE YILLARDIR BU ANI BEKLİYORMUŞCASINA KEMERİNİ KALDIRIYOR! ŞİMDİ KAMERAYA DÖNÜYOR...

skysports-tyler-bate-wwe-uk-title_3891970.jpg


Tyler Bate: İzlediğini biliyorum abi! Bu bizim için, Y-SEX için! Ve sen Valentine... Her neredeysen. Bu senin için.

VAL VENIS'E SELAMINI ÇAKTIKTAN SONRA YORGUNLUKTAN İPLERE YASLANIYOR. CM PUNK İSE ONUNLA İLGİLENMEDEN SADECE YERDE YATAN JEY USO'NUN HALİNE GÜLÜYOR. BU GÖRÜNTÜLERLE REKLAMLARA GİDİYORUZ.

abw4hsg.gif


Arka alanda büyük televizyonu görüyoruz ve Tyler Bate'in zaferini izleyen isim... Bryan Danielson. Kameraya dönüp direkt olarak ciddiyetle konuşmaya başlıyor.

AVvXsEj3aj9juubQc4Ih5rqV5Q5u1kTDIC7eIOWEv0V7C1KaCdOcYgxEtDSCwvT3kqWf_TRWUTLozHc7HC29DiORNFdZrzt4e4PC9tGbkX2JeT29jylbTRDTBQh4EZ4lhcdujNtWQ_KbvyVE6MtYfbxGT05c2OmnoLPJLzSXCeYgBj2AHvNalYDUsFVi_5yT=s320


Bryan Danielson: Val, şu anda Bate için yattığın yerden sevindiğini biliyorum. Ama şu anda beni gördüğünde ne hissettiğini bilip bilmediğimi soracak olursan... Bilmiyorum. Çünkü seni çözemiyorum. Bu yüzdendir ki, bende büyük bir iz bırakacaksın. Bıraktın da. Tıpkı benim sende bıraktığım gibi. Yaptığın şeylerle beni çıldırtmayı fazlasıyla başardın. Bu süreci buraya sen götürdün demek daha doğru olurdu. Ben... Ben sana senin Mayhem'e yaptığın şeyi yapmadım. Çünkü bunu sana yaptığımda olan olmuştu ve insanlar artık bıkmışlardı. Onlar benim için bağırırlar Val. Her defasında. Ama bu sefer bir şey yapmamı istediler. Benden bunu istediler çünkü senin olduğun profil, sen... PGW Şampiyonu Val. İnsanlar bundan haz etmiyorlar. Bunun sebebi karşında benim olmam değildi. Eğer bu oyunu benim gibi oynasaydınız, bu insanlara istediği şeyi, saf güreşi sen verseydin belki her şey farklı olabilirdi. Belki burada olabilirdin. Ama olan olmuşsa ve iş işten geçmişse dileyecek tek şey geçmiş olmasıdır. Geçmiş olsun Val. Sözünü ettiğim koşullar oluştuğunda seni yenerek gösterdim ki, iyi bir PGW şampiyonu olabilirdim. (arenada YES! sesleri) Ama bu çiçek benim toprağımda yetişmedi. Henüz. Belki çok... Çok sonra. Ama biliyorum. Ben PGW şampiyonu olacağım. Fakat bu olana kadar, senin yanlışlarını da düzeltmeye devam edeceğim. Seninle işim bitti Val. Artık söz konusu olan kuklacı değil, kukla. Tyler senin gibi olmayacak. Onun karşısına çıkıp dikileceğim ve öğreteceğim. Belki de, öğretemeyeceğim. Bilmiyorum. Ama bildiğim bir şey var ki, PGW'i birkaç şovluk da olsa senden kurtardığım gibi... Tyler'ı da kurtaracağım. Ve belki de o... Senin gibi olmayacak. Artık senin gösterdiğin yolda yürümemeyi seçip, kendine bir şampiyon profili yaratıp bana bunu gösterecek. İşte o zaman, bir şeyler başardığımı anlarım. Kazanmak veya kaybetmek değil. Kuklayı kuklacıdan kurtarmak. Benim için tüm mesele bu.

Seyircilerin yoğun "YES!" tezahüratları ile Bryan'ı destekliyorlar. Bu sırada kameralar, arka alana giriş yapan o ismi çekmeye gidiyor.

abw4hsg.gif


Bu isim CM Punk! Bryan'ın konuşmasından sonra o da arka alana girmiş ve neden olduğu sonuçtan fazlasıyla keyif alırcasına dolanmakta. Punk hiçbir şeye aldırış etmeden koridorda ilerlerken birisi ona omuz atıyor!

maxresdefault.jpg


CM Punk: Ne o? Civil War'da senin sayende Sole Survivor olan adama hayatı zehir ettiğim için bana mı saldıracaksın?

20160616_sd_delrioexclusivedc--923cc906cc74515850c7defd2cce3e2f.jpg


Bu Alberto!

Alberto "El Patron" Del Rio: Meselenin Jey ya da Jeff olduğunu mu sanıyorsun? Jey ile hiçbir zaman bir dostluğum olmadı, Jeff'i ise bu tüm dünyaya rezil eden en büyük adam benim. Benim derdim başka Punk. Biraz önce yaptığın şey seni öyle ya da böyle elemiş bir adamın hayatını sikmekti. Emin ol ese, bu şirkette en az sevilen adamların başında gelirim fakat bu yaptığını, ortada hiçbir şey yokken yaptığın bu şeyi asla kimseye yapmazdım. Çünkü ben gerçek bir güreşçiyim. Sadece hedefime ulaşmak için, kazanmak için pislik yaparım. Sen ise bunu bunu zevk için yapıyorsun.

Alberto, Punk'a iyice yaklaşıyor.

Alberto "El Patron" Del Rio: Buradakilerin ilk başta abarttıklarını düşünmüştüm ama haklılar. Sen bir tehlikesin.

01-cm-punk-aew-road-to-dynamite-d-c-1-19-2022.jpg
sd875rio--aac7f021ea70a690feb3f91d14583f97.jpg


CM Punk: Tehlike ha? Aksini hiçbir zaman iddia etmedim. Eğer Jey benim yüzüme bunu vurmasaydı belki size karşı iyiyi oynamaya çalışabilirdim. Rumble'da Hardy'den intikamımı aldıktan sonra belki de cidden sorun çıkarmamaya çalışabilirdim... Fakat o her şeyi mahvetti. Ben de o şımarık çocuğa hayatının en büyük dersini verdim. Ama şu an görüyorum ki burada ders vermem gereken tek kişi Jey ve Jeff değilmiş...

Punk gülüyor Alberto'ya bakarak. Alberto'nun sinirden gözü seğiriyor.

CM Punk: Burası artık senin bildiğin PGW değil Alberto. Rock, NOW'ı kapattığından beri değil. Bu şirketi her şeyden çok korumak istiyordun değil mi? O'Neil'ı bu yüzden bitirmek istedin. Fakat gel gör ki O'Neil asla NOW'ı satın alıp şirketin sonunu getirmek gibi bir hata yapmazdı. Sonuç olarak PGW olarak bir hata yaptınız. NOW'ı kapatıp oradakilere ceza verelim derken kaçtığınız, korktuğunuz şeyi içeri aldınız. Beni, Deccali içeri aldınız. Sonuçlarına da katlanacaksınız.

Punk hiç olmadığı kadar psikopat bir şekilde Alberto'ya bakıyor ve orayı terk ediyor. Alberto, düşünceli bir şekilde onun arkasından bakıyor.

abw4hsg.gif



Entrance+2.gif


Coliseum Clash! Samoa Joe girişte. Royal Rumble'da fena işler yapmayanlardan biri. Buradaki kariyeri Johnny Mayhem gibi PGW yüzlerinden birini yenerek başlamıştı. Bu gece ise Chamber maçına katılmak için mücadele edecek!


Entrance+1.gif


Chris Brookes! Samoa Joe onu görünce direkt olarak havlusunu atıp ringde beklemeye başlıyor. Brookes ise ona bakmıyor bile ve sadece PGW arenasını ikinci kez solumanın etkisini hissederek ringe ilerliyor. Brookes turnbuckle'da taunt atıp aşağı iniyor...

Shoulder+Block.gif


JOE AŞAĞI İNDİĞİ GİBİ BROOKES'A SALDIRIYOR VE HAKEM ZİLİ ÇALDIRIYOR!

Qualifying for PGW Championship Chamber Match
Samoa Joe vs. Chris Brookes


Joe, Brookes'i köşede sıkıştırıyor ve üst üste Fist Punchlar vuruyor. Sonrasında tutuyor ve Brookes'i hızla yere fırlatıyor. Brookes kalkmaya çalıştığı sırada göğsüne sağlam bir tekme geçiriyor! Brookes acıyla ring dışına çekiliyor. Joe iplerden sekiyor ve SUICIDE DIVE! Ardından Brookes'i tutuyor ve Çelik Merdivene fırlatıyor! Sonrasında Brookes'in ceketini çıkarttırıyor! Ardından boğazından tutarak kaldırıyor ve URANAGE! HEMDE APRONA! Brookes yerde, acıyla sırtını tutuyor! Joe, Brookes'i yerde sürüklüyor. Sonrasında kaldırıyor ve SPİKER MASSAINA URANAGE! Brookes sırtını spiker masasına çok sert çarpıyor! Joe ardından Brookes'i ringe sokuyor. Ardından iplerden sekiyor ve LARIAT! Joe Tuşa gidiyor! 1.........2......

KICKOUT! Brookes atıyor. Joe kaldırıyor ve güçlü bir şekilde köşeye fırlatıyor! Brookes sağlam bir şekilde köşeye çakılıyor! Joe ona doğru koşuyor ve C.C.S. ENZUIGIRI! Ardından tutuyor ve Coquina Clutch'a almak istiyor. Fakat BROOKES DİRENİYOR! Joe bağlayamadan iplere sarılıyor! Hakem ayırıyor! Joe, Brookes'i köşeye sabitliyor ve üst üste tokatlar savuruyor! Bir sağ bir sol! Ardından Top Rope'a çıkartıyor. Fakat Brookes üst üste yumruklar savuruyor! Joe sersemleyene kadar yumruklar atıyor! Köşeden iniyor ve Joe'nun üstüne koşuyor. OCTOPUS HOLD! JOE ACI İÇİNDE! Fakat bir süre sonra Joe, Brookes'i tutuyor ve köşeye çarpıyor! Ardından tekrar köşede sabitliyor.

Muscle+Buster+2.gif


MUSCLE BUSTER! Brookes için şans tükendi. Joe tuşa gidiyor: 1............................2.............................

3!

Kazanan: Samoa Joe

Leaves+the+Arena+2.gif


Joe kazanıp kendini çembere atıyor ama bunda Brookes'a habersiz saldırmasının büyük etkisi var! Aynı şeyi Johnny Mayhem'e de yapan Joe, bundan haz duyuyor ve alışkanlık haline getiriyor gibi!

JBL: Bu maç normal koşullarda Brookes'un olabilirdi.

Michael Cole: Joe'ya birinin bunu yapmamasını söylemesi gerek!

Kendini aşağı atan Joe, çembere girmenin de mutluluğuyla direkt olarak arka alana ilerliyor. Biz de reklamlara gidiyoruz.

abw4hsg.gif


i-dont-just-want-to-be-a-world-champion-again-i-need-to-be-v0-gvqjcjuun2ob1.jpg


Arka alanda öylece yürüyen Jeff Hardy'i görüyoruz. Her zamanki gibi kafası düşüncelerle dolu görünüyor. Bu sırada önüne biri çıkıyor...

d4QaX8a.jpeg


Will Ospreay! Arenanın içinden bu ikiliyi karşı karşıya görünce inanılmaz bir pop geliyor! Çünkü Will Ospreay, koca bir döneme damga vurmuş PGW şampiyonluğunu Jeff'e karşı kaybetmişti. Ospreay buraya döndükten sonra ilk kez onunla karşılaşıyor ve... Elini uzatıyor! Ospreay elini uzattı! Jeff Hardy ise bunu karşılıksız bırakmayıp eli sıkıyor!

Will Ospreay: İyiydi Jeff. Sadece biraz şanssızdın. Olacak olan buydu ve oldu. Bir nevi, işler Punk'ın planladığı gibi gitti.

Jeff Hardy: Will artık... Artık bu tarz başıma gelen şeyler o kadar da beni etkilemiyor. Sonuç olarak, senin de dediğin gibi. Olan oldu. Bunlara alışığım.

Will Ospreay: Biliyorum. Ve de anlıyorum. Burası, PGW... İnsanı hissizleştiriyor. Burası, eskisi gibi değil. Ve anlaşılan, eskisi gibi kalabilen sadece sensin. Böyle gördüm. Herkesin başka bir dünyası var. Val, Christopher, Patron, Velveteen... Artık burada olmayan Johnny bile. Hepsi bir tuhaf. Ama sana baktığımda öyle değil. Sende eski PGW'ı görüyorum. Ve aynı zamanda yalnızlığı. Koca bir şirkette koca bir yalnızlık. Bunu yaşayan sadece "Mr. Berto" değil anlaşılan.

Jeff Hardy: Bunları söylediğine göre, sen de benim gibi hissediyorsun.

Will Ospreay: Nasıl?

Jeff Hardy: Yalnız. Ama bunun sebebi Bea'nın ya da yanındaki ikilinin artık burada olmaması değil. Bende kendini görüyorsan, yalnızsındır Will. Çünkü bu zamana kadar ben... Çok haksızlığa uğradım. Belki herkesten fazla. Ama bunların karşısında her zaman yoluma devam ettim. Olan şeyler kıyıdan köşeden hep bir şekilde beni etkiledi. Savaşlara çekilmeye çalıştım. Taraf olmadığım için bertaraf edilmek üzereydim. Buradan gitmem için, her şeyi yaptılar.

Will Ospreay: Benim de buradan gitmem için her şeyi yaptılar.

Jeff Hardy: Gördüm. Ama şunu da görüyorum. Halen buradayız. Yeni bir mücadele ya da yeni herhangi bir şey için.

Will Ospreay: Yeni bir dostluk için.

Bir süre Ospreay'in öylece yüzüne doğru bakan Jeff, düşündükten sonra kafasıyla bu son sözü onaylayıp ona hak verdiğini bir nevi gösteriyor. Bu sırada buraya doğru yaklaşan birileri var...

Backstage+Talk.gif


Young Bucks!

Matt Jackson: Ben bu filmin adını biliyorum...

Nick Jackson: Düşünelim... TRIPLE CROWN ŞAMPİYONLUĞU!

Matt ve Nick öylece karşısındaki ikiliye baktıklarından sonra Ospreay ve Hardy'nin onları adeta ciddiye bile almadığını hissedebiliyoruz. Tam bu anda bir ayak sesi daha geliyor ve karşımızda...

Backstage+Talk.gif


Kenny Omega: Matt, Nick. Durun. Bu filmin adı böyle değil. Bu filmin adı, miladını dolduran PGW veteranları. Ama bu biraz uzun olduğu için belki de filmin adı "Bok kokusu" olabilir. Çünkü Will ve Jeff cidden böyle kokuyorlar. Kendilerinin böyle koktuğu yetmiyormuş gibi bir de koca 10 ay boyunca bu şirketi böyle kokuttular. Şimdi de birlikte kol kola verip bu kok-

jdWGkyJ.jpeg


Will Ospreay: (alaycı şekilde sırıtıyor) Burası komik bir hal aldı Jeff. Gitmem gerekiyor. Seninle sonra yine konuşuruz.

Kenny Omega: Konuşursun. Ne de olsa anlatman gereken çok şey vardır diye düşünüyorum Will. Mesela tekrar büyük balık olmaya çekindiğin gerçeği gibi. Görüyorsun, burası senin dönemindeki gibi değil. Ama sen bununla savaşmayı tercih etmeyip senin gibi ağlak bir bağımlıyla "biz aslında birbirimize ne kadar benziyoruz" mottosuyla kol kola ver-

ee8Ve1Y.jpeg


Jeff Hardy: Sanırım ben de gitmek zorundayım. Burada, Velveteen'e kaybettikten sonra hiçliğe gitmiş olan bir adam kafamı gittikçe şişiriyor.

Yavaş yavaş Ospreay'in arkasından ilerleyen Jeff'i gören seyirciler inanılmaz bir pop yaratıyorlar! Omega ise onların bu tutumunu olduça komik bulup Matt ve Nick ile sırıtıyor.

Kenny Omega: (onların arkasından bağırıyor) Ne acı! Ama ben en azından artık farkındayım. Burası, PGW... Yeni bir dönemde! Ve bu era, sizin kokunuzu istemiyor.

İkili oradan gitmesine rağmen Omega halen arkalarından bağırıyor.

Kenny Omega: BU... PURIFICATION ERA! SİZİN GİBİ VETERAN MİKROPLARDAN ARINIYORUZ!

abw4hsg.gif


Evet, bu olanların sonrasında hiç reklamlara uğramadan şovumuz kaldığı yerden devam ediyor. Kameralar, ringe geri dönüyor. Ringe baktığımızda boş olmadığını, içerisinde Velveteen Dream'in olduğunu görüyoruz. Kendisinin elinde bir mikrofon bulunmakta. Dev ekranda kendi görüntüsünü görmesinin ardından elindeki mikrofonu ağzına doğru tutmaya başlıyor ve hiç vakit kaybetmeden konuşmasına başlıyor.

oyrq8sx.png


Velveteen Dream: Gecenin başında hepinize aktardığım gibi, üzerine etraflıca düşündüm ve taşındım. Bunu yapmak ve işin içinden çıkabilmek oldukça zordu, bunu itiraf etmek zorundayım. Zihnim içindeki çatışmalar sonucunda, artık ne yapacağımı gayet iyi bir şekilde biliyorum. Herkesin malûm bir heyecanın içerisinde olduğunu ve dudaklarımın arasından çıkacak sözleri sabırsızlıkla beklediğinin farkındayım. Bunu görebiliyorum ve rahatlıkla anlayabiliyorum. Ne kadar kritik bir kararın eşiğinde olduğumun ve bunun Prestige Grand Wrestling'in çehresini değiştireceğinden eminim. Pekala, sizleri daha fazla bekletmek istemiyorum. Sizlere aldığım kararı duyurmak istiyorum. WrestleMania'da, yılın en büyük etkinliğinde, karşımd...

Velveteen cümlesini tamamlayamıyor çünkü tam sözünü tamamlamak üzereyken, tüm arenayı adeta saran bir şarkı çalmaya başlıyor! Velveteen'in yüzünde bir gülümseme oluşuyor, elindeki mikrofonu indiriyor ve sırıtarak stage'ye doğru dönüyor.


7nfya19.png


Micheal Cole: Here he is!

JBL: Oh baby!

Christopher Daniels burada! Şarkının bir müddet ilerlemesinin ardından arka alandan, stage'ye geliyor. Arenada çok yoğun bir atmosfer oluşmuş durumda, Christopher'ın arka alandan gelmesiyle birlikte seyirciler çığlık çığlığa. Sonu görünmeyen bir cheer hakim arenada. Christopher'ın elinde de bir adet mikrofon bulunmakta. Seyircilerin reaksiyonlarını bir müddet izlemesinin, süzmesinin ardından konuşmaya başlıyor. Bir taraftan da ringe doğru ilerliyor, bunu da eklemek lazım.

qgtse6q.png


Christopher Daniels: (kollarını yana doğru açarak) İşte, görüyorsun. Tam olarak buradayım. Anlatılmalı mı, dile getirilmeli mi bilmiyorum ama... Val Venis buraya gelecek ve kendisini gösterecek bir şampiyon değil. O bir gafletin içerisinde kaybolmuş durumda. Val burada olacak kadar güçlü birisi değil. Kemerini HER ZAMAN dış müdahaleler ile korumayı başaran ve her maç sonrasında hastaneyi ziyaret etmek durumunda kalan o zavallıyı yenerek hiçbir şey elde edemezsin. Bunu sen de çok iyi bir şekilde biliyorsun. Nasıl bir yolu takip edeceksin bilmiyorum ama ne yapman gerektiğini çok iyi biliyorum. Kariyerinde sıçrama yapmak için her zaman bir Christopher'a ihtiyaç duydun. Bunu söylemekten hiçbir zaman çekinmedim, çekinmeyeceğim de. Bence sen de bunu gönül rahatlığıyla kabullen... Seni Velveteen yapan benim ve görüyorum ki, bana bir kez daha ihtiyacın var.

Seyirciler bu söz karşısında şok olmuş durumda, Velveteen ise sırıtıyor. Bu arada Christopher ringe varmış oluyor. Kendisi çelik basamaklara doğru yönelmesinin ardından basamakları teker teker çıkıyor. Apron'a geçtikten sonra tek elini kemerinin üstüne atıyor ve iplerin arasından ringin içerisine giriyor. Kemerini eline alıyor, Velveteen'in tam karşısına geçiyor ve kemerini havaya kaldırıyor. Velveteen'in uzun uzun kemere baktığını görüyoruz. Christopher kemerini tekrardan göğsüne alıyor ve konuşmasına kaldığı yerden devam ediyor.

8i4nfcd.jpg


Christopher Daniels: Buradayım, burada bunun için varım. Her zaman olduğum gibi, hazırım ve güçlüyüm. Sosyal medyadan, insanlardan, diğer güreşçilerden ve beyaz yakalılardan etkilenme. Senin gelişimin onların hiçbirinin umrunda değil. Eline tutuşturdukları meşale ile ısınmayı mı tercih edeceksin yoksa daha fazla yol almayı mı? Bence etraftan etkilenmeyi bir kenara bırakalım ve yarıda bıraktığımız sayfaları doldurmayı sürdürelim. Yeni ve saçma sapan hikayeler arayışında olma çünkü senin arkanda bıraktığın bir romanın var. Bu bizim kaderimiz, The Father'ın bizi yönlendirdiği nokta bu. Bizim yollarımız hiçbir zaman ayrılmadı, çünkü bu hikayenin hiçbir zaman sonu gelmedi. Şirketin en önemli ve tek gerçek hikayesinin sonuna artık bir nokta konmalı. Bu son ancak biz ikimize yakışır. (CHEER!)

ec92vy3.png


Christopher Daniels: Sana çağrım çok açık çocuk, kolayı tercih ederek Val'i takip etme ve dünya şampiyonu olmaya aday birisine yakışacak bir cesaret göster. Kendini aldatma, kandırma! WrestleMania'da bana gel, benim karşıma çık!

Christopher elini uzatıyor Velveteen'e! Velveteen'e elini uzatıyor! İzleyiciler şoke olmuş durumdalar, herkes şaşkın bir şekilde izliyor. Spiker masasında Michael'ın yorum yapmaya çalıştığını ama bunu JBL'in onu engellediğini görüyoruz. Herkes Velveteen'in sözlerini bekliyor, o da konuşmasına başlıyor fazla geçmeden.

lz5jf3p.jpg


Velveteen Dream: Her şey, her şey seni rüyamda görmem ile başladı. O rüyanın benden hiçbir zaman benden ayrılmayacağını tahmin etmezdim. Aramızdaki bağ, bizim kontrolümüz dışında bir hal aldı. İnsanlar bizi birlikte biliyorlar, birlikte anıyorlar. Biz kader bağı ile bağlıyız. Bu bağ, uzak kalmayla bitmez. Belki de şu anda haklısındır, WrestleMania Main Event'inde çarpışmak bizim rüyamız, bizim kaderimizdir. Ben de buna engel olan kişi olarak bilinmeyi asla istemem. (THIS IS AWESOME!)

Oldu bu iş! Velveteen, bir süredir havada duran Christopher'ın eline uzatıyor kendi elini. El sıkışıyorlar!

Bir saniye, ışıklar kesildi! Seyirciler şok olmuş durumdalar, telefonlarının flaşlarını açıyorlar! Kimse burada ne olduğunu bilmiyor, dev ekrana bir görüntü giriyor ve bununla eş zamanlı olarak bir şarkı başlıyor...


oi2wt6y.jpg


Stage'de bir ışık var, ceketten yayılan ışıklar bunlar! Chris Jericho burada! Şarkının hareketli kısmının ardından arenadaki ışıklar geri dönüyor ve Chris ringe doğru dönüyor! Arenada karışık reaksiyonlar söz konusu. Velveteen, Christopher'ın elini sıkmayı kesiyor ve onun elini bırakıyor. Christopher buna oldukça bozulmuş gibi görünüyor. Chris, elindeki NOW World Championship'i havaya kaldırıyor ve bu şekilde ringe doğru ilerlemeye başlıyor! NOW World Şampiyonu ve No Way Out'ta kemerinin kaderini belirleyeceği maça çıkması garantilenen Chris buraya geliyor!

sg-jblreturns_noc091612--bbcb9845c14a4fc1a5e2babc07e13d7a.jpg


Michael Cole: Üçüncü yol?

JBL: Her zaman bir farklı seçenek vardır, Michael.

Ringe vardıktan sonra iplerin altından kayarak ringin içine giriyor. Ringe girer girmez, o da Velveteen'in karşısına geçiyor ve kemerini havaya kaldırıyor, sergiliyor! Sonrasında Christopher'a dönüyor ve onun elindeki mikrofonu kapıveriyor! Christopher buna çok öfkeleniyor ve onun üzerine doğru yürüyor! Bir saniye, Velveteen araya giriyor ve sorunun önüne geçiyor. Velveteen'in, Christopher'ı sakinleştirdiği esnada; Chris elindeki mikrofonu ağzına doğru tutuyor ve konuşmasına başlıyor.

97iyopo.jpg


Chris Jericho: Hey, Vel'! Onu bırak da ne yapacağını görelim! Benim olduğum ringde şov yapmana izin vermem Christopher! (Kısa süreli itişmenin ardından Christopher rakibinin üstüne gitmeye çalışmıyor artık, Velveteen önünden çekiliyor) Velveteen'e bir şeyler dayatılmaya çalışılıyor, bazı kaderlere boyun eğmesi, göz yumması isteniyor. Onun böyle bir handikabın içerisine kapılmasına göz yumamam, onu buna mahkum etmenize müsaade edemem. Velveteen, kendini bir şeylere göz yummak zorunda hissetme çünkü bunun zorunluluğu altında değilsin. 2 seçenekli saçmalığın arasında sıkışma saçmalığını kes, özgür ol!

7rcd3kz.png


Christopher Daniels: Ne saçm...

9yuq9l9.jpg


Chris Jericho: (gülüyor) Geleceğimi söylemiştim.

Christopher Daniels: Maçın duyurulmasının ardından buraya fırlayacağını tahmin etmeliydim!

Chris Jericho: Ne yani, benim akıl oyunları oynamamı mı bekliyordun? (Stage’ye dönerek) Pekala, ışıkları kesin çocuklar!

Chris tekrardan ciddileşiyor ve devam ediyor.

omslsqf.jpg


Chris Jericho: (Christopher Daniels'ın tam karşısına geçiyor) Sözümü daha fazla kesme! Senin aksine bu işin ciddiyetinin korunması gerektiğine inanıyorum! (Eski yerine geri dönüyor, Velveteen Dream'in tam karşısına) Arkana döndüğünde pişman olacağın bir karar vermiş olmanı istemem Velveteen, zamanı geldiğinde senin için ne kadar mühim bir şey söylediğimi anlayacaksın. No Way Out'ta, (işaret ederek) Christopher Daniels balonunu patlattıktan sonra üçüncü bir yol açılacak. NOW World Championship, Prestige Grand Wrestling'de kalmaya devam edecek ve bu da üçüncü bir yol demektir. Eşiğinden dönmemen gereken, takip etmen gereken yol; bu yoldur. Bütün o saçmalıkları aklından çıkar, sana dayatılanlara uyma zorunluluğunda olmadığını fark et ve NOW World Championship için savaşmayı tercih et! Emin ol, Christopher'ı mağlup etmemin ardından World Heavyweight Championship'in ne bir anlamı, ne de bir ağırlığı kalacak ortada! Senden yapmanı beklediğim şey çok açık, karar vermekte acele etme No Way Out'u bekle!

Gözler artık Velveteen'de! Ringin tam ortasına duruyor, bir tarafında Christopher; diğer tarafında ise Chris bulunuyor. Velveteen başını kaldırıyor, Chris ile göz göze geliyor ve başını sallamaya başlıyor. Chris söyledikleri ile Velveteen'i ikna etmeyi başarıyor! Chris sözleri ile Velveteen'i etkilemeyi başarıyor! Christopher kıpkırmızı oluyor, kuru bir şekilde yutkunuyor. Velveteen elindeki mikrofonu kaldırıyor ve konuşuyor.

bmn7d14.jpg


Velveteen Dream: Pekala, doğru söylüyorsun. Sanırım bu noktada yapılacak en doğru hareket, bu işi aceleye ve boğuntuya getirmeden No Way Out'un sonrasını beklemek olur. Öyle yapacağım Chris. Seni dinleyeceğim. Beklemede olacağım!

k5grpzb.png


Velveteen elindeki mikrofonu yavaş bir şekilde yere bıraktıktan sonra iplere doğru yöneliyor. İplerin arasından geçtikten sonra, Apron'dan aşağıya doğru atlıyor. Hiç arkasına dönmeden, ağır adımlarla arka alanın yolunu tutuyor. Kameralar bu esnada ringe dönüyor, Chris ile Christopher baş başa kaldılar. Kıpkırmızı kesilmiş olan Christopher, felaket bir biçimde bozulmuş durumda. Bunu gizlemeyi başaramıyor bile! Sanırım bunu söylemek yanlış olmaz ki, Chris şovunu yaptı ve galip oldu! Chris bu inanılmaz gurur ile Christopher'a uzun uzun bakıyor! Christopher kudurmuş durumda! Chris onu tahrik edecek bir sırıtma yaptıktan sonra iplere doğru gidiyor ve ringi terk ediyor...

Christopher Daniels: AAAAAAAAĞHHHH!

kq9v0cu.jpg


KAFAYI YEDDİ!!! CHRISTOPHER ÇILDIRIYOR! CHRIS'İ SAÇINDAN ÇEKEREK RİNGİN ORTASINA DOĞRU GETİRDİKTEN SONRA ANGEL'S WINGS YAPIYOR! CHRIS YERDE HAREKETSİZ BİR ŞEKİLDE YATIYOR, NOW WORLD CHAMPIONSHIP DE YERDE! ARENADA KARIŞIK REAKSİYONLAR VAR! CHRISTOPHER BİR KEMERE, BİR DE YERDEKİ CHRIS'E BAKIYOR...

SONRASINDA NOW WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP'İN ÜSTÜNE BASIYOR VE RİNGİ TERK EDİYOR!

2uizucj.png


CHRISTOPHER KEMERİN ÜSTÜNE BASIYOR VE ADETA BU KEMERİ KÜÇÜMSÜYOR! ONA GÖRE BU KEMER YOK HÜKMÜNDE! HERKES BU OLANLARI AĞZI AÇIK BİR ŞEKİLDE İZLİYOR! CHRISTOPHER RİNGDEN İNİYOR VE KEMERİNİ HAVAYA KALDIRIYOR! BU ŞEKİLDE ARKA ALANIN YOLUNU TUTUYOR. KAMERALAR ÖNCE CHRISTOPHER'I, SONRA DA YERDEKİ CHRIS'İ ÇEKİYOR. BU GÖRÜNTÜLERİN ARDINDAN KAMERALAR KAPANIYOR VE PAYBACK #33 ŞOVU BURADA SON BULUYOR!

PGW PAYBACK #33
Prestige Grand Wrestling LLC ™ 2024
All Rights Reserved ©
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: