WWE RAW Tartışma Konusu | 01.04.2024


Bero

Cm Punk'a Hasım
Katılım
2 Tem 2023
Konular
1,369
Mesajlar
3,640
Beğeni sayısı
1,196
PG Nakit
3,465
RPG Karakteri
Erick Rowan
Favori Güreşçi
Bray Wyatt
1
The Bloodline Ringde!

The Rock konuşuyor

The Rock, Cody Rhodes'un kanını akıttığını söylüyor. Ellerini Rhodes'un küçük kafasına doladığını söylüyor. Onu üretim kamyonuna çarptığını ve ellerindeki kanı Mama Rhodes ağırlık kemerine sildiğini söylüyor. Ağırlık kemerinde eksik olan tek şeyin Mama Rhodes'un gözyaşları olduğunu söylüyor. Rock sözünün eri olduğunu ve geçen haftaki şovun başında Rhodes'a onun kanını akıtacağını söylediğini belirtiyor. Rhodes'a yaptıklarının tüm Cody Crybaby'lerin hoşuna gitmediğini ve kahramanlarının dayak yemesine ağladıkları için Cody Crybaby'lere güldüğünü söyledi. Ardından, Rhodes'a yaptığı prodüksiyon kamyonu saldırısına birkaç genç hayranın verdiği tepkinin bir derlemesine atıyor.

Rock, bu tür tepkiler görmenin kendisi gibi genç çocukları olan pek çok hayranı gibi kalbini kırdığını, ancak onlara bazı müjdeler vermek üzere olduğunu söylüyor. Hayatta insanın yapması gerekeni yapması gereken anlar olduğunu ve insanların burunlarını ait olmadıkları işlere soktukları anlar olduğunu söylüyor. Rhodes'un böyle bir şey yaptığını ve bunun için onu dövmek zorunda kaldığını söylüyor. Brooklyn'in enerjiyi hissettiğini çünkü profesyonel güreşin havalı olduğunu söylüyor. Onun sayesinde reytinglerin fırladığını ve Brooklyn'in "Raw" tarihindeki en büyük iç kapı rekorunu kırdığını çünkü sonunda kan döküldüğünü, WrestleMania'ya 5 gün kaldığını ve Brooklyn'e geri döndüğünü söylüyor. Rock daha sonra Brooklyn'e yalnız gelmediğini söylüyor.

Roman Reigns'in müziği duyuluyor ve The Bloodline'ın geri kalanıyla birlikte ringe geliyor. Reigns Brooklyn'e kendisini kabul etmesini söyledi ve ardından A&E biyografisini görenlerin kapüşonunda ne yazdığını zaten bildiğini söyledi: her şeyden önce aile. Her zaman bu şekilde çalıştığını ve "Raw "a ailesini takdir etmek için geldiğini söyledi. Rhodes ve Seth "Freakin" Rollins'e karşı oynadığı Birinci Gece tag team maçında kendisine hayatının en kolay WrestleMania maçını verdiği için The Rock'a teşekkür ediyor ve ardından kendisinin ve The Bloodline'ın geri kalanının PLE'nin İkinci Gecesinde Rhodes'la yollarını ayıracağını söylüyor. Hayranların geçen hafta The Rock'ın Rhodes'a saldırısını görmediyse bile sosyal medyada gördüklerini söylüyor.

Reigns, Rhodes'u dövmek için The Rock'a ihtiyacı olmadığını ama yine de dövdüğünü ve ailesini her şeyin üstünde tuttuğunu söyledi. The Rock'ın nasıl liderlik edileceğini gösterdiğini ve Rhodes'un liderlik için uygun olmadığını söylüyor. Rhodes'un bir politikacı olduğunu ve The Bloodline 2020'de güreşi havalı hale getirirken Rhodes'un bir yerlerde hiçbir şey yapmadığını söylüyor. Artık yeter diyor ve The Bloodline'ın Rhodes'un onları dağın tepesinden indirmeye çalışmasına izin veremeyeceğini söylüyor. Dağın The Bloodline'a ait olduğunu söylüyor ve bunun Pazar günü olacağından daha kristal berraklığında olmayacağını söylüyor

Rollins'in müziği duyulur ve kalabalığın arasından ring kenarına doğru ilerler. Eğer Bloodline ona saldırmak istiyorsa, tüm Brooklyn'le dövüşmek zorunda kalacaklarını söylüyor. Konuşma zamanının bittiğini ve dövüşmeye hazır olduğunu söylüyor. Bu gece dövüşmek istediğini söylüyor ve tüm zamanların en büyük WrestleMania'sıyla Brooklyn'in tüm zamanların en büyük ana etkinliğini hak ettiğini söylüyor. Ardından The Rock'a tekli maç için meydan okuyor, ancak The Rock'ın bunu yapacak kadar cesur olduğunu düşünmediği için onun yerine Reigns ile karşılaşmaktan mutluluk duyacağını söylüyor. Ana etkinlikte kendisiyle kimin karşılaşacağını seçme işini Bloodline'a bırakır ve maçın hangi şartlarda olacağını seçmelerini söyler.


Rock, kendisine ve Reigns'e meydan okumanın bir hata olduğunu söyler ve Rollins'in geçen hafta Rhodes'a ne olduğunu görüp görmediğini sorar. Rollins'in bunların hiçbirini istemediğini ve ikisiyle de dövüşmeyeceğini söylüyor. Solo Sikoa bir mikrofon alır ve Rollins'e Reigns ya da The Rock yerine onunla dövüşeceğini söyler ve Rollins onunla dövüşmeyi kabul eder. Rock daha sonra Rollins'e maçın Bloodline Rules olacağını söyler.

Judgment Day def. #DIY & New Day

Sami Zayn vs. Bronson Reed

- Gunther maça karıştı sonuçsuz bitti

Maxxine Dupri & Ivy Nile def. Candice LeRae & Indi Hartwell

Ricochet def. Ivar

Damage CTRL (w/ IYO SKY) def. Tegan Nox Shayna Baszler & Zoey Stark


Bloodline Rules maçı
Seth Freakin Rollins vs. Solo Sikoa

Maçın sonunda Rollins, Sikoa'ya bir curbstomp uygular, ancak Jimmy Uso bir anda ortaya çıkar ve Rollins'e superkick yapar. Jey Uso'nun müziği duyulur ve Jimmy onunla rampanın tepesinde karşılaşır. Onunla arkaya doğru kavga eder, ancak The Rock arkadan çıkarken rampaya geri atılır. Rock, Jey'i barikata çarptırır ve arkaya fırlatır, ardından ringe doğru yürür. Rollins ona gülümserken o içeri kayar ve Rollins'e bakar. Cody Rhodes'un müziği duyuluyor ve ringe koşuyor. The Rock'a sağ yumruklar atar, ardından Rollins'le birlikte anons masasını temizler. Rhodes, The Rock'ı anons masasının üstüne çıkarır ve Rhodes onu masaya çarptırmaya çalışır.


Roman Reigns ortaya çıkar ve Rhodes'u anons masasından çeker, ancak Rollins Rhodes'un yardımına gelir ve Reigns ile kavga etmeye başlar. Reigns, Rollins'i ring direğine çarptırır ve ardından aynısını Rhodes'a yapar. Rollins'e ringde bir Süpermen Yumruğu indirir ve Rhodes, Rhodes'u ringin içine fırlatır. Reigns Rhodes'a bir Mızrak indirir ve ardından The Rock'a sarılır. Rock ve Reigns daha sonra Rhodes'un ağırlık kemerini ellerine alır ve Rollins ve Rhodes'un omurgasında kırar.

Sikoa Rhodes'u yerinde tutar ve The Rock Rhodes'a saldırmak için ağırlık kemerini kullanmaya devam eder. Ardından Reigns Tartışmasız WWE Evrensel Şampiyonluğunu, The Rock ise Rhodes'un kemerini havaya kaldırır ve program yayından kaldırılır.
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: