Meltzer : "Triple H Ospreay'i Almayarak Batırdı"


Katılım
2 Tem 2023
Konular
143
Mesajlar
6,494
Beğeni sayısı
1,478
PG Nakit
1,115
RPG Karakteri
"starboy" Wes Lee
Favori Güreşçi
CM Punk
Adamın Britanya'dan Jr. Heavyweight'e oradan Heavyweight'e oradan ABD'ye olan yolculuktaki temposunu yazsak roman olur kank. Herkes anasını babasını çoluğunu çocuğunu daha çok görmek ister, aynı parayı kazanacakken daha rahat takvimi tercih etmek ayıp değil. Onu da geçmişte herkesten daha fazla çalışarak hak etti herif. Tempodan kaçan adam dünkü Danielson maçını çıkartamaz.

AEW tarafı WWE'ye laf atınca sinirlenip burada nefret saçan ama WWE tarafı böyle şeyler söyleyince haklı qnq xdd wqeqweqwe diyen arkadaşlar inşallah işlerinden dolayı ailelerini haftalarca göremedikleri bir duruma düşmezler. Millete bol keseden sallarken biraz temkinli olmak lazım. Burada beylik beylik laflar ediliyor ama tercih şansı bize verilse daha az yoğun takvimde daha çok para kazanmayı tercih ederiz çoğumuz.
Geldiği durumda muhtemelen yıllarca dünyanın en iyi güreşçisi ünvanını bırakmayacaktı, hatta tarihin en iyileri arasına girebileceğini düşünüyordum. 3-5 fazladan maça çıkacağı için gelmemek, sonrasında bana göre gereksiz açıklamalar yapıp laf sokmalar falan gereksiz işler. Üç beş yıla geleceği yer de belliyken. Güreşçiliğine herhangi bir lafım yok fakat en büyük sahneye çıkmamak 3-5 maç için "dünyanın en büyük güreşçisi" diyerek kendisine bence değer düşüren bir şey gözümde. Size göre farklı olabilir.

Altta yazdığına da hak vermedim. Bir tarafta anlaşmaya çalıştığı güreşçiyle neden anlaşamadığını açıklamak var diğer tarafta her hafta bir güreşçinin saçma sapan noktalardan çıkıp alakasız yerlerden laf sokmaya çalışması var. Yok sinema izlemek istiyorsak sinemaya gidecekmişiz, yok kutlama yapmayacakmış patronuyla, yok bilmem ne. Her hafta aynı muhabbet. Ben WWE tarafından birilerinin çıkıp her hafta böyle bir şey yaptığını hatırlamıyorum en son Punk yapmıştı ki onun da kendi olayı zaten. Benim yazdığımda kendi çapımda dalga ve isyan, ne güreşçiyim ne patron. Onu da yapabiliriz herhalde. Ve fırsat sunsalar Beşiktaş'ta iki haftada bir maça çıkmayı değil, Bayern Münih'te antrenman yapmayı tercih ederim herhalde.
Yalancı herıf.
 

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Katılım
27 Haz 2023
Konular
6,573
Mesajlar
16,630
Beğeni sayısı
4,270
PG Nakit
3,355
Konum
İzmir
RPG Karakteri
Hologram
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Yav sen çok biliyorsun var ya kim batırdı kim çıkardı, domuz kılıklı zirzop herif seni. Ospreay şimdi gelmez 5-6 sene sonra gelir, AEW’da Triple H’e nazire edip taht parçalayan adam şimdi WWE’nin yüzü olmuş durumda. Sen git Being The Elite falan çek kankalarınla bunlara çok kafa yorma.
 
Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: