CHP İzmir Belediyesinden Kurtulmak İçin Salavat Zinciri

Bero

﷽﷽﷽
Konular
1,740
Beğeni sayısı
1,568
PG Nakit
4,050
RPG Karakteri
Erick Rowan
Favori Güreşçi
Bray Wyatt
1
Allahümme salli alâ Seyyidina Muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ve barik ve sellim.

İZMİR'DE, İLÇELERDE CHP'NİN KARŞISINDA HANGİ PARTİ OLURSA OLSUN SEN ONLARA ZAFER VER ALLAHIM. ZİNCİRİMİZE SİZDE KATILIN.

1711826428217.png

Styles Clash

littlefinger
Konular
96
Beğeni sayısı
1,900
PG Nakit
510
Favori Güreşçi
AJ Styles
İşte geliş bu dksnsknsks

Valla kanka gocunmuyorum gidip Hamza Dağ'a BŞB'de oy vereceğim. Seçildikten sonra isterse Alsancak'a 10 minareli cami yapsın umurumda değil. Bak bugün Onursal'a 14 Mayıs'ta neredeysin yazdığım için adam beni engrllemiş mesela. Bunlar mı iktidar olacak bunlar mı bizi krizden çıkartacak?

İl'de AKP, ilçe ve mecliste Zafer diyeceğim belli bir güruh için çomarın faşistin tekiyim belki ama şu Can Atalay mevzusunu bu ucubelerden daha çok umursuyorum. Adam hukuksuzca hapis yatıyor. Dilinden hakkı hukuku düşürmeyen CHP ve sol partler nerede örneğin? Veya Hatay halkının tüm isyanına rağmen Lütfü Savaş'ı neden aday yaptılar?

Hacken

Joe Hendry
Konular
15
Beğeni sayısı
1,380
PG Nakit
400
RPG Karakteri
Bryan Danielson
Favori Güreşçi
Joe Hendry
Valla kanka gocunmuyorum gidip Hamza Dağ'a BŞB'de oy vereceğim. Seçildikten sonra isterse Alsancak'a 10 minareli cami yapsın umurumda değil. Bak bugün Onursal'a 14 Mayıs'ta neredeysin yazdığım için adam beni engrllemiş mesela. Bunlar mı iktidar olacak bunlar mı bizi krizden çıkartacak?

İl'de AKP, ilçe ve mecliste Zafer diyeceğim belli bir güruh için çomarın faşistin tekiyim belki ama şu Can Atalay mevzusunu bu ucubelerden daha çok umursuyorum. Adam hukuksuzca hapis yatıyor. Dilinden hakkı hukuku düşürmeyen CHP ve sol partler nerede örneğin? Veya Hatay halkının tüm isyanına rağmen Lütfü Savaş'ı neden aday yaptılar?
Siz dahil İzmir’deki bütün arkadaşlarım (çevresindeki küçük illerde ömrüm geçtiği için oldukça fazla bir sayı) büyük isyan içerisinde zaten. Kime oy verirsiniz ne yaparsınız ben bilemem ama CHP’ye İzmir Belediyesi açısından bir tokat şart.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: