TAKEOVER: Night of Champions'a Puanınız ve Değerlendirmeniz

TAKEOVER: Night of Champions'a Puanınız ve Değerlendirmeleriniz

• 10

Oy: 7 87.5%
  • 9

Oy: 0 0.0%
  • 8

Oy: 1 12.5%
  • 7

• 6

• 5

• 4

• 3

• 2

• 1

• Kullanılan toplam oy
    8

CEO

𝑐ℎ𝑖𝑒𝑓 𝑒𝑥𝑒𝑐𝑢𝑡𝑖𝑣𝑒 𝑜𝑓𝑓𝑖𝑐𝑒𝑟
Konular
37
Beğeni sayısı
213
PG Nakit
0
ly9e3du.jpg

Hacken

Bret Hart
Konular
37
Beğeni sayısı
2,801
PG Nakit
765
Favori Güreşçi
Bret Hart
RPG Karakteri
Maxwell Jacob Friedman
1-2 şey dışında ( Mcgregor’un grlişi bence bir tık düşük kaldı ya da ben öyle hissettim bilmiyorum) tertemiz şovdu. Maçlar çok iyi yazılmıştı bu arada. Main Event’ın hikaye anlatımı da keyifliydi. Sona zaten denecek bir şey yok. 9.5’tan 10

Kras Mazov

Tractatus
Konular
51
Beğeni sayısı
2,526
PG Nakit
330
Favori Güreşçi
Eddie Guerrero
RPG Karakteri
Tony D'Angelo
9 ile 8 arasında çok gidip geldim aslında. Şovu beğendim lakin Heritage maçı beklediğimden kısa sürdü. MEdeki belirsizlik alışılmış dışında olduğu için güzel bir tat bıraktı bende güzel oldu. Matt Morgan'ın yaşadıkları için aslında biraz daha detay görsek biraz daha iyi olabilirdi. Conor vs Strickland maçı beklediğim gibi ve iyi yazılmıştı lakin duygu aktarımı konusunda şov geneli olarak sanki biraz eksik hissettiğim için puan kırdım. 8 verdim ama 9 da olabilirdi. Bütün maçların sonucu da olması gerektiği gibiydi hiç falso bir sonuç bana göre yoktu. Emeğinize sağlık.

Hellraiser

STONE COLD SAID SO!
Konular
75
Beğeni sayısı
1,323
PG Nakit
610
Favori Güreşçi
"Macho Man" Randy Savage
RPG Karakteri
VACANT
9 ile 8 arasında çok gidip geldim aslında. Şovu beğendim lakin Heritage maçı beklediğimden kısa sürdü. MEdeki belirsizlik alışılmış dışında olduğu için güzel bir tat bıraktı bende güzel oldu. Matt Morgan'ın yaşadıkları için aslında biraz daha detay görsek biraz daha iyi olabilirdi. Conor vs Strickland maçı beklediğim gibi ve iyi yazılmıştı lakin duygu aktarımı konusunda şov geneli olarak sanki biraz eksik hissettiğim için puan kırdım. 8 verdim ama 9 da olabilirdi. Bütün maçların sonucu da olması gerektiği gibiydi hiç falso bir sonuç bana göre yoktu. Emeğinize sağlık.
Heritage maçının kısa sürmesi normal değil mi kanka? Özgür pasifti yoktu.. @sehinsahakahs Agamında 1 tane promosu yok daha.

Kras Mazov

Tractatus
Konular
51
Beğeni sayısı
2,526
PG Nakit
330
Favori Güreşçi
Eddie Guerrero
RPG Karakteri
Tony D'Angelo
Heritage maçının kısa sürmesi normal değil mi kanka? Özgür pasifti yoktu.. @sehinsahakahs Agamında 1 tane promosu yok daha.
Sonuç olarak haftalık şov değil de PPV'da olduğumuz için beklenti her zaman tavan oluyor özel şovlarda. Haftalık şov olsa 10 puan zaten.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi