Ben en muhalif insanların bile AKP'nin nasıl bir kötülük oluşumu olduğunu anladıklarını sanmıyorum. AKP'ye işgalci düşman muamelesi yapılması gerekiyor. Ama ne muhalif vatandaşlar ne de siyasetçiler böyle görmüyor AKP'yi. CHP'yi cezalandırmak istiyorsanız AKP'ye oy vermek yerine başka bir adaya oy verin. CHP'ye ceza vermeniz için belediyeyi kaybettirmenize gerek yok.
VAR ABİ VAR ANLAYIN ARTIK VAR!
Bak güzel kardeşim senelerce bu motivasyon ile kokan körfeze, bozuk yollara ve kötü altyapıya eyvallah dedik ve dedik ki AKP gelmesin ne olursa olsun ama bu ucubeler som seçimi bile bile sattılar. Ve son seçimde bir kız AKP kazandı diye intihar etti. Peki chpli vekiller o gün ne yaptılar? Bir tane genç şeriatçı bir elemana yumruk attı diye hukuksuzca tutuklu kaldı. Ülkenin adliye koridorlarında şeriat naraları atıldı peki bu Özgür bey ne yaptı Şeyh Sait'in torunlarının hassasiyetleri ile upraşıp durdu. Bu muhalefetin derdi seçim kazanmak değil, ülkeye sokulan 13 milyon kaçak değil, deprem değl, enflasyon değil sen değilsin. Erzincan'a seçilen o zibidinin örneğin her gün maden kazasını gündeme getirmesi gerekirken tiktokta Erzincan peyniri paylaşıyor. Bunun sebebi de ne biliyor musun? Murat Kurum aleyhine bir durum olduğu için ve Ekrem'i sevmediği içn bunu yapıyor.
Beşli çete diyorsunuz 5'li çeteye 32M değerindeki araziyi 20M'ye satan bir adamı BŞB yapıyorlar.
CHP'nin derdi iktidar değl rant ve akpnin kırmızısı. Ve normalde ben gidip Özlale'ye ya da Naşit Bey'e oyumu atacaktım ama bu ucube seçmenin yollar bozuk olsa da körfez koksa da oyum chpye koyunluğu ve Hamza Dağ'ın yürüttüğü seçim çalışması içime sindiği in sırf şu ucube tyfaya ibret olsun diye gidip hayatımda ilk defa AKP'ye oy atacağım.