TAKEOVER: Night of Champions 2024


NOW: Son Eklenen Parta Git

CEO

CEO
Katılım
4 Şub 2024
Konular
37
Mesajlar
166
Beğeni sayısı
211
PG Nakit
0
o79p4k7.png


NOW Takeover: Night of Champions 2024
13 Nisan, Cumartesi
Dayton Arena
Dayton, Ohio

MAÇ KARTLARI


s2bg7ph.png


Sean Strickland's Open Challenge
??? vs. Sean Strickland

q2vruqe.png


NOW World Trios Championship
The Wyatt Family vs. The Righteous


p7i9v80.png


NOW Heritage Championship
Tyler Breeze vs. Malakai Black vs. Charles Mason vs. Bobby Roode

hxkkcso.png


NOW World Championship
Chavo Guerrero vs. CM Punk vs. Chris Jericho

KICKOFF


l-intro-1668209037.jpg


Vincent tek başına geliyor. Yanında takım arkadaşları yok. Kimse bu durumu anlamazken ringe giriyor ve beklemeye koyuluyor.



maxresdefault.jpg


Bu Bray Wyatt! Wyatt elinde lambasıyla girişte. Tıpkı Vincent gibi onun da takım arkadaşları yanında değil. Ringe girdikten sonra hakem ona da anlamsız bakışlarla bakıyor. Arenadaki kimse ne olduğunu anlamazken 6 kişilik bu maç başlıyor.

NOW World Trios Championship
The Wyatt Family vs. The Righteous

vincent-impact.jpeg


Bray lambasını yavaşça yere bırakıyor. Vincent gel gel diye işaret ediyor. Wyatt ceketini çıkartıyor. Vincent'te üstünü çıkartıyor. Wyatt bir anda Vincent'in üstüne koşuyor! İkili birbirlerine hunharca yumruklar savuruyor! Vincent, Bray'in kafasından tutuyor ve kafasını aprona vuruyor. Sonrasında hızla ringe sokuyor. Ardından ringe giriyor. Bray'i kolundan tutup köşeye fırlatıyor. Ardından koşarak Corner Forearm Smash! Sonrasında tutuyor ve Saito Suplex'le yatırıyor. Ardından Bray'in tepesine çıkıyor ve üst üste yumruklar! Fakat Bray bunu tersine çeviriyor. Vincent'in tepesine çıkıp üst üste yumruklar savuruyor. Vincent'te bunu tersine çeviriyor. Üst üste yumruklar Bray onu üstünden atıyor sonrasında bacaklarından yere yatırıp yumruklamaya devam ediyor. Fakat Vincent tersine çeviriyor. İkili böyle böyle ring dışına düşüyorlar! Birbirlerine tutunarak kalkıyorlar ve karşılıklı yumruklaşıyorlar! Bray bir anda seri headbuttlarla üstünlük kuruyor! Vincent'i bariyerlere doğru götürüyor! Vincent onu üstünden itiyor! Bray koşarak Vincent'e bir Running Crossbody! Bray bariyeri yıkıyor! Ardından Vincent'in saçından tutuyor. Spiker masasının önüne taşıyor. Sonrasında masayı açıyor. Ardından Vincent'i masaya çıkartıyor. Masanın üstünde Sister Abigail!? Hayır! Vincent bunu tersine çeviriyor ve Russian Legsweep ile diğer masaya düşürüyor! Masa kırılıyor! İkili acı içinde yerdeyken etraf kararıyor!

crop_exact_WyattCompound.jpg


Bir araba orman boyunca ilerliyor. Arabanın içinden Paul London ile Dutch çıkıyor! Ormanın içine dalıyorlar. Ağaçların arasında bir süre ilerledikten sonra karşılarında Braun ve Rowanı görüyorlar!

Braun Strowman: Partiye hoşgeldiniz!

wcm-07.gif


Braun bağırarak hızla London'ın üstüne koşuyor! London'ı kovalamaya başlıyor! London, Braun'dan kaçıyor! Dutch'la Rowan'da hunharca yumruklarla birbirlerine girişiyorlar! Braun, her yerde London'ı arıyor. London bir anda ağaçtan Braun'un üstüne atlıyor ve onu tepesinde Sleeper Hold'la boğuyor! Braun acıyla bağırıyor! Diğer tarafta Dutch, Rowanı tutuyor ve ağaca doğru fırlatıyor. Ardından üstüne koşuyor fakat Rowan bundan kaçıyor. Dutch ağaca çok sert tosluyor! Rowan yerden bir taş alıyor ve Dutch'ın kafasına geçiriyor! Dutch sersemliyor. Rowan yumruklayarak devam ediyor. İkili orman boyunca ilerliyor. Diğer tarafa dönüyoruz. Braun, London'ı ağaçlara doğru çarpıyor! En sonunda London'ı üstünden atmayı başarıyor. London yere sert düşüyor! Acıyla sırtını tutuyor. Braun ensesinden tutarak kaldırıyor ve Reverse Chokeslam'le yere vuruyor! London acıyla yerde kıvranıyor! Braun, London'ı otluk alandan aşağıya doğru ilerletiyor ve bir bataklığa geliyorlar! Braun, London'ı kaldırıyor. Londan hızla bir Roundhouse Kick sallıyor! Fakat bu Brauna işlemiyor! London geri geri çekiliyor! Arkasına baktığında gölde timsahlar var! Resmen yemek için hazırda bekliyorlar!

20160711_raw_video_wyatts--248d81850260f4cf8d45487d84fd762b.jpg


Braun pis pis gülüyor. London bir tekme savuruyor fakat Braun bunu tutuyor. London bir anda Jumping Heel Kick Enzuigiri! Braun sersemliyor! London üstüne doğru koşuyor fakat Braun boğazına yapışıyor. London sağlam bir Low Blow! Braun bundan yıkılsa da hızla London'ı ağaca doğru fırlatıyor! London acı içinde yerde kıvranıyor! Braun da hayalarını tutarak yavaşça kalkıyor. Sonrasında hızla London'ın üstüne koşuyor! London ayaklanarak bir anda ayaklarıyla ağaca tırmanıyor ve oradan ters takla atarak Braun'un üstünden sıçrıyor! Braun kafasını ağaca tosluyor! London sağlam bir Superkick oturtuyor! Braun kafasını tutarak yere yığılıyor. London, Braun kalkmaya çalışırken bir superkick daha vuruyor fakat Braun bacağından tutarak London'ı hızla fırlatıyor! London acıyla iskeleye doğru çekiliyor.

Braun Strowman: Timsahlara selamımı söyle!

wcm-08.gif


Braun, London'ın üstüne bodoslama koşuyor fakat London aniden Braun'a çelme takıyor ve Braun Timsahlı gölün içine düşüyor! OMG! Timsahlar saldırıya geçiyor! Braun'un acı içinde bağırışları gelmeye başlıyor! Kameralar mezarlığa dönüyor! Rowan, Dutch'a üstünlük kurmuş durumda fakat Dutch yanında bulduğu mezar taşını Rowan'ın kafasına geçiriyor! Sonrasında tutuyor ve Ripcord Sideslam! Rowan acıyla yerde kıvranıyor! Paul London'ın o tarafa geldiğini görüyoruz! Dutch, London'a atlamasını söylüyor. London mezarlığın yanındaki ağaçlardan birine çıkıyor ve 450 SPLASH! Rowan acı içinde yerde kıvranıyor! İkili koşarak geldikleri arabaya biniyorlar ve oradan uzaklaşıyorlar!

Kameralarımız tekrar ringe dönüyor.

Vincent-in-ROH-Cropped.jpg


Bray'le Dutch acı içinde ringe giriyorlar. Sonrasında ayaklanıyorlar. Bray hızla bir Throat Thrust! Vincent gelişine bir dropkicki geçiriyor! Sonrasında Vincent iplerden sekiyor fakat Bray gelişine tutup Uranage'yi gömüyor! Bray tuş deniyor. 1.. 2.. Kickout! Bray, Vincent'i kaldırıyor. Sister Abigail'e alıyor fakat Vincent bundan kurtuluyor ve Belly To Back Suplex! Sonrasında top rope'a çıkıyor ve Missile Dropkick! Bray sendeleyerek ayaklanıyor. Vincent iplerden sekiyor. Bray gelişine bir Running Body Block! Ardından iplerden sekiyor ve Senton! Bray ardından köşeye geçiyor ve Sister Abigail için hazırlık yapıyor! Sister Abigail! Fakat o da ne!? Dutch ve London ringe giriyor ve Bray'e saldırıyor! Bray'i yerde hunharca yumrukluyorlar! Sonrasında Dutch boğazlayarak Bray'i kaldırıyor ve RIPCORD SIDESLAM! Sonrasında London top rope'a çıkıyor ve 450 SPLASH! Ardından Vincent Top Rope'a çıkıyor! REDRUM! Ve vurdu! Tuşa gidiyor! 1.. 2..

52441738f965a1f2-600x338.jpg


DERP!

tumblr_inline_n5q7ufeGpe1rqofag.png


Erick Rowan ve Braun Strowman yaralı bir halde bir kulübenin yanında görüntüleniyorlar!

Erick Rowan: Bizi bitirdiğinizi sandınız fakat biz daha yeni başlıyoruz.

Braun Strowman: Sister Abigail'ın gerçek gücünü açığa çıkartacağız.

Yerde bir totem var. O toteme doğru bastırıyorlar! Işıklar tekrar kapanıyor! Açıldığında Bray, Braun ve Rowan sapasağlam bir şekilde Righteous'ın arkasında! Üçlü arkasını dönüyor! Rowan, London'a bir IRON CLAW! Sonrasında kaldırıyor ve dışarı atıyor! Braun, Dutch'ı kaldırıyor ve RUNNING POWERSLAM! Üçü Vincent'i aralarına alıyorlar! Vincent ne yapacağını şaşırıyor! Hızla Bray'e koşuyor! Bray tutuyor ve SISTER ABIGAIL! Tuşa gidiyor! 1.. 2..

3!

Kazanan ve İlk NOW World Trios Champions: The Wyatt Family

f7ec2abb15652644-600x338.jpg


Wyatt'lar kemeri kazanıyorlar. Bray Wyatt kahkaha atarken Strowman ve Rowan kemerleri teslim alıyorlar. Üçlü ringde kemerleriyle birlikte poz verirken KICKOFF sonlanıyor.

XbcCpTR.png


836e900e5271229eccb4783724b09964_w200.gif


PYROLAR PATLIYOR VE TAKEOVER: NIGHT OF CHAMPIONS BAŞLIYOR! Arenadaki atmosferi uzun bir şekilde izliyoruz. Spiker masamızdaki Nigel McGuinness ve Kevin Kelly bizleri selamlıyor. Gecenin açılış maçından önce dev ekrana yansıyan birisi var!

01-shane-mcmahon-raw-underground-logo-2020_0.jpg


Arka alanda Shane McMahon'i görüyoruz. Bir süre saatine baktıktan sonra telefonunu eline alıyor. Tam o eline aldığı anda kendisine arama geliyor. Sanki bunu bekliyormuşcasına açıyor telefonu.

Shane McMahon: Tam zamanında aradın...

Telefonun diğer ucundaki ismin ne dediğini duyamasak da Shane'in sırıttığını görüyoruz.

Shane McMahon: Her şey hazır. Sadece tek bir pürüz kaldı. Onu da gece bitmeden halledeceğimi düşünüyorum. O domuzun kulağına bugün her şey gitmiştir. Kapımı çalacağı anı bekliyorum. Dediğim gibi, bugün güreş dünyası komple değişecek.

Shane gülerken kameralar ringe dönüyor.

XbcCpTR.png


D E A D B O D Y

buf8DHG.png


Malakai Black dumanların arasından geçiyor ve girişte gözüküyor. Seyircilerden karışık tepkiler var. Black ağır adımlara ringe doğru ilerliyor. Çelik basamakları geçiyor ve ringe giriyor. Ringe girdikten sonra bağdaş kurarak rakiplerini beklemeye başlıyor.


w2E9LTs.png


Good Dirty Fun! Tyler Breeze girişte!

Nigel McGuinness: Sence Tyler Breeze bu maç için iddialı bir isim mi?

Kevin Kelly: Bilemiyorum Nigel. Ben hala bir şey göremedim ama Shane McMahon onda bir şeyler gördüyse bu çocuk bir şeyler başarabilir gibi geliyor.

Breeze ağır adımlarla seyirciler ile etkileşime geçerek ringe doğru ilerliyor. Çelik basamakları geçiyor ve Black ile bakışıyor. Black istifini bozmadan olduğu yerde durmaya devam ediyor. Breeze dönüyor ve ringin köşesine çıkarak etrafını süzüyor. O sırada maçın bir diğer katılımcısının müziği duyuluyor.


kyCDPzQ.jpeg


Charles Mason ağır adımlarla giriş bölümünün önünden çıkıyor. Seyircilerden olumsuz tepkiler var Mason gram umursamadan pis bir sırıtış ile ringe doğru ilerliyor. Ringin içindeki iki rakibine bakıyor ve hafifçe sırıttıktan sonra çelik basamakları geçiyor. Ringin içine giriyor ve kollarını iki yana açarak bir süre etrafını süzüyor. Ardından arkasını dönüyor ve iki rakibi ile de göz teması bile kurmadan köşesine geçiyor.


GLORIOUS!

Maçın son katılımcısı! Bobby Roode'un giriş müziği duyuluyor. Seyircilerden destek var. Özellikle de son şov olanların ardından. Kameralar Malakai Black'in yüzü gösteriyor. Black umursamaz bir tavırla sadece girişe odaklanmış bir vaziyette. Fakat müzik duyulmaya devam ediyor ve herhangi bir hareketlilik yok. Maçın üç katılımcısı hareketlenmeye ve hakeme sorular sormaya başlıyor. Hakem kulaklığı ile görüşüyor.

Nigel McGuinness: Malakai Black'in yaptığı haince saldırı yüzünden bugün Bobby bu ringe gelemiyor.

Kevin Kelly: Nereden biliyorsun Black olduğunu Nigel? Belki de birisi bu suçu ona yıkmak istiyor. Neden böyle bir şey yapma ihtiyacı duysun ki?

Hakem en sonunda kararını veriyor ve maçın üç kişi arasında geçeceğini açıklıyor! Katılımcılar kenarlarına geçiyor ve hakem son hazırlıkları tamamlıyor.

NOW Heritage Championship
Malakai Black vs. Tyler Breeze vs. Charles Mason


Zil çalıyor ve maç başlıyor. Üçlü bir süre bakışıyor. Breeze ve Mason ikilisi bir anda Black'e doğru dönüyor. Black hafiften sırıtıyor. İkisi onun üstüne atlıyor. Black kurtulmaya çalışıyor fakat yerde tekmeliyorlar. Black etkisiz hale gelmeye başlayınca Breeze kaldırıyor ve ringin dışına fırlatıyor. Ardından arkasını dönüyor ve döndüğü gibi ona big boot ile gelen Mason ile karşılaşıyor fakat çok seri bir hareketle sıyrılıyor. Mason'ın bacağı iplere takılıyor. Tam kurtulup arkasını dönüyor fakat BEAUTY SHOT!

L64HfOJ.png


HAYIR! Mason bu sefer sıyrılıyor ve tek bacağını tuttuğu Breeze'in bacağını Boston Crab pozisyonuna getiriyor. Tyler Breeze acı içinde iplere yetişmeye çalışıyor fakat Charles Mason tüm gücüyle sıkıyor!

Kevin Kelly: ANANI...

9XFmNrY.png


FAKAT BLACK MASS! BLACK RİNGE GİRMİŞ BİLE! MASON YERE ÖLÜ GİBİ YIĞILIYOR! MAÇ BAŞLAYALI DAHA 5 DAKİKA BİLE OLMADI! BLACK TUŞA GİDİYOR! 1............2.............

OLMUYOR! Black bacağından çekilerek ringin dışına çıkarılıyor!

Nigel McGuinness: Bu Bobby Roode! Maçın resmi katılımcılarından birisi!

XxIofwo.png


BOBBY ROODE! ROODE NEFRETLE BLACK'E BAKIYOR! LOW BLOW! Black acı içinde kıvranıyor. Eğiliyor ve onu bayıltana kadar yumruklamaya başlıyor! Çok sert yumruklar geçiriyor. Black'i kaldırıyor ve bariyerlere fırlatıyor! Şimdi Black yarı uyanık bir şekilde ayağa kalkıyor FAKAT ROODE ONU KENDİSİNE ÇEKİYOR VE SPINEBUSTER! BARİYERLERİN ÜSTÜNE! BARİYERLER PARAMPARÇA! Ringe dönüyoruz ve Breeze ve Mason ikilisinin yavaştan kalkmaya çalıştıklarını görüyoruz. Malakai Black iptal! Roode başında nefretle ona bakıyor ve mayosunun içinden çıkardığı House of Black bayrağını suratına fırlatıp ringe koşuyor. Önce iplere tutunan ve denge kurmaya çalışan Charles Mason'ı tutuyor ve GLORIOUS DDT! HAYIR! ROLL UP! 1..............2...............

Roode atıyor! İkili ayaklanıyor anında ve yumruklaşmaya başlıyorlar. Fakat Breeze'den iplerden sekerek double dropkick! Breeze ayağa kalkıyor ve sinirle Roode'u tutup köşeye fırlatıyor ardından tekrardan geriliyor ve running clothesline! Roode arada eziliyor. Daha düşmeden kaldırıyor ve suplex. Breeze tuşa gid- Ama Mason onu ayağından çekiyor. Ardından çelme ile düşürüyor ve kalktığı gibi art arda tekmelerle Breeze'in kafasını eziyor. En sonunda bırakıyor ve seyirciye pis bir sırıtış yaparak bu iş bitti tarzı bir işaret yapıyor. Önce etrafına bakıyor ardından kalkmaya çalışan Roode'u tutuyor ve REST IN POVERTY!

RtnfgR5.png


FAKAT BIRAKMIYOR VE BREEZE'E DÖNÜYOR! ONA DA BİR REST IN POVERTY! BREEZE VE ROODE YAN YANA! BLACK HALA MAÇIN BAŞINDA ALDIĞI YOĞUN SALDIRI İLE DIŞARIDA YERDE! Mason tuşa gidiyor ikisinin de üstüne yatarak! 1.................2.......................

2Qwx7RS.png


3 OLMUYOR! ÇÜNKÜ ATLADIĞI BİR NOKTA VAR! HOUSE OF BLACK! Buddy Matthews hakemi ayağından ringin dışına çekiyor. Brody King hışımla ringe giriyor ve Mason'ın suratında kendo stick'i parçalıyor! Mason ölü gibi yere yığılıyor. Buddy hemen ringin dışındaki Black'in yanına gidip durumuna bakıyor. Black'i kaldırıyor ve destek olarak ringe ilerletiyor. Black bıyık altı bir gülümseme ile ringe ilerliyor ve çelik basamakları geçiyor. Buddy kenardaki Breeze'i tutuyor ve Matthews Law! Breeze ringin dışına düşüyor! Brody ise az önce hırpaladığı Mason'ı ringin dışına ittiriyor tekmeleri ile. Buddy cebinden bir şey çıkarıyor ve Black'e veriyor. Şimdi Brody, Roode'u kaldırıyor ve bir headbutt! Ardından Matthews koşuyor ve running high knee! Tam kafasına! Black köşede duruyor. Mason ve Buddy ikilisi ringin dışına iniyor. Ringde şu an sadece Roode ve Black ikilisi var ve Black sadece sırıtıyor. Black, Buddy Matthews'ün ona verdiği demir plaka şeklindeki ayakkabılığı ayağına geçiriyor. Şimdi Roode'a bakıyor sadece ve ona doğru yaklaşıyor. Çenesinden tutuyor ve yavaşça kaldırmaya başlıyor....

tumblr_p0y53juh2D1s05wxzo1_400.gif


VE BLACK MASS! SANIRIM BOBBY ROODE'UN GÜREŞ KARİYERİ BURADA SONLANDI! BLACK MEMNUN OLMUŞ BİR TAVIRLA KENDİSİNİ ONUN ÜSTÜNE BIRAKIYOR. BRODY'NİN RİNGE SOKTUĞU HAKEM YAVAŞÇA SAYMAYA BAŞLIYOR! 1...............2...................

3!

Kazanan ve ilk NOW Heritage Şampiyonu: Malakai Black

fm9YPWJ.png
Cl7xA9K.jpeg


Black daha önce belki de TV ekranlarında görülmemiş bir vahşet ile Heritage ünvanının ilk sahibi oluyor. Roode yerde titrer vaziyette kıvranırken hakem ünvanını Black'e teslim ediyor. Tüm House of Black ringe giriyor ve Black'in yanında poz veriyor. Ringin dışında sinirden sırıtan Charles Mason'ı görüyoruz. Black maçın başında Roode'un üstüne attığı House of Black bayrağını alıyor ve Roode'un ağzının içine tıkıştırıyor. Roode yerde ölü gibi yatar ve kemeri ile Black poz verirken uzun bir reklam arasına gidiyoruz

XbcCpTR.png


Star-Spangled Banner! Reklam arasından döndüğümüz gibi bu müziği duyuyoruz. Sean Strickland yüzünde sinsi bir gülümsemeyle ringe doğru geliyor. Bu sefer de istediğini alamazsa kafada bir çakallıklar var gibi. Sean ringe giriyor ve sabırsızca sağa sola adımlayarak rakibini bekliyor.

Mixed Martial Arts Sport GIF by UFC


IŞIKLAR KARARIYOR!



Alışık olmadığımız bir müzik çalmaya başlıyor. Bu biraz savaş müziği gibi gözükse de bazı seyirciler melodi tanıdık geliyormuş gibi birbirlerine bakıyorlar fakat arenanın çoğu tepkisiz. Birden ışıklar girişteki ekrana doğru dönüyor.


Ekran birden arka alana dönüyor...

Nigel McGuiness : YOK ANASININ A-

Kevin Kelly : KAMERA ŞAKASI FALAN MI BU?

Staring Conor Mcgregor GIF by UFC


CONOR MCGREGOR NOW'DA!

Seyirciler şoka girmiş durumda! McGregor girişte gözüküyor ve ellerini açarak pozunu veriyor. Strickland şoka uğrasa da yüzünde istediğini almış gibi bir gülümseme var. McGregor ringe giriyor ve kendine has adımlamasını yapıyor. Son kontrollerden sonra maç başlıyor!

Feeling Myself Dancing GIF by UFC


Sean Strickland vs Conor McGregor

MAÇ BAŞLAR BAŞLAMAZ CONOR JUMPING KNEE STRIKE İLE SEAN'A DOĞRU KOŞARAK ZIPLIYO-

Sean çekiliyor! İkisi de ringin farklı köşelerinde. Sean gülümsüyor, Conor ise az kalmıştı diye işaret yapıyor.

Sean Strickland : Acelen mi var *rospu çocuğu?

Sean elleriyle Conor'ı Lock Up'a çağırıyor. Conor korkusuzca direkt dalıyor ve Sean siklet farkını kullanarak Headlock bağlıyor birden Conor'a. Daha sonra iplere gönderiyor fakat Conor iplere tutunup orada kalıyor. Tekrar hızlıca Lock Up'a giriyorlar ve Conor birden bırakıp Sean'ın karnına tekme atıyor. Sean biraz sendelese de birden Conor'ı sırtlıyor ve köşeye doğru götürüp omuz darbeleri vuruyor. Hakem sayıyor ve Sean'ı üstünden çekiyor Conor'ın. Tam ayırdıktan sonra Sean Conor'un karnına sert bir yumruk vuruyor ve diğer köşeye doğru gönderiyor. Üstüne doğru koşarken Conor kenarda bir tekme ile durduruyor onu ve birden arkasına geçip German Suplex! Sean yuvarlanarak ringden çıkıyor ve kafasını tutuyor. Conor ise sırıtarak ona bakıp elleriyle gel işareti yapıyor. Sean'ın suratında yine gülümseme var. İlk defa bu kadar keyifli görüyoruz onu.

Conor McGregor : Kaçacak mısın s*ktiğimin tavuğu?

Sean birden ringe dalıyor fakat Conor yine tekmeyle karşılayıp Headlock bağlıyor. Conor yere alıyor Sean'ı Headlock'ta ve bir süre sıkıyor boynundan. Sean yavaş yavaş ayağa kalkıyor Conor ile birlikte ve birden kaldırıp Backdrop! Hareketi hiç bozmadan tuşa gidiyor fakat Conor hemen atıyor üstünden. Sean yerde Conor'ı tekmelemeye başlıyor ve kafasından kaldırıp Suplex vuruyor. Tekrar tuşa gidiyor fakat Conor yine hızlıca atıyor üstünden. Sean tekrar kaldırıyor Conor'ı ve kavrayıp Belly to Belly Suplex vuruyor bu sefer. Kontrolü iyice almış durumda. Tuşa gidiyor fakat Conor yine atıyor. Sean iyice sinirlenmiş durumda. Conor'ı kaldırıp iplere doğru koşuyor ve erken bir Clothesline From Hell mi geliy-

CONOR'DAN HARİKA BİR HIGH KICK! Sean sarsılmış durumda ve Conor birden zıplayıp DDT vuruyor! Tuşa gidiyor Conor fakat başarısız. Hız kesmeden Fujiwara Armbar bağlıyor Conor ve iyice sıkıyor Sean'ın kolunu. Sean sürünerek iplere doğru gitmeye çalışıyor fakat Conor iplere yakınlaştığını anlayıp tekrar kolundan tutup ortaya çekiyor ve tekrar bağlıyor hareketi. Sean acıdan yere yumruk atıyor! Yavaş yavaş ayaklanıyor Sean ve kolundan tutup Rainmaker vuruyor! Kolu bırakmıyor Sean ve ayağa kalkıp bir daha! En sonunda da birden kolundan havaya doğru fırlatıp Backdrop ile yere yapıştırıyor! Tam boynunun üstüne! Sean tuşa gidiyor 1...2....

Conor attı!

Sean Strickland : İrlanda biraları gibi performansın da s*kim gibi.

Sean yerdeki Conor'ı tokatlamaya başlıyor ve gülümsüyor. Conor ise başta bitkin gibi gözükse de en sonunda tokatlara sinirleniyor ve kalkıp karşılık vermeye başlıyor. İkili tokat savaşına giriyor adeta ve Sean son tokadı vurduğu esnada Conor hafif sallanıyor ve Sean son sert bir tokat vurmak istiyor fakat CONOR ÇOK SERT BİR SOL KROŞE VURUYOR BİRDEN! SEAN YERE KAPAKLANIYOR! CONOR SAYDIRIYOR 1....2....

Conor Mcgregor Knockout GIF by DevX Art


SEAN ATTI! SON ANDA! Conor köşeye geçip dizine vurarak Sean'ın kalkmasını bekliyor. Sean güç bela ayağa kalkıyor. Kroşeden çok etkilenmiş olsa gerek. Conor üstüne koşuyor ve JUMPING KNEE STRIKE!

HAYIR SEAN HAVADA HARİKA BİR SUPERMAN PUNCH! İNANILMAZ KONTRA! Sean Strickland tuşa gidiyor 1...2...

CONOR ATTI! CONOR ATTI! İki isim de yerde. Yavaş yavaş ayaklanıyorlar ve sırasıyla yumrukluyorlar birbirlerini. İkisi de gaza gelmiş durumda! Sean, Conor'ın karnına vuruyor ve Powerbomb için kaldırıyor fakat Conor yukarıdayken Sean'ın kafasına üst üste yumruklar vurarak sarsıyor onu. En sonunda iniyor yere ve karnına tekmeyi vurup SUNSET FLIP POWERBOMB! CONOR NEREDEN ÇIKARDI BUNU! TUŞ GELİYOR MU? 1...2...

Kevin Kelly : Birileri gelmeden dersini çalışmış.

SEAN ATTI!

Conor McGregor : Kalk s*ktiğimin i*nesi baban gibi döveceğim seni.

Conor Sean'ı yerden kaldırmak istiyor fakat Sean birden sırlayıp köşeye götürüyor onu ve acayip sert bir şekilde yumruklamaya başlıyor! Conor'ın lafı ters tepti öldürecek neredeyse Sean! Hakem ayırıyor fakat Conor sarhoş gibi ringin ortasında duruyor. Sean iplerden geliyor ve CLOTHESLINE FROM HELL! TUŞ GELİYOR! 1....2....

3!

KAZANAN : Sean Strickland

Mixed Martial Arts Sport GIF by UFC


Conor McGregor ilk maçında çok zorlasa da Sean Strickland yine kazanmasını biliyor ve bire bir maçlardaki galibiyet serisini sürdürüyor. Sean maçtan ve galibiyetten tatmin olmuş ki uzun bir süre ringde kutlama yapıyor. Kutlama bittikten sonra kameralarımız da kapanıyor.

XbcCpTR.png

Matt-Morgan2.jpg


Tekrar arka alana döndüğümüzde NOW'ın genel müdürlerinden birisi olan Matt Morgan'ın deliye dönmüş bir şekilde yürüdüğünü görüyoruz. Aynı görevdeki ortağı Shane McMahon'in odasına geliyor ve tüm gücüyle kapıyı açıp içeri giriyor! Shane, ona bir şey diyemeden Shane'e yumruğu vuruyor!

Matt Morgan: OROSPU ÇOCUĞU!

Shane yediği yumruktan sonra çalışma masasının üzerine yığılıyor.

Matt Morgan: S-SEN BUNU NASIL YAPARSIN?

Morgan onu kaldırıp bir yumruk daha atıyor! Shane ise yerde ona bağırıyor.

skysports-wwe-shane-mcmahon-smackdown_3909920.jpg


Shane McMahon: Matt! Açıklamama izin ver. Ne duydun bilmiyorum ama açıklamama izin ver!

Matt Morgan, onu kaldırıyor ve bu sefer yumruk atmak yerine boğazına yapışıyor!

Matt Morgan: Bundan sonra ağzından çıkacak tek şey ölmeden önceki son sözlerin olacak. Çünkü bugünden sonra babandan bile daha kötü anılacaksın, seni aşağılık piç kurusu.

MORGAN, SHANE'İN BOĞAZINI SIKMAYA DEVAM EDERKEN BİRDEN DİZLERİNİN ÜSTÜNE DÜŞÜYOR. SHANE ONA SANKİ ONUNLA ALAY EDERCESİNE BAKIYOR ÇÜNKÜ...

Shane-McMahon-3.jpg


Çünkü Shane ona low blow kick vuruyor! Hem de peş peşe! Morgan dizlerinin üstüne düşer düşmez masasında duran zımbayı Morgan'ın kafasına geçiriyor! Morgan'ın kafasından kanlar akarken Shane'in güldüğünü görüyoruz.

Shane McMahon: Son sözmüş... Sikimi ye. Nasıl oldu Matt? Ya da dur, asıl senin son duyduğun söz bu olmamalı. Küçük bir işimiz var. Her yerinin kana bulanmış olup ellerinin temiz olması ne kadar da güzel tesadüf.

Shane, Morgan'ın kafasına Punt Kick vuruyor! Morgan yerde hareketsiz. Shane, masada bulunan cihazı alıyor ve Morgan'ın yanına oturuyor. Morgan'ın parmağını tutup bu cihaza sokuyor. Onun parmak izini aldı! Şimdi Shane işi bitmişcesine bir oh çekip kapıya doğru yöneliyor. Matt Morgan'ın halen baygın yattığını görüyoruz.

Shane McMahon: Sanırım artık işimiz bitti Matt. Sana hayatında başarılar. Benim keyifle izleyeceğim bir ana olay var. Ne demişler... Şov ne olursa olsun devam etmeli.

shane-mc-mahon-laugh.gif


Shane kapıdan çıkmadan kahkaha atıyor! Sonrasında kapıdan çıkıyor ve Matt Morgan'ın baygın yattığı odasının kapısını kitliyor. Bu korkunç görüntülerden sonra ana olay için ringe dönüyoruz.

XbcCpTR.png
justin-roberts-4882.jpg


Justin Roberts: Bayanlar ve baylar, sırada ilk NOW Dünya Şampiyonluğu maçı var!



UHv0eH3.png


VIVA LA RAZA? Chavo'nun Eddie ile olan görüntüleri büyük ekrana yansırken girişte bir korna sesi duyuyoruz! Chavo, Chevrolet Impala bir Lowrider ile girişte! Chavo kornaya basa basa giriş kısmına kadar geliyor ardından arabanın koltuğuna çıkıyor ve seyircilere doğru bakmaya başlıyor. Yine amcasını kullanıp insanları kızdırmak istese de pek başarılı olamıyor. Çünkü seyirciler eskiden olduğu gibi ona olumsuz ya da en ufak olumlu tepki bile vermiyor. Chavo izleyiciden aldığı sıfır tepki ile ilerliyor. En sonunda arabadan atlıyor ve ringin yolunu tutuyor.

14367942.jpg


Nigel McGuinness: Summerslam 2023... Benim için pek de iyi bir gün değildi. Dünya Ağırsiklet şampiyonu olmaya çok yakındım ama yine işler benim adıma ters gitmişti. Bu girişteki adam için ise o gün hayatının en güzel günüydü. Chavo en son bu arabayla orada geldi ve PGW kemerini kazanıp evine döndü. Halen o günü aklımdan çıkaramıyorum.

Kevin Kelly: Hatırlıyorum Nigel. Güreş tarihinin gördüğü en kötü kemer saltanatının başlangıcını nasıl unutabilirim? Fakat bugün fazlasıyla emin olduğum bir şey var ki Chavo bu maça tuş olmaya geliyor. Punk, onu da Goldberg'ı emekli ettiği gibi emekli edecek.

Chavo ringdeki yerini aldıktan sonra sıradaki isim bekleniyor... Ama girişte birisi değil, bir grup var!



WM29_Photo_147.jpg
976x549


LIVING COLOUR BURADA! DAYTON ARENA'DA BİR İLKE İMZA ATIYORLAR. CANLI CANLI CULT OF PERSONALITY ÇALIYORLAR! Arena tam anlamıyla sallanmaya başlıyor. İzleyiciler arasında yoğun bir alkış tufanı koparken saniyeler sonra da giriş kısmında CM Punk'ı görüyoruz. Eğiliyor ve kendisini anın büyüsüne bırakıyor. Kafasını çevirip giriş müziğini söyleyen Living Colour'a bakıyor. Sonrasında bileğine odaklanıyor ve bağırarak o meşhur repliğini söylüyor...

IT'S CLOBBERIN' TIME!

cm-punk-aew-2.jpg


CM Punk, resmen bir enerji patlaması yaşayarak yerinden fırlıyor. Corey Glavor ile birbirlerine selam yollarlarken Punk tam gaz bir şekilde ringin yolunu tutuyor. Ringe girer girmez direkt köşelere fırlıyor ve seyircileri de coşturuyor. En sonunda Living Colour'un performansı sona eriyor. Punk, Chavo'ya dönüyor ve onların verdiği tepkiyi kast ederek "demek ki seyircilerde bozukluk yokmuş" diyor. Chavo'nun yüzü iyice düşerken girişten bir ses yükseliyor!



maxresdefault.jpg


Chris Jericho elinde bir mikrofonla birlikte girişte! Seyirciler tekrardan ayaklanırken Jericho, giriş şarkısı olan Judas'ı söylemeye başlıyor. Tüm arena ona eşlik eder vaziyette. Ringdeki iki isim de Jericho'ya kitlenmiş bir şekilde bakarken Jericho ringe giriyor. Şarkısının nakarat kısmında mikrofonu kendisinden çekip izleyicilere tutuyor!

I'm becom-, I'm becom-, I'm becoming
I'm becom-, I'm becom-, I'm becoming
Judas in, Judas in my mind


chris-jericho.webp


Bu inanılmaz andan sonra Jericho mikrofonu bırakıyor ve köşesine geçiyor. Fakat izleyiciler uzunca bir süre daha kendi aralarında Judas'ın sözlerini söylemeye devam ediyorlar. Jericho fazlasıyla mutlu bir ifadeyle onlara bakıyor. Bu sırada hakem üç ismin de son kontrollerini yapıyor. Ardından NOW World Championship'i görevlilerden teslim alıyor ve seyircilere gösteriyor. Üç ismin de anonsları teker teker yapılıyor. Artık hazırız!

NOW World Championship
Chavo Guerrero vs. CM Punk vs. Chris Jericho


4226324-punk.jpg
c4b22kb.jpg


Zil çalıyor ve NOW tarihinin en büyük maçı başlıyor. Üç adam da farklı köşelerdeler ve birbirlerine bakıyorlar. Fakat bu ifade pek de doğru bir ifade değil! Çünkü Chavo iki isme sırayla bakmaya çalışsa da Punk ve Jericho sadece birbirlerine kitlenmiş bir haldeler. Chavo bu durumu ilk başta garipsiyor gibi dursa da sonradan keyfinin fena şekilde yerine geldiğini görüyoruz. Jericho ve Punk resmen gözleriyle konuşuyorlar.

Nigel McGuinness: Birbirlerini yiyip bu maçı Chavo'ya hediye edecekler. Lanet olsun.

FAKAT AYNI ANDA KAFALARINI SALLIYORLAR VE BAKIŞLARINI CHAVO'YA ÇEVİRİYORLAR! Chavo'nun hevesi kursağında kalıyor desek yeridir. Kendisi şok geçirirken üzerine doğru gelen Punk ve Jericho'ya doğru koşuyor ama Double Clothesline yiyor. Chavo hemen kalkmaya çalışsa da Punk onun tam yüzüne Dropkick'i indiriyor. Chavo bu sefer cidden sert bir darbe alıyor. Yüzünü tutarak zar zor ayağa kalkmayı deniyor fakat Jericho'dan Lariat! Chavo bu sefer yerde kalıyor.

Dropkick.gif
AVvXsEhd6PGiR0jfbcP3HU26sTvemR46bTq9n1ntbEv-0H2fXN3T7XiatN7RXznPW0KyM3Z04HU1-PnlHCM00TB_zChvmX-RTuTlXIbhiR00t1Mt3iGVuq6IIIm3ZkUoWLi2qUJiqFfiPZjR3U0oFcpMVfAD2CDoVIcQvakuBkbbUtkp-5mIkAvK1uzkOr8wJA=w200-h112


Punk ve Jericho yaptıkları şeyden memnun gibi duruyolar.Onlar birbirlerine bakarken Chavo'nun kafası hafiften gitmeye başlamış bir şekilde, iplerden destek alarak kalkmaya çalıştığını görüyoruz. Chavo kalkar kalkmaz Jericho fırlıyor ve CODEBREAKER! AMA CHAVO YERE YIĞILMIYOR VE İPLERE BIRAKIYOR KENDİSİNİ- İPLERDEN SEKER SEKMEZ PUNK ONU SIRTLIYOR VE G-T-S! Chavo cansız bir bedenmişcesine ringin dışına yuvarlanıyor. Ringde sadece Chris Jericho ve CM Punk var. İkili bu hamlelerinden sonra birbirlerinden uzaklaşıp karşı köşelere geçiyorlar.

ER12_Photo_115.jpg


Kevin Kelly: İnanılmaz bir plan.

Nigel McGuinness: Chavo'nun ne kadar küçük dursa da en büyük tehdit olduğunu onlar da çok iyi biliyorlardı.

Jericho ve Punk şimdi anlaşmaları bitmişcesine birbirlerine büyük bir hızla yaklaşıyorlar. Lock-up denemesi görüyoruz - Jericho, Punk'ı Headlock'a alıyor! Birkaç saniye sıkıyor Punk'ı. Fakat Punk kafasını ani ve oldukça bir şekilde çekiyor. Jericho arkasını döner dönmez Punk onun bacağına seri tekmeler atmaya başlıyor. Bir defa değil, iki defa değil, üç defa değil! Sayamıyoruz resmen. En sonunda tekme atmayı bırakıyor ve Jericho'nun tam karnına oldukça sert bir diz darbesi geçiriyor. Jericho aldığı seri darbelerden sonra Spinning Back Ki- Hayır Jericho tekmeyi tuttu. Punk, şaşıramadan Jericho onun bacağını sert bir şekilde döndürüyor ve Punk kendisine tekrar döner dönmez Enzuigiri Kick! Punk yere yığıldı. Hızlı bir şekilde ayağa kalkmaya çalışsa da Jericho onu kafasından tutuyor ve sert bir şekilde köşelere doğru yolluyor. Punk kafasını çok sert bir şekilde vurdu! Fakat ringe yığılmak yerine o da kendisini ringin dışına bırakıp soluklanmak istiyor. Fakat hesaplayamadığı bir şey var çünkü Jericho resmen durmuyor- BASEBALL SLIDE!

Baseball+Slide.gif


Punk bariyerlere çok kötü çarpıyor. Seyirci ise bu aksiyondan fazlasıyla memnun gibi duruyor. Jericho onların desteğiyle ringden aşağı iniyor ve ayaklanmaya çalışan Punk'a yumruk darbeleri indirmeye başlıyor. Punk darbelere karşı koymayı denese de sadece olabildiğince geri geri yürümek hariç pek de bir şey yapamıyor. Jericho, Punk'ı yumruklaya yumruklaya spiker masasının oraya kadar getiriyor. Bu sırada maçın başında resmen kurban adılan Chavo'nun çoktan kendine geldiğini ancak yerde resmen ölü taklidi yaptığını görüyoruz. Jericho - Punk ikilisine döndüğümüzde Jericho'nun spiker masasını dağıtmaya başladığını görüyoruz. Sonrasında bodoslama ona doğru hamle yapan Punk, Jericho'yu bu şekilde yere devirmek istiyor fakat Jericho bu sefer de dirsek darbeleri vuruyor. Punk eliyle kafasını korumaya çalışsa da Jericho'nun duracağı yok. Şimdi bir de yumruk indirecekken Punk tüm gücüyle Jericho'ya Headbutt atıyor!

ER12_Photo_117.jpg


Travma yaşatacak derecede sert bir kafa darbesiydi bu. Punk'ın bile alnının hasar aldığını görüyoruz. Jericho ise aldığı darbenin sertliğiyle kafasını spiker masasına az daha çarpacak şekilde buluyor. Acı içinde kafasını tutarken arkasını dönüyor - Punk'dan Roundhouse Kick! Jericho resmen fişi çekilmişcesine spiker masasının üstüne yığılıyor. Punk şimdi seri bir şekilde ringe dönüyor ve köşelere çıkmaya başlıyor... Çıktıktan sonra seyircilere bakıyor. Tüm arena Punk'a tezahürat yapıyor. Punk bunun üstüne tüm gücüyle atlıyor, Diving Elbow Drop!

ER12_Photo_125.jpg


JERICHO ÇEKİLDİ! PUNK DİRSEĞİYLE SPİKER MASASININ ÜSTÜNE DÜŞÜYOR, MASA KIRILDI! Punk yerde acı içinde dirseğini tutarak kıvranıyor. Jericho ise ayağa kalkıyor ve hiç vakit kaybetmeden Punk'ı ringe sokup peşinden de kendisi giriyor. Jericho kendisi de ringe girer girmez yerde hareketlenen Punk'ın işini bitirmek adına iplere koşuyor... LIONSAULT! Jericho hiçbir hamle yapmadan Punk'ın üzerinde duruyor ve hakem sayıyor 1......................2

5+Star+Frog+Splash+2.gif


DAHA HAKEM 2'Yİ VURAR VURMAZ TUŞ BOZULUYOR, HEM DE RESMEN GÖKTEN DÜŞEN CHAVO GUERRERO'NUN FROG SPLASH'İ SONRASI BOZULUYOR. Punk en büyük hasarı yese de darbenin etkisiyle ringin bir diğer ucuna yuvarlanıyor. Bu sırada Chavo, Jericho üzerinden tuşa gidiyor 1..................2..............

Jericho son anda ayağını iplere atıyor. Hakem görür görmez tuşu saymayı bırakıyor. Chavo öfkelense de yapacak hiçbir şeyi yok. Yanlış hedefi tuş ettiğinin farkında olsa gerek bir süre Jericho'nun kafasına stomp darbeleri vuruyor ve sonrasında onu sert bir şekilde kaldırıp ringden aşağı fırlatıyor. Jericho ringden düşüp acı içinde bariyerlere fırlarken Chavo, ayaklanmaya çalışan Punk'ı gözüne kestiriyor. Punk'ı kendine doğru çekiyor ve ona Loco Lock bağlıyor! Punk, demin Jericho'nun yaptığı gibi ayağını iplere atacak konumda olmasa da elleriyle tutunması için bir şansa sahip. İplere doğru hareket etmeye çalışıyor ama her hareket ettiğinde kilidin acısını daha da fazla hissediyor. Sonunda elini kaldırıyor ve...

6457902.jpg


Tüm gücüyle elini iplere doğru atıyor, TUTTU! Chavo sinir krizi geçirmemek için zor duruyor. Kilidi mecburen bırakıyor. Punk ise yorgun bir şekilde yerde. Chavo artık takati kalmamış bir şekilde ayaklanıp köşelere çıkıyor. Seyircilere doğru bakıp "#BESTEVER" diye bağırıyor ve Frog Splash için atlıyor!

6457926.jpg


PUNK DİZİNİ KALDIRIYOR! O DİZ CHAVO'NUN KARNINA BİR MIZRAK GİBİ SAPLANIYOR. Chavo acı içinde yerde kıvranıyor. Bu sırada Punk'ın ayağa kalkmak için çabaladığını görüyoruz. En sonunda çok da fazla zorlanmadan bunu başarıyor. Ringde tek ayakta kalan adam o! Seyirciler destek olarak onun ismini haykırmaya başlıyorlar, tam bu sırada da Punk ringin ortasına geliyor ve bitirici hareketinden önce yapması gereken o şeyi yapıyor.

cm-punk-go-to-sleep.gif
4da03-16697571281073-1920.jpg


👏C M PUNK👏
👏C M PUNK👏
👏C M PUNK 👏

GO TO SLEEP TAUNT'UNU ATIYOR! İNANILMAZ BİR POP GELDİ ŞİMDİDEN! Punk taunt'u bitirirken bakışlarını tamamen Chavo'ya dikiyor. Chavo halen karnına saplanan diz darbesinin acısıyla uğraşmaktan kendisini bekleyen asıl tehlikenin farkında değil. İplere tutunarak zar zor ayağa kalkıyor ama ayağa kalkar kalkmaz Punk onu kendisine çevirip sırtlıyor, GTS pozisyonuna aldı. Punk gülerek onu ringin ortasına kadar getiriyor VE GTS-

Codebreaker+1.gif


HAYIR JERICHO KARŞIDAN BİR YAYDAN FIRLAMIŞCASINA FIRLIYOR - JERICHO'DAN PUNK'A OMUZUNDA CHAVO ÖYLECE DURURKEN COOOOOOOOOOODEEEEEEEBREEEEAKERRRR! CHAVO AYRI BİR KÖŞEYE YIĞILIYOR, PUNK YERDE HAREKETSİZ. İNANILMAZ BİR AN! JERICHO, PUNK ÜZERİNDEN TUŞA GİDİYOR - SEYİRCİLER DE HAKEMLE BİRLİKTE SAYIYOR 1.................. 2....................

PUNK SON SALİSEDE OMUZUNU KALDIRDI! HAKEM YERE VURMASINA MİLİM KALAN 3'Ü HAVADA TUTUYOR!

Chris-Jericho.jpg


Kevin Kelly: ŞAKA OLMALI!

Nigel McGuinness: ÇOK YAKINDI! ÇOK AMA ÇOK YAKINDI!

Jericho şok içinde. Hayatında hiçbir zaman bu kadar yakın olduğu bir şeyi aniden yitirmemişti. Gözünün içine baktığımızda kendi kafasında çoktan 3'ü vurduğunu ama realite şoku geçirdiğini anlıyoruz. Boş gözlerle yerde hareketsiz yatan CM Punk'a bakıyor. Onun yarım kalan işini bitirmek için ayaklanırken birden deminki hareketten hiçbir hasar almamış Chavo Guerrero, Jericho'nun üstüne koşuyor - AMA JERICHO'DAN DOUBLE LEG TAKEDOWN!

Double+Leg+Takedown.gif
chris-jericho.jpg


CHAVO KENDİNİ YERDE BULUYORKEN JERICHO BİR SANİYE BİLE GEÇİRMEDEN ONU LIONTAMER KİLİDİNE ALIYOR. DELİ GİBİ SIKIYOR KİLİDİ JERICHO! Punk'ın halen yerde olduğunu görüyoruz. Chavo ise acı içinde bağırıyor. Fakat garip bir şekilde fazlasıyla direniyor! En sonunda bağırışlarının yerini küfürler alıyor. Jericho'nun kızına, Trump sevdalısı karısına ağzına geleni söylemeye başlıyor. Jericho deliye dönüyor ve kilidin kontrolünü kaybediyor. Kilit gevşedi bile!

806c3bb20a8bfee4-600x338.gif
AEW-Revolution-051-Cropped.jpg


Fakat Jericho bırakmamakta inatçı! Kilidi gevşettiği anda botlarını Chavo'nun kafasına geçirerek onu iyice sersemletiyor. Chavo artık tepki veremez, küfür edemez hale geliyor. İşte tam bu anda da Jericho, Liontamer kilidini Walls of Jericho'ya çeviriyor! CHAVO'NUN ARTIK DAYANACAK GÜCÜ KALMADI. BU MAÇ YÜZÜNDEN UZUN YILLAR BOYU TEKERLEKLİ SANDALYE KULLANACAĞINA EMİNİZ! JERICHO DELİ GİBİ BAĞIRARAK KİLİDİ SIKMAYA DEVAM EDİYOR! CHAVO ELİYLE İPLERE UZANMAYA ÇALIŞIYOR. ELİNİ İPLERE ATTI ATACAK-

c507344d309af6c1bfc52c56b5cb8c55.jpg
aew-dymamite-081022-jericho-moxley-18.jpg


HAYIR, ELİNİ YERDE YENİ YENİ KENDİNE GELEN CM PUNK TUTUYOR VE ORADAN CHAVO'NUN KAFASINA UZANIP MUTA LOCK BAĞLIYOR! İNANILIR GİBİ DEĞİL, HAKEM BİLE NE YAPACAĞINI BİLEMEDİ. CHAVO AYNI ANDA HEM WALLS OF JERICHO, HEM DE MUTA LOCK İLE KAPANA SIKIŞIYOR! PUNK, CHAVO'NUN BOYNUNU KIRACAK KADAR SERT BİR ŞEKİLDE KİLİDİ SIKARKEN JERICHO ÇOKTAN CHAVO'NUN BACAKLARINI KULLANILAMAZ HALE GETİRDİ! CHAVO'NUN BAĞIRIŞLARI ARENADA YANKILANIYOR!

CHAVO GUERRERO PES EDİYOR! DELİ GİBİ ELİNİ YERE VURUYOR! ZİL ÇALIYOR! AMA KİM KAZANDI?

Kazanan: ?

8me1u9t.jpg
chris-jericho-shocked.jpg


Bu maçın bittiği kesin olsa da arenadaki hiç kimse galibin kim olduğunu anlamıyor! CM Punk zil çalar çalmaz kendini iplere bırakıyor. Jericho ise kendi kilidini sıkmaktan bitmiş bir şekilde dizlerinin üstüne düşüyor. İkisi de kendisini galip olarak görse de hakem bunun aksi olduğunu iddia ediyor. Hem Jericho hem Punk paniklemiş bir haldeler. Seyirciler de tıpkı bu maçın sonucu gibi ikiye bölünmüş durumdalar. Sırayla önce Punk'a sonra da Jericho'ya tezahürat atıyorlar. Bu sırada sağlık ekipleri geliyor ve acı içinde kıvranan Chavo Guerrero'yu sedyeyle arka alana doğru taşıyorlar. Ringde kalan ikili Chavo'nun gidişini izliyor ve bir yandan birbirlerine bakıyorlar.

Nigel McGuinness: Kemeri ortadan ikiye bölsünler.

Kamera Punk ve Jericho'yu çektikten sonra spiker masasının olduğu tarafa dönüyor. NOW yöneticisi Shane McMahon'ın çoktan olay yerine gelmiş olduğunu görüyoruz. Shane McMahon hakem ile tartışma halinde. Hakem, Punk'ın sonradan kilide aldığını ve Chavo'nun tam bu sırada pes ettiğini anlatıyor Shane'e. Ne dediğini anlamasak da Shane'in şimdi Jericho'yu işaret ettiğini görüyoruz. İkili arasındaki tartışma en sonunda dozunu aşıyor ve Shane'in hakeme bağırdığını görüyoruz. En sonunda kendisini sakinleştiriyor ve görevlilerin arasından geçip bir mikrofon kapıyor. Arenadaki uğultu azalınca konuşmaya başlıyor.

shane-mcmahon-2.jpg


Shane McMahon: Anlaşılan o ki Tanrı bugün işimi her açıdan zorlaştırmak için uğraşıyor... Endişenizi ve öfkenizi anlıyorum beyler. Sonuç şu ki bu maçın tek bir kaybedeni, iki tane kazananı var. Bay Guerrero da sedyeyle aramızdan ayrıldığına göre iki galibimiz dikkatlerini toplasın. Çünkü bugün sadece BİR ana kemer şampiyonumuz olacak. O yüzden şu zili çalın!

maxresdefault.jpg
cm-punk-aew-811664878.jpg


Jericho ve Punk'ın gözlerinde hem endişe hem yorgunluk hem de heyecan görüyoruz. Zil çalıyor!

NOW World Championship
CM Punk vs. Chris Jericho


Maç başlar başlamaz Jericho, Punk'a doğru koşuyor... PUNK ANİ BİR HAREKETLE ONU SIRTLADI! YORGUNLUĞUN ETKİSİYLE ZORLANDIĞI BELLİ. AMA YİNE DE TÜM GÜCÜYLE DAYANMAYA ÇALIŞIYOR... BAĞIRIYOR VE GTS-

GTS+1.gif


VURDU! PUNK, JERICHO'YA İLK GTS'İNİ VURDU! TUŞA GİDİYOR 1......................2................

KICKOUT!

CM-Punk-Shocked-Surprised-AEW-Dynamite-WrestleFeed-App.jpg


Arena şok içerisinde. Jericho hayatta! CM Punk'ın yüzünde ise tasvir edilemeyecek kadar garip bir ifade var. Bir yandan bezmiş bir yandan öfkeli duran bakışlarla hakeme bakıyor. Fakat hemen kendisini topluyor ve ayağa kalkıyor. Yerde resmen debelenen, kalkmak için çabalayan ama bir türlü başaramayan Chris Jericho'ya bakıyor.

CM Punk: Bitti Chris.

Şimdi Jericho'yu kendi elleriyle ayağa kaldırıyor ve tekrar sırtlıyor!

30fury_punk_gts_mixed--b9551a4d7298971a789de666fea0cbc0.jpg


CM Punk: Bu senin için Bret!

JERICHO'YU OMUZUNDAN ATIYOR VE G-T-S!

fxm8xhr.png


JERICHO, PUNK'IN DİZİNİ TUTTU! İNANILIR GİBİ DEĞİL! PUNK İŞTE BU SEFER ŞOK İÇERİSİNDE! JERICHO ÇOK ANİ BİR ŞEKİLDE ONUN DİZİNİ YERE BIRAKIR BIRAKMAZ JUDAS EFFECT'İ VURUYOR! PUNK YERDE AMA JERICHO DA YORGUNLUKTAN DOLAYI YERDE. Jericho tuşa gitmek için Punk'a bakıyor fakat Punk'ın hafif hafif hareketlendiğini görüyor. Bu onu iyice gaza getiriyor ve kendisi de ayağa kalkıyor. Jericho tam anlamıyla ayaktayken Punk'ın iplere tutunarak kalkmaya çabaladığını görüyoruz. Jericho onu kaldırmıyor, resmen ayağa kalkmasını izliyor. Punk en sonunda kalkıyor...

AVvXsEjn1G2gakmiej62ntxYIxgdRrjRPvKxATKTRAws7OWhhNXe-I3ley6yfDL_dzbJvy9cQ5quCkzAjc9QZ0JB6x3X4dzsCHr7EE40cL40Fq2MysZuTXCXA46miqNuKtYv3kxCSENufCM2s5pymFwcnNo3ULSQ6fOVzKu8vp0AS7PAUOYZ9R6QjwEAsBFSKg=w200-h112


CODEBREAKERRRRRRRR! JERICHO ELİNİ PUNK'IN ÜZERİNE ATIYOR VE HAKEM SAYIYOR 1.....................2..............

3!

KAZANAN VE İLK NOW DÜNYA ŞAMPİYONU: Chris Jericho

chris-jericho.jpg


CHRIS JERICHO BAŞARDI! ANONS YAPILIYOR! O ARTIK İLK NOW DÜNYA ŞAMPİYONU! SEYİRCİLERİN NEREDEYSE TAMAMI AYAĞA KALKIYOR. ARENADA "JUDAS" YANKILANIYOR. SPİKER MASASINDAKİ NIGEL MCGUINNESS VE KEVIN KELLY BİLE JERICHO'YU ALKIŞLAMAYA BAŞLIYOR. HAKEM, NOW DÜNYA KEMERİNİ ALIYOR VE RİNGDEKİ JERICHO'YA UZATIYOR. JERICHO'NUN GÖZLERİ DOLMUŞ VAZİYETTE! KEMERİ ALDIĞI GİBİ BİRKAÇ DAMLA GÖZYAŞI DAMLIYOR.

jericho.jpg


Nigel McGuinness: Profesyonel güreşe adanan bir ömür... PGW'da herhangi birine dönen kariyeri NOW'a gelişiyle zirveye çıktı. Chris Jericho küllerinden doğdu. Artık o bir Dünya Şampiyonu!

Kevin Kelly: Birkaç ay öncesine kadar gözden çıkarılıp kenara itilmiş bu adam şu an şirket yüzü.

jericho-champion-roh.png


Jericho kemeriyle duygu dolu anlar yaşarken arkada ayağa kalkan CM Punk'ı görüyoruz. Jericho da onun ayağa kalkıp kendisine baktığını fark ediyor ve bakışlarını Punk'a çeviriyor. CM Punk, hiçbir tepki vermeden Jericho'ya bakmaya devam ediyor. Şimdi Punk, Jericho'ya doğru yaklaşıyor. Jericho kemerini yere bırakıyor ve Punk'a karşı tedbir alırcasına iki elini de boşa çıkarıyor. Punk fazlasıyla Jericho'ya yaklaştıktan sonra duruyor ve elini uzatıyor! Jericho şaşırıyor. En son Punk'a yardım ettiğinde başına gelenleri hatırlıyor olsa gerek bir süre sadece düşünüyor...

72n2sl6.jpg
f66t0wu.jpg


Fakat en sonunda Jericho ona uzatılan eli sıkıyor. Jericho ve Punk el sıkışıyorlar! Seyirciler bu sekansa da büyük bir alkış tufanı kopartıyorlar. Punk'ın ağzından herhangi bir şey çıkmıyor, resmen gözleriyle konuşarak Jericho'yu tebrik ediyor. Punk ringden ayrılmak üzere yavaş yavaş yürürken Jericho'nun NOW World Championship'i büyük bir gururla kaldırdığını ve şirket tarihinin en büyük desteklerinden birini aldığını görüyoruz.

mobileRESEM112837chris-jericho.jpg


Bu görüntülerle TAKEOVER: NoC sona eriyor-



pehn4aj.png


Kevin Kelly: TANRIM!

NE? GÜREŞ TARİHİNİN EN BÜYÜK POP'LARINDAN BİRİSİ GELİYOR! JERICHO ŞOK İÇERİSİNDE, PUNK RİNGDEN ÇIKMAYA YELTENİRKEN RESMEN BİR PUT GİBİ ÖYLECE KALA KALIYOR. SEYİRCİLERİN ÇIĞLIKLARI SADECE ARENADA DEĞİL TÜM OHIO'DA YANKILANIYOR.

tv14kaz.jpg


GİRİŞTE BİR SİLÜET VAR! SEYİRCİLER SPOT IŞIKLARININ ONUN ÜSTÜNE DÜŞMESİNİ BEKLİYOR.

Nigel McGuinness: Birisi bunun şaka olduğunu söylesin. Birisi The Rock'ın gerçekten burada olmadığını söylesin!

q3zlopi.gif


ŞAKA FALAN DEĞİL ÇÜNKÜ O! BOSS BURADA! PGW'NUN THE FINAL BOSS'U, THE ROCK NOW'DA! HERKES ŞOK İÇERİSİNDE! NOW DÜNYA ŞAMPİYONU ANLAMSIZ BAKIŞLARLA GİRİŞE KİTLENMİŞ VAZİYETTE. BU SIRADA SHANE MCMAHON'İN ÖFKELİ BİR ŞEKİLDE THE ROCK'A DOĞRU İLERLEDİĞİNİ GÖRÜYORUZ.

Kevin Kelly: Shane, şu piç kurusuna burasının kimin evi olduğunu göster!

Nigel McGuinness: Gösterecek Kevin.

ey1dzgd.gif
DZ5cV3yVMAAVst_.jpg


THE ROCK CİDDİYETİNİ BOZUP GÜLEREK İLERLİYOR. O DA SHANE'E DOĞRU YÜRÜYOR. İKİSİ DE HIZINI KESMEDEN BİRBİRLERİNE DOĞRU GELİYORLAR... VE SARILIYORLAR? NE?

bc87xio.jpg
GI3340ZW0AAYeD1.jpg


PUNK, JERICHO, ARENADAKİ HERKES ŞOK OLMUŞ VAZİYETTE! JERICHO OLANLARA OLAN ŞAŞKINLIĞINI YÜZÜNDEN GİZLEYEMİYOR. HERKES ENDİŞELİ GÖZLERLE KOL KOLA GİREN "PGW PATRONU" THE ROCK VE NOW YÖNETİCİSİ SHANE MCMAHON İKİLİSİNE BAKIYOR. ŞOV BU GÖRÜNTÜYLE SONA ERİYOR.

ly9e3du.jpg


NEW ORDER WRESTLING, LLC
NOW TAKEOVER: NIGHT OF CHAMPIONS
2024™ & ©
All Rights Reserved

 
Son düzenleme:
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: