TFF Süper Kupa | Galatasaray - Fenerbahçe U19

Kim Kazanır?

• Galatasaray

Oy: 1 12.5%
  • Fenerbahçe U19

Oy: 7 87.5%

• Kullanılan toplam oy
    8
Konular
213
Beğeni sayısı
1,004
PG Nakit
330
17 yaşında ki çocuklara gol atmaya çalışmak sonra da şampiyonlar ligini almış gibi sahada sevinmek. Resmen Galatasaraylılığımdan utandım.

Galatasaray ancak bu kadar rezil edilip ahlaksız duruma düşürülebilirdi. Allah belanızı versin.

Uncle Junior

sekkusu yaritai
Konular
32
Beğeni sayısı
669
PG Nakit
190
Favori Güreşçi
The Undertaker
17 yaşında ki çocuklara gol atmaya çalışmak sonra da şampiyonlar ligini almış gibi sahada sevinmek. Resmen Galatasaraylılığımdan utandım.

Galatasaray ancak bu kadar rezil edilip ahlaksız duruma düşürülebilirdi. Allah belanızı versin.
Hokkabaz.

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
6,883
Beğeni sayısı
4,370
PG Nakit
3,780
RPG Karakteri
Hologram
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Adettendir, tehdit ve cebirle hükmetme anlayışını bu ülkenin futboluna angaje etmeye çalışan malum camiaya Mekteb-i Sultani aklı her zaman ağır gelir ve bu hep böyle oldu. 20 sene boyunca Aziz Yıldırım, 6 senedir bugün de dahil Ali Koç bunu denedi ve yapamadı, kralı gelse yine yapamayacak. Bu işler Tansaş’ı Migros’a katmaya benzemez. Kendi liginin play-off turunda bu akşam kritik bir maça çıkan Olimpiakos’a 4 gün sonraki bir diğer kritik maçında başarılar diliyor, Şanlı Galatasaray’ımın ise 17. Süper Kupa zaferini tebrik ediyorum.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: