Wrestle Observer Radio'nun son bölümde Meltzer;
"Triple H'in yorumları süt gibi yıllanmış, bayat süt gibiydi. Onu izleyip de bizim için iyi değil ve tavrı iyi değil diyemezsin. Daha iyi bir teklif yapamayıp batırdın. Hepsi bu."
demiş.
Yedi düveli güreşerek gezdi la herif ne çekinmesiÇalışma temposundan çekinen adamla yola çıkılmaz.
Dembo dedi. Yalan haber vermez. WWE'nin maç takvimi çok yoğunmuş. Live event'ler yüzünden galiba.Yedi düveli güreşerek gezdi la herif ne çekinmesi
Adamın Britanya'dan Jr. Heavyweight'e oradan Heavyweight'e oradan ABD'ye olan yolculuktaki temposunu yazsak roman olur kank. Herkes anasını babasını çoluğunu çocuğunu daha çok görmek ister, aynı parayı kazanacakken daha rahat takvimi tercih etmek ayıp değil. Onu da geçmişte herkesten daha fazla çalışarak hak etti herif. Tempodan kaçan adam dünkü Danielson maçını çıkartamaz.Dembo dedi. Yalan haber vermez. WWE'nin maç takvimi çok yoğunmuş. Live event'ler yüzünden galiba.
Benim mesajı kastediyorsan ayda yılda bir yazıyorum zaten bu konulara, onlar da çoğunlukla dalga dümen. Bu kadar ciddiye almamak lazım her şeyi, ayrıca niyet okumamak lazım. Lafın bana değilse eyvallah.AEW tarafı WWE'ye laf atınca sinirlenip burada nefret saçan ama WWE tarafı böyle şeyler söyleyince haklı qnq xdd wqeqweqwe diyen arkadaşlar inşallah işlerinden dolayı ailelerini haftalarca göremedikleri bir duruma düşmezler. Millete bol keseden sallarken biraz temkinli olmak lazım.
Bahsettiğim davranışı açıkça tanımladım, öyle bir şey yapmıyorsan lafım sana değil. Mesajımda niyetle ilgili bir cümle de yok. Konuyu ciddiye almamın sebebini de rahatsız olduğum şeyleri açıklarken belirttim. Bu noktalarda seni rahatsız eden bir şey yoksa benden de eyvallah.Benim mesajı kastediyorsan ayda yılda bir yazıyorum zaten bu konulara, onlar da çoğunlukla dalga dümen. Bu kadar ciddiye almamak lazım her şeyi, ayrıca niyet okumamak lazım. Lafın bana değilse eyvallah.