RPG FURY #1 Şov Değerlendirmeleriniz ve Puanınız


FURY #1 Şov Değerlendirmeleriniz ve Puanınız

  • 1

    Oy: 0 0.0%
  • 2

    Oy: 0 0.0%
  • 3

    Oy: 1 5.6%
  • 4

    Oy: 7 38.9%
  • 5

    Oy: 10 55.6%

  • Kullanılan toplam oy
    18

Kras Mazov

Tractatus
Katılım
3 Tem 2023
Konular
35
Mesajlar
5,281
Beğeni sayısı
1,441
PG Nakit
210
RPG Karakteri
Velveteen Dream
Favori Güreşçi
Eddie Guerrero
Açılış gerçekten çok iyi yapıldı. Bana göre bir şovu açmak, kapatmaktan daha zordur ve bu şov çok iyi bir açılış oldu. Gunns vs Chavo'nun temelinin atılması da çok güzel oldu bence. Chavo'nun korkak bir heeldan ziyade geri durmayan bir yapısının da olması karakteri daha ilgi çekici yapıyor.

Snitsky vs Goldberg maçı beklediğimden hem uzun hem de daha iyidi. Gerçek hayatta açmayın dedeler tadındaki maçı okunabilir kılan ekibe teşekkür ederim.

McAfee ve Truth segmenti için neden bilmiyorum ama biraz daha fazlasını bekliyordum. Kendim de açıklayamadım şimdi; ama neyse. Açıldığı gibi söz kesmeden dolayı kapanma mevzusu çok daha iyi bağlanabilirdi; ama atla deve değil çok da sırıtmamış bence. Aralarında anlamlı bir hikaye çıkartması da zor bu ikilinin zaten.

Ambrose'un altın bilet maçına şarapçı gibi karışması komik olmuş. Acaba o mektuplar neler merak etmiyor değilim. Maçın sonucu için de iki taraf da kazanabilirdi. Aussie Open daha kemer takımıyken Los Lotharios da daha hikaye, senaryo yazılabilesi bir takım bence. Ama kim kazansa üzülmezdim fena da bir maç çıkmamış. Lakin Ambrose gelip kusup hangover kafası orada niye öyle dayak yemeyi bekledi o da klasik Mert Lakot işte @Layne Staley

Rollins üstümüzden geçmiş. Adamın kemer fırsatını elinden aldığım için gayet de beklendik normal bir olay. Sülo denen weak guyı ezmekten bıktım artık ama bunu bu sefer daha şekil yapacağım demek. İki şovdur hapiste yediğimizden daha çok dayak yemişizdir.

Fatal 4 Way maçı olması gerektiği gibi yazılmış. Hemen hemen herkese eşit şans ve spot verilmiş ve beklendiği gibi Joe kazanmış tebrik ediyorum.

Sting ve Darby nasıl ilerleyecek acaba merak ediyorum. İlgi çekici duruyorlar. Acaba onlara kucak açıp beraber mi ilerlesekkk? @The Underground GOAT

Logan Paul dandik paketten wini çözmüş gene. Asıl ilgi çekici olay Hassan vs Ali arasında olacak. Bu feuddan beklentim büyük açıkçası. Chavo vs Gunns'tan dahi büyük olabilir çünkü güzel bir malzeme var ortada ve değerlendirilmeli.

Öbür Fatal 4 Way maçında acaba Cody vs Orton arasında bir şeyler olur mu durumunu düşünmeye başladım. Orton'un bu kadar bastırıp Cody'nin kazanmasına hem sevindim hem de ileriki hikayeler için ufak da çıtırından bir temel atılmış oldu. Şovun en iyi maçı olabilir. Hop oturup hop kalktım gerçekten güzel bir maçtı.

Ospreay'in olayında en azından bir Regal bekledim. Ya da maçtan sonra en azından bir olay bekledim. Böyle bitmesi biraz eksik hissettirmedi değil.

Main Event maçı da çok güzeldi. Chavo'nun karakter gelişimini çok beğeniyorum ama Eddie'ye yaptıkları için de karaktersiz benim gözümde. Enzo beklenilenin aksine iyi yükseliyor ve ring içinde de baya dayanıklı ayağı yere basan biri gibi duruyor. Maçı da beğendim. Gunns çok yalnız kaldı maçta o yüzden Chavo geldiğinde maçın sonucunu erken anlamak dışında ki o da belliydi herhangi bir eksisi yok.

Genel itibariyle güzel bir şovdu. Şovların vakit geçtikçe artıya çıktığını görüyorum insanlar da emek veriyor ve umarım hep böyle devam eder. Elinize sağlık 4 puan çalışır benden.
 
Katılım
3 Tem 2023
Konular
73
Mesajlar
5,716
Beğeni sayısı
1,408
PG Nakit
770
RPG Karakteri
Alberto El Patron
Favori Güreşçi
Mini Cane
Açılıştan başlayacaksak zaten ilk şovdan sonra Chavo'nun şirkete yavaş yavaş ağırlık koymasını bekliyorum demiştim ağırlık koymaya başladı ama pek yavaş olmadı. Şovu açan isim olması hoşuma gitti ama Bobby Gunns ile olan ilişkisini beğenemedim ben pek Chavo'nun. Çok uyumlu gelmiyorlar gözüme bir rekabet açısından da belki Chavo'nun Meksika taraflarından dolayı böyle geliyor olabilir ki gecenin sonunda bu ırk muhabbetine bağlandı bu mevzu. Chavo'yu aynı anda birkaç farklı feudda görebiliriz gibi geliyor bana ki buna bir itirazım da yok.

Goldberg vs. Snitsky maçına çok bir yorumum yok favori tarafım Snitsky'di temiz bir galibiyet almış o da. Eğer ekip Snitsky üzerinde garip şeyler yazarsa çarın önünün açık olduğunu düşünüyorum baya, hafiften ivmelenmeye başladı zaten. Goldberg tarafını da maç içinde değil segment-segment hikayesini izlemek daha keyif veriyor bana.

Pat McAfee şov beklediğimden biraz daha kısa olmuş, ama karakter olarak R-Truth ve McAfee ikilisinden çok enteresan işler çıkabilir gibi duruyor. O yönde de bir plan var galiba, bekliyorum sabırsızlıkla bu ikilinin yolunun nereye gideceğini.

ABİ ADAMLAR MERT LAKOT YÜZÜNDEN MAÇ KAYBETMİŞLER YAAAA. Valla bu maçın sonucu beni biraz şaşırttı açıkçası çünkü Los Lotharios benim ilgimi daha fazla çekiyor ama onlarında bu galibiyete ihtiyacı yok yapabilecekleri daha fazla gibi duruyor kemerden ziyade. Zaten temiz bir mağlubiyet olmamış, işin sonu Dean Ambrose'a bağlanır mı bilmiyorum ama Mert Lakot'un çarda bir sıkıntı var gibi duruyor şimdilik.

Rollins-Dream ilişkisine diyecek pek bir şey yok, PDR'ci kapışması diyorum. Dream'de zaten şovlar toparlandıktan sonra yavaş yavaş kendisini Main-Event potasına atacaktır gibi duruyor. Sülo Akdemir'le oyalanıyor şimdilik diyelim.

Bu maç biraz daha spot/debut maçı gibi duruyor. Kısa ve öz bir maç olmuş, Joe'yu tebrik ediyorum.

Sting-Allin ikilisi yeni alındı diye hatırlıyorum, potansiyel olarak ilgi çekici isimler. Rakip olarak uygun isim/lerle eşleştirilirse güzel şeyler çıkabilir. Takipte olacağım bu ikiliyi.

Bu maçı Paul'un kazanmasını pek beklemiyordum. Mustafa Ali'nin sahibi yurt-dışından döndükten sonra karakter daha üst perdeden işler yapmaya başlar gibi geliyor. Hassan'la zaten ilk günden beri yazılan bir şey var aralarında, oldukça heyecan verici olabilir bu ikilinin sonu. Bunu da takipteyiz.

YA ABİ ERICK ROWAN VAR BRAY WYATT NEREDE? deyip geçiyoruz. Şaka bir yana güzel bir vignette olmuş bence e ama Bray Wyatt'ın da vakti geldi hacı.

Baya iyi maç. Hardy'e zaten son maçı vermişlerdi. Rhodes'da bu maça eklenmeyle yükselttiği hype'ı boşa çıkartmamış oldu. Orton'a da maç içinde bol bol spot verilip, iyi bir yere konulmuş. Gayet verimli maç tek eksisi AJ Styles'a gibi duruyor şimidilik. O da toparlayacaktır yavaştan. Sıkıntı yok gibi, iyi maç baya.

Bu maç hafif squash tadında geçmiş gibi. Keşke maçın sonunda Will Ospreay'i karakterin gelişimini görmek yerine, feudda da somut bir ilerleme görseydik keşke diyorum Regal ile olan. Onun hikayesi de yavaş yavaş işleniyor, o da yukarılara atacak gibi kendini bu işlerin sonunda.

YAHU KARDEŞİM BİZ BU EKİPCİYİZ BE. Seks-Penis bir de Morrison eklenince tam olmuş. Ziggler'da güzel yazılıyor beğeniyorum.

ECH'in yardımıyla kazandığımız altın bilet mi? Bal olsaymış hacı. Maçın sonu epey çekişmeli geçmiş, Chavo'da şov açıp-kapayan isimler listesine girmiş. Baya ilgi çekici şekilde ilerliyor, Gunns'da eğer ayak uydurabilirse Chavo'ya neler çıkacak bekliyorum merakla. Bizde yalandan altın bileti çözüp kaçmışız, üzerine bir promo patlar Pazar'dan sonra.

Yazar arkadaşların ellerine sağlık, eksiksiz gibi gözükse de şov niyeyse tam tatmin etmeyen bir şeyler var. 5 puanı sadece özel şovlara vermeliymişim gibi hissediyorum o yüzden 4.
 
Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: