Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW Promoları & Konuşma Gösterileri
Sidik Yarışı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="KALKTI!!!!" data-source="post: 205130" data-attributes="member: 63"><p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><em>PAYBACK #31 sona ermiş. Seyirciler usulca arenayı terk ediyor. Arka alandaki hareketlilik de son bulmuş. PGW Şampiyonu Val Venis, tüm hazırlıklarını yapmış halde otoparka doğru yöneliyor. </em></span></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'Verdana'">"UH! AH! OH MY GOD!"</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'Verdana'">"UH! AH! OH MY GOD!"</span></span></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><em>Beceriksiz tavırlarla üstünü başını aramaya koyuluyor ancak, denediği ilk 2 cepten eli boş ayrılınca bir güzel kalaylıyor. </em>Nerede bu siktiğimin şeyi?<em> Bir şey bulmuş gibi duruyor ve onu yavaşça çıkarıyor. Bu, Bryan Danielson'un çektiği top!</em></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><em></em></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><em>Kendisini izleyen birileri var mı diye koridoru kolaçan ediyor. Kura topu fırlatılmasına rağmen açılmamış. Venis, onu parmaklarında kısa bir süre dolaştırdıktan sonra iki kutbunu da ters yönde yavaşça çeviriyor. İçindeki katlanmış kağıdı meraklı gözlerle düzeltip numarayı okuyor!</em></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><em></em></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><em>Surat ifadesinden ne düşündüğünü çözemiyoruz. </em></span></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'Verdana'">"I WANNA MAKE U SAY OH MY GOD!"</span></span></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><em>Telefonu anımsıyor ama sesin spor çantasından geldiğini anladığında ona ulaşma çabasını sonlandırıyor. Arayan müziği çaladururken hemen yanındaki WC yazısı dikkatini çekiyor. Tuvalet girişinde top ve kağıdı çöpe bırakıyor. Pisuvara yöneldiğinde birini görüyor ve adımları kesintiye uğruyor. Devam edip etmemek arasında bir ihtilafa düşüyor.... Fakat sonra tükenmiş bir suratla pisuvara geçiyor. Fermuarı indiriyor. Önündeki bomboş duvara bakıp konuşmaya başlıyor.</em></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><strong><span style="color: rgb(251, 160, 38)">Val Venis:</span></strong> Senin girmen gereken yer öbür tuvalet değil miydi? </span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><em>Karşı taraftan ses gelmiyor.</em></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><strong><span style="color: rgb(251, 160, 38)">Val Venis:</span></strong> Üstelik pisuvar... Beni şaşırtıyorsun! </span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><em>Gülümser fakat karşı taraftan reaksiyon gelmeyince ciddileşir.</em></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><strong><span style="color: rgb(251, 160, 38)">Val Venis:</span></strong> Sıranı öğrenmeden toptan kurtulmak ahmakçaydı. Bunu yaptığına inanamıyorum. Sahiden, kaçıncı sırayı çektiğine bakmadın mı? Nasıl yapacaksın? Kafana göre mi yoksa 30.'yu sakatlayıp yerine geçerek mi? </span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><em>Konuştuğu kişi onu kale almadan musluğa yöneliyor. Venis ise hala depoyu boşaltmakla meşgul. </em></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><strong><span style="color: rgb(251, 160, 38)">Val Venis:</span></strong> Sana ne diyeceğim bak! Aramızda dönen şeylerle ilgili söyleyeceğin çok şey olabilir. Beni küçük düşürmek için başvuracağın malzemeler... Fakat inan bana, "Bate, senin mentörün o değil; ama istersen ben olabilirim" palavrası bu yöntemlerden biri değil. Kimse samimiyetine inanmıyor. Ne ben, ne Bate ne de öbürleri... </span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><em>Son damlaları sallayıp musluğa, konuştuğu kişinin yanına geçiyor. Kendi aynasından onun suratına bakarak konuşmaya devam ediyor.</em></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><strong><span style="color: rgb(251, 160, 38)">Val Venis:</span></strong> Bu sektörün başatlarından biri olabilirsin. Farklı ringlerde farklı hikayeler yazmış olabilirsin. Fakat PGW... Sektörde senden daha eski biri olarak sözlerime inanabilirsin ki, PGW farklı. Endişelendiğim için seni rahatsız etmiyorum. Seni uyarıyorum. Anlıyor musun beni? Pişman olmaman için... Burayı, diğer yerler gibi sanmaman için. Belki de senin için NOW daha iyi bir seçenek olurdu. Ne yazık ki, artık kararının geri dönüşü yok gibi görünüyor. </span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><em>Venis tatminkar bir ifadeyle sırıtırken karşısındaki adamın sesini nihayet duyuyoruz.</em></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'">[USER=28]@Hacken[/USER]</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="KALKTI!!!!, post: 205130, member: 63"] [CENTER][FONT=Verdana][I]PAYBACK #31 sona ermiş. Seyirciler usulca arenayı terk ediyor. Arka alandaki hareketlilik de son bulmuş. PGW Şampiyonu Val Venis, tüm hazırlıklarını yapmış halde otoparka doğru yöneliyor. [/I][/FONT] [SIZE=5][FONT=Verdana]"UH! AH! OH MY GOD!" "UH! AH! OH MY GOD!"[/FONT][/SIZE] [FONT=Verdana][I]Beceriksiz tavırlarla üstünü başını aramaya koyuluyor ancak, denediği ilk 2 cepten eli boş ayrılınca bir güzel kalaylıyor. [/I]Nerede bu siktiğimin şeyi?[I] Bir şey bulmuş gibi duruyor ve onu yavaşça çıkarıyor. Bu, Bryan Danielson'un çektiği top! Kendisini izleyen birileri var mı diye koridoru kolaçan ediyor. Kura topu fırlatılmasına rağmen açılmamış. Venis, onu parmaklarında kısa bir süre dolaştırdıktan sonra iki kutbunu da ters yönde yavaşça çeviriyor. İçindeki katlanmış kağıdı meraklı gözlerle düzeltip numarayı okuyor! Surat ifadesinden ne düşündüğünü çözemiyoruz. [/I][/FONT] [SIZE=5][FONT=Verdana]"I WANNA MAKE U SAY OH MY GOD!"[/FONT][/SIZE] [FONT=Verdana][I]Telefonu anımsıyor ama sesin spor çantasından geldiğini anladığında ona ulaşma çabasını sonlandırıyor. Arayan müziği çaladururken hemen yanındaki WC yazısı dikkatini çekiyor. Tuvalet girişinde top ve kağıdı çöpe bırakıyor. Pisuvara yöneldiğinde birini görüyor ve adımları kesintiye uğruyor. Devam edip etmemek arasında bir ihtilafa düşüyor.... Fakat sonra tükenmiş bir suratla pisuvara geçiyor. Fermuarı indiriyor. Önündeki bomboş duvara bakıp konuşmaya başlıyor.[/I] [B][COLOR=rgb(251, 160, 38)]Val Venis:[/COLOR][/B] Senin girmen gereken yer öbür tuvalet değil miydi? [I]Karşı taraftan ses gelmiyor.[/I] [B][COLOR=rgb(251, 160, 38)]Val Venis:[/COLOR][/B] Üstelik pisuvar... Beni şaşırtıyorsun! [I]Gülümser fakat karşı taraftan reaksiyon gelmeyince ciddileşir.[/I] [B][COLOR=rgb(251, 160, 38)]Val Venis:[/COLOR][/B] Sıranı öğrenmeden toptan kurtulmak ahmakçaydı. Bunu yaptığına inanamıyorum. Sahiden, kaçıncı sırayı çektiğine bakmadın mı? Nasıl yapacaksın? Kafana göre mi yoksa 30.'yu sakatlayıp yerine geçerek mi? [I]Konuştuğu kişi onu kale almadan musluğa yöneliyor. Venis ise hala depoyu boşaltmakla meşgul. [/I] [B][COLOR=rgb(251, 160, 38)]Val Venis:[/COLOR][/B] Sana ne diyeceğim bak! Aramızda dönen şeylerle ilgili söyleyeceğin çok şey olabilir. Beni küçük düşürmek için başvuracağın malzemeler... Fakat inan bana, "Bate, senin mentörün o değil; ama istersen ben olabilirim" palavrası bu yöntemlerden biri değil. Kimse samimiyetine inanmıyor. Ne ben, ne Bate ne de öbürleri... [I]Son damlaları sallayıp musluğa, konuştuğu kişinin yanına geçiyor. Kendi aynasından onun suratına bakarak konuşmaya devam ediyor.[/I] [B][COLOR=rgb(251, 160, 38)]Val Venis:[/COLOR][/B] Bu sektörün başatlarından biri olabilirsin. Farklı ringlerde farklı hikayeler yazmış olabilirsin. Fakat PGW... Sektörde senden daha eski biri olarak sözlerime inanabilirsin ki, PGW farklı. Endişelendiğim için seni rahatsız etmiyorum. Seni uyarıyorum. Anlıyor musun beni? Pişman olmaman için... Burayı, diğer yerler gibi sanmaman için. Belki de senin için NOW daha iyi bir seçenek olurdu. Ne yazık ki, artık kararının geri dönüşü yok gibi görünüyor. [I]Venis tatminkar bir ifadeyle sırıtırken karşısındaki adamın sesini nihayet duyuyoruz.[/I] [USER=28]@Hacken[/USER][/FONT][/CENTER] [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW Promoları & Konuşma Gösterileri
Sidik Yarışı
Menü
Giriş yap