Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Oyun Merkezi
Sorular ve Anketler
FURY #1 Şov Değerlendirmeleriniz ve Puanınız
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Broken Dreams" data-source="post: 22337" data-attributes="member: 79"><p>Açılıştan başlayacaksak zaten ilk şovdan sonra Chavo'nun şirkete yavaş yavaş ağırlık koymasını bekliyorum demiştim ağırlık koymaya başladı ama pek yavaş olmadı. Şovu açan isim olması hoşuma gitti ama Bobby Gunns ile olan ilişkisini beğenemedim ben pek Chavo'nun. Çok uyumlu gelmiyorlar gözüme bir rekabet açısından da belki Chavo'nun Meksika taraflarından dolayı böyle geliyor olabilir ki gecenin sonunda bu ırk muhabbetine bağlandı bu mevzu. Chavo'yu aynı anda birkaç farklı feudda görebiliriz gibi geliyor bana ki buna bir itirazım da yok.</p><p></p><p>Goldberg vs. Snitsky maçına çok bir yorumum yok favori tarafım Snitsky'di temiz bir galibiyet almış o da. Eğer ekip Snitsky üzerinde garip şeyler yazarsa çarın önünün açık olduğunu düşünüyorum baya, hafiften ivmelenmeye başladı zaten. Goldberg tarafını da maç içinde değil segment-segment hikayesini izlemek daha keyif veriyor bana. </p><p></p><p>Pat McAfee şov beklediğimden biraz daha kısa olmuş, ama karakter olarak R-Truth ve McAfee ikilisinden çok enteresan işler çıkabilir gibi duruyor. O yönde de bir plan var galiba, bekliyorum sabırsızlıkla bu ikilinin yolunun nereye gideceğini. </p><p></p><p>ABİ ADAMLAR MERT LAKOT YÜZÜNDEN MAÇ KAYBETMİŞLER YAAAA. Valla bu maçın sonucu beni biraz şaşırttı açıkçası çünkü Los Lotharios benim ilgimi daha fazla çekiyor ama onlarında bu galibiyete ihtiyacı yok yapabilecekleri daha fazla gibi duruyor kemerden ziyade. Zaten temiz bir mağlubiyet olmamış, işin sonu Dean Ambrose'a bağlanır mı bilmiyorum ama Mert Lakot'un çarda bir sıkıntı var gibi duruyor şimdilik. </p><p></p><p>Rollins-Dream ilişkisine diyecek pek bir şey yok, PDR'ci kapışması diyorum. Dream'de zaten şovlar toparlandıktan sonra yavaş yavaş kendisini Main-Event potasına atacaktır gibi duruyor. Sülo Akdemir'le oyalanıyor şimdilik diyelim.</p><p></p><p>Bu maç biraz daha spot/debut maçı gibi duruyor. Kısa ve öz bir maç olmuş, Joe'yu tebrik ediyorum.</p><p></p><p>Sting-Allin ikilisi yeni alındı diye hatırlıyorum, potansiyel olarak ilgi çekici isimler. Rakip olarak uygun isim/lerle eşleştirilirse güzel şeyler çıkabilir. Takipte olacağım bu ikiliyi.</p><p></p><p>Bu maçı Paul'un kazanmasını pek beklemiyordum. Mustafa Ali'nin sahibi yurt-dışından döndükten sonra karakter daha üst perdeden işler yapmaya başlar gibi geliyor. Hassan'la zaten ilk günden beri yazılan bir şey var aralarında, oldukça heyecan verici olabilir bu ikilinin sonu. Bunu da takipteyiz.</p><p></p><p>YA ABİ ERICK ROWAN VAR BRAY WYATT NEREDE? deyip geçiyoruz. Şaka bir yana güzel bir vignette olmuş bence e ama Bray Wyatt'ın da vakti geldi hacı.</p><p></p><p>Baya iyi maç. Hardy'e zaten son maçı vermişlerdi. Rhodes'da bu maça eklenmeyle yükselttiği hype'ı boşa çıkartmamış oldu. Orton'a da maç içinde bol bol spot verilip, iyi bir yere konulmuş. Gayet verimli maç tek eksisi AJ Styles'a gibi duruyor şimidilik. O da toparlayacaktır yavaştan. Sıkıntı yok gibi, iyi maç baya.</p><p></p><p>Bu maç hafif squash tadında geçmiş gibi. Keşke maçın sonunda Will Ospreay'i karakterin gelişimini görmek yerine, feudda da somut bir ilerleme görseydik keşke diyorum Regal ile olan. Onun hikayesi de yavaş yavaş işleniyor, o da yukarılara atacak gibi kendini bu işlerin sonunda.</p><p></p><p>YAHU KARDEŞİM BİZ BU EKİPCİYİZ BE. Seks-Penis bir de Morrison eklenince tam olmuş. Ziggler'da güzel yazılıyor beğeniyorum.</p><p></p><p>ECH'in yardımıyla kazandığımız altın bilet mi? Bal olsaymış hacı. Maçın sonu epey çekişmeli geçmiş, Chavo'da şov açıp-kapayan isimler listesine girmiş. Baya ilgi çekici şekilde ilerliyor, Gunns'da eğer ayak uydurabilirse Chavo'ya neler çıkacak bekliyorum merakla. Bizde yalandan altın bileti çözüp kaçmışız, üzerine bir promo patlar Pazar'dan sonra.</p><p></p><p>Yazar arkadaşların ellerine sağlık, eksiksiz gibi gözükse de şov niyeyse tam tatmin etmeyen bir şeyler var. 5 puanı sadece özel şovlara vermeliymişim gibi hissediyorum o yüzden 4.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Broken Dreams, post: 22337, member: 79"] Açılıştan başlayacaksak zaten ilk şovdan sonra Chavo'nun şirkete yavaş yavaş ağırlık koymasını bekliyorum demiştim ağırlık koymaya başladı ama pek yavaş olmadı. Şovu açan isim olması hoşuma gitti ama Bobby Gunns ile olan ilişkisini beğenemedim ben pek Chavo'nun. Çok uyumlu gelmiyorlar gözüme bir rekabet açısından da belki Chavo'nun Meksika taraflarından dolayı böyle geliyor olabilir ki gecenin sonunda bu ırk muhabbetine bağlandı bu mevzu. Chavo'yu aynı anda birkaç farklı feudda görebiliriz gibi geliyor bana ki buna bir itirazım da yok. Goldberg vs. Snitsky maçına çok bir yorumum yok favori tarafım Snitsky'di temiz bir galibiyet almış o da. Eğer ekip Snitsky üzerinde garip şeyler yazarsa çarın önünün açık olduğunu düşünüyorum baya, hafiften ivmelenmeye başladı zaten. Goldberg tarafını da maç içinde değil segment-segment hikayesini izlemek daha keyif veriyor bana. Pat McAfee şov beklediğimden biraz daha kısa olmuş, ama karakter olarak R-Truth ve McAfee ikilisinden çok enteresan işler çıkabilir gibi duruyor. O yönde de bir plan var galiba, bekliyorum sabırsızlıkla bu ikilinin yolunun nereye gideceğini. ABİ ADAMLAR MERT LAKOT YÜZÜNDEN MAÇ KAYBETMİŞLER YAAAA. Valla bu maçın sonucu beni biraz şaşırttı açıkçası çünkü Los Lotharios benim ilgimi daha fazla çekiyor ama onlarında bu galibiyete ihtiyacı yok yapabilecekleri daha fazla gibi duruyor kemerden ziyade. Zaten temiz bir mağlubiyet olmamış, işin sonu Dean Ambrose'a bağlanır mı bilmiyorum ama Mert Lakot'un çarda bir sıkıntı var gibi duruyor şimdilik. Rollins-Dream ilişkisine diyecek pek bir şey yok, PDR'ci kapışması diyorum. Dream'de zaten şovlar toparlandıktan sonra yavaş yavaş kendisini Main-Event potasına atacaktır gibi duruyor. Sülo Akdemir'le oyalanıyor şimdilik diyelim. Bu maç biraz daha spot/debut maçı gibi duruyor. Kısa ve öz bir maç olmuş, Joe'yu tebrik ediyorum. Sting-Allin ikilisi yeni alındı diye hatırlıyorum, potansiyel olarak ilgi çekici isimler. Rakip olarak uygun isim/lerle eşleştirilirse güzel şeyler çıkabilir. Takipte olacağım bu ikiliyi. Bu maçı Paul'un kazanmasını pek beklemiyordum. Mustafa Ali'nin sahibi yurt-dışından döndükten sonra karakter daha üst perdeden işler yapmaya başlar gibi geliyor. Hassan'la zaten ilk günden beri yazılan bir şey var aralarında, oldukça heyecan verici olabilir bu ikilinin sonu. Bunu da takipteyiz. YA ABİ ERICK ROWAN VAR BRAY WYATT NEREDE? deyip geçiyoruz. Şaka bir yana güzel bir vignette olmuş bence e ama Bray Wyatt'ın da vakti geldi hacı. Baya iyi maç. Hardy'e zaten son maçı vermişlerdi. Rhodes'da bu maça eklenmeyle yükselttiği hype'ı boşa çıkartmamış oldu. Orton'a da maç içinde bol bol spot verilip, iyi bir yere konulmuş. Gayet verimli maç tek eksisi AJ Styles'a gibi duruyor şimidilik. O da toparlayacaktır yavaştan. Sıkıntı yok gibi, iyi maç baya. Bu maç hafif squash tadında geçmiş gibi. Keşke maçın sonunda Will Ospreay'i karakterin gelişimini görmek yerine, feudda da somut bir ilerleme görseydik keşke diyorum Regal ile olan. Onun hikayesi de yavaş yavaş işleniyor, o da yukarılara atacak gibi kendini bu işlerin sonunda. YAHU KARDEŞİM BİZ BU EKİPCİYİZ BE. Seks-Penis bir de Morrison eklenince tam olmuş. Ziggler'da güzel yazılıyor beğeniyorum. ECH'in yardımıyla kazandığımız altın bilet mi? Bal olsaymış hacı. Maçın sonu epey çekişmeli geçmiş, Chavo'da şov açıp-kapayan isimler listesine girmiş. Baya ilgi çekici şekilde ilerliyor, Gunns'da eğer ayak uydurabilirse Chavo'ya neler çıkacak bekliyorum merakla. Bizde yalandan altın bileti çözüp kaçmışız, üzerine bir promo patlar Pazar'dan sonra. Yazar arkadaşların ellerine sağlık, eksiksiz gibi gözükse de şov niyeyse tam tatmin etmeyen bir şeyler var. 5 puanı sadece özel şovlara vermeliymişim gibi hissediyorum o yüzden 4. [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Oyun Merkezi
Sorular ve Anketler
FURY #1 Şov Değerlendirmeleriniz ve Puanınız
Menü
Giriş yap