Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW Promoları & Konuşma Gösterileri
Sidik Yarışı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="KALKTI!!!!" data-source="post: 206430" data-attributes="member: 63"><p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><strong><span style="color: rgb(251, 160, 38)">Val Venis:</span></strong> Burayı bilmediğin nasıl da belli! Bana bir bak Bryan.</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><em>Omzunda parlayan şampiyonluğa hayran hayran bakar. Ardından onay bekleyen bir tavırla Bryan'a döner. </em></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><strong><span style="color: rgb(251, 160, 38)">Val Venis:</span></strong> İnsanlar bu manzarayı görmek için ne zamandır bekliyorlar, biliyor musun? Onlar da bunu istedi. Şirketin en prestijli unvanları, bir avuç dallama arasında elden ele geçerken onlar hep bu anın hayalini kurdular. PGW Şampiyonu "The Penis" Val Venis. Ve kazandığımdaysa...</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><em>Kabullenemez bir tavırla başını salladı.</em></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><strong><span style="color: rgb(251, 160, 38)">Val Venis:</span></strong> Bunu hiç dilememişler gibi bana cephe aldılar. Onların yuhalamalarına, hakaretlerine bakıp benden nefret ettiklerini sanıyorsun. <em>(Omuz silkeler.)</em> Bu bebeği benimle görüp yüzlerini ekşittiklerinde, yine bu unvanı kazanmak için bana alkış tutanların onlar olmadığı yanılgısına kapılıyorsun... Hayır, Bryan. Hayır! Tavır değiştirebilirler. Aciz düşmüş bir Mayhem'in yanında ne istediğini bilen bir Venis, onlarda güçsüze karşı bir şefkat hissi uyandırmış olabilir. Fakat zaman yine beni haklı çıkardı. O çok sevdikleri Mayhem, tutunacağı bir dal bile kalmadığında Jey Uso'nun tırnaklarıyla kazıyarak ulaştığı zaferden nemalanacak kadar kafayı sıyırdı. Ringe çık ve onların gözlerinin içine bakarak bir sor Bryan: Gerçekten böyle birini mi şampiyon olarak görmek istiyorlardı? Val Venis onları ipten almamış mı? Bir sor. </span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><em>Venis gülüyor. Hatta biraz fazla.</em></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><strong><span style="color: rgb(251, 160, 38)">Val Venis:</span></strong> Sana yalan söyleyeceklerdir. Hak edenin sen olduğunu, Venis'in bir bok parçası olduğunu haykıracaklardır. Ve eğer kendini kandırmada Mayhem kadar becerikliysen, onlara inanıp Rumble'da veya daha sonra Val Venis duvarına toslayacaksın. Ne acı bir ders!.. Ben sadece Bate'in mentörü değilim. Ben rakiplerimin bile mentörüyüm. Ne yazık ki hiçbiri beni dinlemedi... </span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><em>Venis kapının eşiğinde bekleyen Bryan'ın dibine girer. Face to face yaparlar.</em></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><strong><span style="color: rgb(251, 160, 38)">Val Venis:</span></strong> Şimdiyse durumları ortada.</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><em>Soğukkanlı tavırlarla kapıdan çıkar. </em></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="KALKTI!!!!, post: 206430, member: 63"] [CENTER][FONT=Verdana][B][COLOR=rgb(251, 160, 38)]Val Venis:[/COLOR][/B] Burayı bilmediğin nasıl da belli! Bana bir bak Bryan. [I]Omzunda parlayan şampiyonluğa hayran hayran bakar. Ardından onay bekleyen bir tavırla Bryan'a döner. [/I] [B][COLOR=rgb(251, 160, 38)]Val Venis:[/COLOR][/B] İnsanlar bu manzarayı görmek için ne zamandır bekliyorlar, biliyor musun? Onlar da bunu istedi. Şirketin en prestijli unvanları, bir avuç dallama arasında elden ele geçerken onlar hep bu anın hayalini kurdular. PGW Şampiyonu "The Penis" Val Venis. Ve kazandığımdaysa... [I]Kabullenemez bir tavırla başını salladı.[/I] [B][COLOR=rgb(251, 160, 38)]Val Venis:[/COLOR][/B] Bunu hiç dilememişler gibi bana cephe aldılar. Onların yuhalamalarına, hakaretlerine bakıp benden nefret ettiklerini sanıyorsun. [I](Omuz silkeler.)[/I] Bu bebeği benimle görüp yüzlerini ekşittiklerinde, yine bu unvanı kazanmak için bana alkış tutanların onlar olmadığı yanılgısına kapılıyorsun... Hayır, Bryan. Hayır! Tavır değiştirebilirler. Aciz düşmüş bir Mayhem'in yanında ne istediğini bilen bir Venis, onlarda güçsüze karşı bir şefkat hissi uyandırmış olabilir. Fakat zaman yine beni haklı çıkardı. O çok sevdikleri Mayhem, tutunacağı bir dal bile kalmadığında Jey Uso'nun tırnaklarıyla kazıyarak ulaştığı zaferden nemalanacak kadar kafayı sıyırdı. Ringe çık ve onların gözlerinin içine bakarak bir sor Bryan: Gerçekten böyle birini mi şampiyon olarak görmek istiyorlardı? Val Venis onları ipten almamış mı? Bir sor. [I]Venis gülüyor. Hatta biraz fazla.[/I] [B][COLOR=rgb(251, 160, 38)]Val Venis:[/COLOR][/B] Sana yalan söyleyeceklerdir. Hak edenin sen olduğunu, Venis'in bir bok parçası olduğunu haykıracaklardır. Ve eğer kendini kandırmada Mayhem kadar becerikliysen, onlara inanıp Rumble'da veya daha sonra Val Venis duvarına toslayacaksın. Ne acı bir ders!.. Ben sadece Bate'in mentörü değilim. Ben rakiplerimin bile mentörüyüm. Ne yazık ki hiçbiri beni dinlemedi... [I]Venis kapının eşiğinde bekleyen Bryan'ın dibine girer. Face to face yaparlar.[/I] [B][COLOR=rgb(251, 160, 38)]Val Venis:[/COLOR][/B] Şimdiyse durumları ortada. [I]Soğukkanlı tavırlarla kapıdan çıkar. [/I][/FONT][/CENTER] [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW Promoları & Konuşma Gösterileri
Sidik Yarışı
Menü
Giriş yap