WWE RAW Tartışma Konusu | 22.04.2024


Bero

Cm Punk'a Hasım
Katılım
2 Tem 2023
Konular
1,369
Mesajlar
3,640
Beğeni sayısı
1,196
PG Nakit
3,465
RPG Karakteri
Erick Rowan
Favori Güreşçi
Bray Wyatt
1
Jey Columbus'ta olduğunu ve iki hafta sonra WWE Backlash'te Damian Priest'e Dünya Ağır Siklet Şampiyonluğu için meydan okuyacağını söyledi. Hem kendisine hem de dünyanın geri kalanına kanıtlaması gereken çok şey olduğunu söylüyor.

Priest'in müziği duyuluyor ve ringe doğru geliyor. Jey'e sakin olmasını ve sadece konuşmak istediğini söylüyor. Jey'nin sunumunun ve havasının kendisine uyduğunu söyledi ve geçen yıl ikisinin savaştığını hatırlattı. Bir gece Jey'nin onu o kadar kötü dövdüğünü ve soyunma odasında yanına gidip saygısını kazandığını söylüyor. Bu yüzden Judgment Day'e katılmasını istediğini ve onu içki içmeye davet ettiğini açıklıyor. O geceye dair pek bir şey hatırlamadığını ama Jey'nin ona sıranın kendilerinde olduğunu söylediğini hatırladığını söylüyor. Jey'nin haklı olduğunu söylemekten gurur duyduğunu, ancak sadece yarı haklı olduğunu, çünkü sıranın Jey'de değil kendisinde olduğunu söylüyor. Sahip olduğu unvanın neden şimdi olduğunun kanıtı olduğunu söylüyor. Jey'nin, Priest'in unvanının ona neden yakıştığını gösterecek ilk kişi olduğunu ve ilk düşen o olsa da, insanların onun için ayağa kalkmasına öncülük edecek ilk kişi olacağını söylüyor.

Priest ringi terk etmek ister ama Jey onu durdurur. Priest'in kendisini sadece başka bir tag team elemanı olarak görüp görmediğini sorar ve bunun Judgment Day'in liderinden gelen güçlü bir konuşma olduğunu söyler. Priest'in lider olmasının tek nedeninin Rhea Ripley'in sakatlığı olduğunu söyler ve Priest'in sıradaki kendisi olduğu için ona yem olduğunu söyler. Bir sonraki Dünya Ağır Siklet Şampiyonu olacağını söylüyor ve Priest'e bakıyor.

JD McDonagh, Jey'i kör etmek istiyor ama Jey onun geldiğini görüyor ve Priest'e tekme atıyor. Priest gözlerinde öfkeyle McDonagh'a bakarken McDonagh şok içinde ona bakıyor

Dünya Takımlar Şampiyonluğu
Awesome Truth (c) def. #DIY


GUNTHER BABA ALANA GİRİŞ YAPIYOR

GUNTHER, hayranlarının kendisinden WrestleMania hakkında konuşmasını ve Sami Zayn'i eleştirmesini beklediğini, ancak aklında farklı bir şey olduğunu söylüyor. Kendisini sindirmek için biraz ara verdiğini ve unvan sahibi olarak hüküm sürdüğü süre boyunca Kıtalararası Şampiyonluğu yeni zirvelere taşıdığını söylüyor. Adının sonsuza dek Kıtalararası Şampiyonluk tarihine gömüleceğini ve unvanı elinde tuttuğu iki yıl boyunca sırtında bir hedefle dolaştığını söylüyor. Artık unvanı elinde tutmadığı için omuzlarındaki yükün kalktığını söyledi ve teşekkür etti. Artık avlanan değil avcı olduğunu söylüyor ve WWE Draft'ının yaklaşması ve yeni bir dönemin başlamasıyla birlikte kendisini 2024 Erkekler King Of The Ring maçının ilk katılımcısı olarak resmen ilan ediyor. Diğer şampiyonlara bazı tavsiyelerde bulunuyor.

New Day def. Imperium


MAÇTAN SONRA YAŞANAN ŞOK EDİCİ OLAY:


Drew McıntyIre ringde

McIntyre, taraftarlar CM Punk tezahüratı yaparken ringde bağdaş kurarak oturur ve McIntyre taraftarların neden onun için tezahürat yapmaya devam ettiğini sorar. Yıllar boyunca elde edilen kanıtların Punk'ın hayranlardan nefret ettiğini kanıtladığını, ancak kendisinden daha fazla nefret ettiğini söylüyor. Profesyonel güreşi çok sevdiğini, ancak bu sevgiye tam olarak karşılık vermediğini ve hayranların profesyonel güreşle olan ilişkisi gibi karmaşık ilişkileri anlamayacağını söylüyor. Punk'ın kendisiyle bire bir yüzleşemeyecek kadar korkak olduğunu söylüyor ve bunu yaptığı birkaç örneği değerlendiriyor. King Of The Ring hakkında konuşmak istiyor, ancak Sheamus'un müziği onu kesiyor ve ringe doğru ilerliyor

Sheamus McIntyre'a neler olduğunu sorar ve herkesin korkak olmasından şikâyet edip durduğunu söyler. Tek gördüğünün hatalarının sorumluluğunu almayı reddeden bir kişi olduğunu ve bunun onu korkak yaptığını söylüyor. McIntyre'ı ayağa kalkmaya çağırıyor ve onu yirmi yıldır tanıdığını söylüyor. McIntyre'ın, kardeşi ve karısı kalabalığın arasından izlerken uzun süre şikâyet ettikten sonra nihayet bir fırsat yakaladığını ama bunu kaçırdığını söylüyor. McIntyre'ın Dünya Ağır Siklet Şampiyonu olması gerektiğini, ancak bir meme ve bir tişört yüzünden her şeyi bir kenara attığını söylüyor. McIntyre ile birlikte dünyayı dolaştıklarını ve maçlar söz konusu olduğunda banger üstüne banger yaptıklarını söylüyor, ardından McIntyre'a bir gerçeklik kontrolü yapıyor ve Punk'ın ona iyi bir dayak attığını söylüyor.

Sheamus def. Shinsuke Nakamura

Ricochet & Andrade def. Santos Escobar & JD McDonagh

Kadınlar Dünya Şampiyonluğu Battle Royal

KAZANAN: BECKY LYNCH


ŞU MAÇ REZİLLİKTEN BAŞKA BİR ŞEY DEĞİL KAPATIN GİDELİM LAN...​
 

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Katılım
27 Haz 2023
Konular
4,964
Mesajlar
13,198
Beğeni sayısı
3,430
PG Nakit
3,015
Konum
İzmir
RPG Karakteri
Brock Lesnar w/ Paul Heyman
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
2 kemer maçı olmasına rağmen herhangi bir şovdu ama ilk saati gayet kaliteli ve keyifli geçti. McIntyre-Sheamus tensionlarını aşırı özlemişiz, Vinci'nin Imperium'dan aforoz işi ise inceden bi şok etmedi değil. Burada olup bitecekleri merak ediyoruz. WTTC maçından sonra da Ciampa'nın tavırlarda arıza vardı bu arada, Summerslam için Ciampa vs. Gargano'nun altyapısı şimdiden oluşturulmaya başlanacak gibi görünüyor. Mami'den boşalan kemere de beklediğim üzere Becky çöktü. Bu denli ani ve ciddi bir kaybı yıldız gücü yüksek bir isimle kapaması gerekiyordu WWE'nin ve bu noktada verebilecekleri en iyi kararı verdiler kesinlikle.
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: