RPG Sidik Yarışı

KALKTI!!!!

Husband of World
Konular
52
Beğeni sayısı
3,108
PG Nakit
1,295
RPG Karakteri
Val Venis
Favori Güreşçi
John Cena
PAYBACK #31 sona ermiş. Seyirciler usulca arenayı terk ediyor. Arka alandaki hareketlilik de son bulmuş. PGW Şampiyonu Val Venis, tüm hazırlıklarını yapmış halde otoparka doğru yöneliyor.

"UH! AH! OH MY GOD!"
"UH! AH! OH MY GOD!"

Beceriksiz tavırlarla üstünü başını aramaya koyuluyor ancak, denediği ilk 2 cepten eli boş ayrılınca bir güzel kalaylıyor. Nerede bu siktiğimin şeyi? Bir şey bulmuş gibi duruyor ve onu yavaşça çıkarıyor. Bu, Bryan Danielson'un çektiği top!

Kendisini izleyen birileri var mı diye koridoru kolaçan ediyor. Kura topu fırlatılmasına rağmen açılmamış. Venis, onu parmaklarında kısa bir süre dolaştırdıktan sonra iki kutbunu da ters yönde yavaşça çeviriyor. İçindeki katlanmış kağıdı meraklı gözlerle düzeltip numarayı okuyor!

Surat ifadesinden ne düşündüğünü çözemiyoruz.

"I WANNA MAKE U SAY OH MY GOD!"

Telefonu anımsıyor ama sesin spor çantasından geldiğini anladığında ona ulaşma çabasını sonlandırıyor. Arayan müziği çaladururken hemen yanındaki WC yazısı dikkatini çekiyor. Tuvalet girişinde top ve kağıdı çöpe bırakıyor. Pisuvara yöneldiğinde birini görüyor ve adımları kesintiye uğruyor. Devam edip etmemek arasında bir ihtilafa düşüyor.... Fakat sonra tükenmiş bir suratla pisuvara geçiyor. Fermuarı indiriyor. Önündeki bomboş duvara bakıp konuşmaya başlıyor.

Val Venis: Senin girmen gereken yer öbür tuvalet değil miydi?

Karşı taraftan ses gelmiyor.

Val Venis: Üstelik pisuvar... Beni şaşırtıyorsun!

Gülümser fakat karşı taraftan reaksiyon gelmeyince ciddileşir.

Val Venis: Sıranı öğrenmeden toptan kurtulmak ahmakçaydı. Bunu yaptığına inanamıyorum. Sahiden, kaçıncı sırayı çektiğine bakmadın mı? Nasıl yapacaksın? Kafana göre mi yoksa 30.'yu sakatlayıp yerine geçerek mi?

Konuştuğu kişi onu kale almadan musluğa yöneliyor. Venis ise hala depoyu boşaltmakla meşgul.

Val Venis: Sana ne diyeceğim bak! Aramızda dönen şeylerle ilgili söyleyeceğin çok şey olabilir. Beni küçük düşürmek için başvuracağın malzemeler... Fakat inan bana, "Bate, senin mentörün o değil; ama istersen ben olabilirim" palavrası bu yöntemlerden biri değil. Kimse samimiyetine inanmıyor. Ne ben, ne Bate ne de öbürleri...

Son damlaları sallayıp musluğa, konuştuğu kişinin yanına geçiyor. Kendi aynasından onun suratına bakarak konuşmaya devam ediyor.

Val Venis: Bu sektörün başatlarından biri olabilirsin. Farklı ringlerde farklı hikayeler yazmış olabilirsin. Fakat PGW... Sektörde senden daha eski biri olarak sözlerime inanabilirsin ki, PGW farklı. Endişelendiğim için seni rahatsız etmiyorum. Seni uyarıyorum. Anlıyor musun beni? Pişman olmaman için... Burayı, diğer yerler gibi sanmaman için. Belki de senin için NOW daha iyi bir seçenek olurdu. Ne yazık ki, artık kararının geri dönüşü yok gibi görünüyor.

Venis tatminkar bir ifadeyle sırıtırken karşısındaki adamın sesini nihayet duyuyoruz.

@Hacken

Hacken

Joe Hendry
Konular
16
Beğeni sayısı
1,455
PG Nakit
400
RPG Karakteri
Bryan Danielson
Favori Güreşçi
Joe Hendry
Bu adam, Bryan Danielson. Musluğu kapatıp bir peçete alıyor. Ellerini kuruladığı esnada aynadan Venis’e bakarak hafif bir tebessüm ile konuşmaya başlıyor:

Bryan Danielson:
Kaçıncı sıradan gireceğimin benim açımdan önemli olduğunu mu düşünüyorsun Venis? İster 2 ister 30 hiç farketmez. Bunun bir önemi yok çünkü benim yapmam gereken şey oraya çıkıp gittiği yere kadar güreşmek. Ben, böyle biriyim. O ringin içinden ibaretim. Hayatım boyunca yaptığım gibi kanımın son damlasına kadar savaşacağım. Küçümsediğin NOW’da da olsam farklı bir şey yapmayacaktım ve bundan duyduğum gurur aynı şekilde baki kalacaktı. Haksız galibiyetler için hamle yapmadan sonuç ne olursa olsun oraya çıkıp güreşirim. Ben bu tapınağın koruyucusuyum, bu da benim görevim. Senin gibi kariyerini sadece başarılara odaklayan adamların, bu sporun felsefesine verdiği yaraları iyileştirmek de diğer bir görevim. Kemer koleksiyonun, başkalarını etkiliyor olabilir. En çok önemsediğin (alaycı bir tavırla) şey olan kadınlar, bundan etkileniyor olabilir. Fakat benim umurumda değil. Bunları kazanırken güreşseverlere ve o ringe duyduğun saygı, kazandığın unvanları değerli kılan şey. Ve bu konuda Venis, sınıfta kaldığını söylemem yanlış olmaz.

Aynaya bakmayı bırakan Bryan, yüzündeki ciddiyet ifadesiyle volta atarak konuşmasına devam ediyor.

Bryan Danielson:
Bate’in olmadığı yerde bile bu manipülatif tavrından vazgeçmediğini görmek gerçekten ilginç. Benim ona mentorluk yapmak gibi bir çabam yok. Kimseye karşı bu gayede olmadım. Öğrencilerime de tavsiyeler vermekten öteye geçmedim; onlara mentorluk yapmadım. Çünkü yaşayarak görecekler. Büyük bir hatanın çehresinde olmadıkları sürece de bu çizgiyi korumaya devam edeceğim. Bate, çok yetenekli bir güreşçi. Bir yıldız adayı fakat belli başlı problemleri var. O yaşlarda hangimizin yoktu ki? Hatalar yaparak öğrenirken bu denli büyük bir şeyin içine saplanmamasını istiyorum, hepsi bu. Özgüven probleminin ve kariyeri adına bir şeyler yapma isteğinin, bütün hayatına etki edecek yaralar bırakmasını istemiyorum. Benim yapmak istediğim, sadece küçük bir yönlendirme. Aslında Venis, sana da iyilik yapıyorum. Çünkü sen, elden ayaktan düşünce yahut gizlediğin yalnızlık korkunla yüzleşip zihninin derinliklerinde kaybolduğunda bu çocuk, tek başına hayatın üstesinden gelmeye çalışacak. Ve senin gölgende yetişmiş olan bu ağaç, yalnız kaldığında her gün sana lanet edecek. O günler geldiğinde böyle bir hatanın sorumluluğunu fark edecek durumda olup olmayacağın meçhul olacak ama bunları, bugünden baktığında dahi görebilirsin.

Bryan, elini kuruladığı peçeteyi hala atmadığını fark ediyor. Çöpün yanına gelip peçeteyi attıktan sonra kapıya doğru yavaş adımlarla hareket ediyor.

Bryan Danielson:
Bir hususta çok haklısın. PGW, diğer yerlerden farklı. İzleyicilerin tavrı ve ringe çıktığımızda yaşadığımız atmosfer, burayı gördüğüm yerlerin hepsinden özel kılıyor. Fakat her yerde olduğu gibi, buradaki sorunlar da çözülmek için bekliyor. Onların şampiyonu olmadığın halde omzunda kemerlerini taşıman gibi. Bana karşı nasıl bir tutum içindesin, bilmiyorum. Ciddi bir rakip olduğumu mu düşünüyorsun? Yoksa alaycı tavrınla “bana kemerle vurduğun anın unvanına en yakın olduğum an” gibi bir düşünce ile içten içe kendini mi avutuyorsun? İnanmak istediğine inanabilirsin. O gün geldiğinde yanında kalan son "gerçek" kişiye doğruları göstermekle kalmayacağım, aynı zamanda güreşseverleri bu eziyetten kurtaracağım.

Sözlerini bitiren Bryan Danielson, kapıdan çıkmaya yöneldiği esnada-

KALKTI!!!!

Husband of World
Konular
52
Beğeni sayısı
3,108
PG Nakit
1,295
RPG Karakteri
Val Venis
Favori Güreşçi
John Cena
Val Venis: Burayı bilmediğin nasıl da belli! Bana bir bak Bryan.

Omzunda parlayan şampiyonluğa hayran hayran bakar. Ardından onay bekleyen bir tavırla Bryan'a döner.

Val Venis: İnsanlar bu manzarayı görmek için ne zamandır bekliyorlar, biliyor musun? Onlar da bunu istedi. Şirketin en prestijli unvanları, bir avuç dallama arasında elden ele geçerken onlar hep bu anın hayalini kurdular. PGW Şampiyonu "The Penis" Val Venis. Ve kazandığımdaysa...

Kabullenemez bir tavırla başını salladı.

Val Venis: Bunu hiç dilememişler gibi bana cephe aldılar. Onların yuhalamalarına, hakaretlerine bakıp benden nefret ettiklerini sanıyorsun. (Omuz silkeler.) Bu bebeği benimle görüp yüzlerini ekşittiklerinde, yine bu unvanı kazanmak için bana alkış tutanların onlar olmadığı yanılgısına kapılıyorsun... Hayır, Bryan. Hayır! Tavır değiştirebilirler. Aciz düşmüş bir Mayhem'in yanında ne istediğini bilen bir Venis, onlarda güçsüze karşı bir şefkat hissi uyandırmış olabilir. Fakat zaman yine beni haklı çıkardı. O çok sevdikleri Mayhem, tutunacağı bir dal bile kalmadığında Jey Uso'nun tırnaklarıyla kazıyarak ulaştığı zaferden nemalanacak kadar kafayı sıyırdı. Ringe çık ve onların gözlerinin içine bakarak bir sor Bryan: Gerçekten böyle birini mi şampiyon olarak görmek istiyorlardı? Val Venis onları ipten almamış mı? Bir sor.

Venis gülüyor. Hatta biraz fazla.

Val Venis: Sana yalan söyleyeceklerdir. Hak edenin sen olduğunu, Venis'in bir bok parçası olduğunu haykıracaklardır. Ve eğer kendini kandırmada Mayhem kadar becerikliysen, onlara inanıp Rumble'da veya daha sonra Val Venis duvarına toslayacaksın. Ne acı bir ders!.. Ben sadece Bate'in mentörü değilim. Ben rakiplerimin bile mentörüyüm. Ne yazık ki hiçbiri beni dinlemedi...

Venis kapının eşiğinde bekleyen Bryan'ın dibine girer. Face to face yaparlar.

Val Venis: Şimdiyse durumları ortada.

Soğukkanlı tavırlarla kapıdan çıkar.

Son düzenleme:
Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: