RPG Tercih


god is an astronaut

too audiological to be deaf
Katılım
3 Tem 2023
Konular
24
Mesajlar
5,151
Beğeni sayısı
683
PG Nakit
165
RPG Karakteri
''The Fallen Angel'' Christopher Daniels
Christopher Daniels: PGW'nin kazanacağından nasıl bu kadar eminsin?

Johnny Mayhem: Biz kazanacağız Daniels. Bu olduğunda sende ne siyah ne beyaz, gri tarafta olursan bundan çok daha fazla zarar göreceksin. Val siyah tarafı, beni değil o adamı seçti. Bir organ mafyası kolunu. Bu adam burada olduğu sürece, pisliğini bize akıttığı sürece başımız beladan kurtulmayacak. Ve sen, hep hayal ettiğin bu omzundaki şeyi... Daniels. Bu adam bildiğin adamlardan değil. Titus O'Neil falan vardı ya, unut onu. Bu adamın güreş dışında bir dünyası var. Pis bir dünyası. Ve bu dünyada elde edemediği gücü biz güreşçiler üzerinde kullanıp kendini rahatlatıyor. Burayı elinde tutmasının tek amacı bu! PGW'i bu yüzden aldı! Hem... Yarın öbür gün Jey Uso'ya yaptığı şeyi sana yapmayacağı ne malum? Bir anda unvanını senden alıp boşa çıkarabilir? Bunu Pure Championship'e yaptıysa World Heavyweight'e de yapabilir! UZUN LAFIN KISASI, herkes gibi sen de diken üstündesin. O yüzden gel ve doğru tarafta dur. Unvanının, Val'ın unvanından daha büyük olduğunu göster. Daha büyük bir şampiyon olduğunu göster. Bizim güven kaynağımız ol. Dahası, sırt sırta verelim; en başından beri kendimiz var ettiğimiz şirketi bu adamdan kurtaralım.

Daniels, Mayhem'in bu söylediklerini öylece boşluğa bakıp düşündüğünü belli ediyor. Mayhem lafını bitirdikten sonra öylece Daniels'a bakarken onun omzuna dokunuyor.

1711220217691.png

Johnny Mayhem: PGW kazanacak.

Mayhem son lafını söyledikten sonra Daniels'ın düşünceli bakışları arasında oradan uzaklaşıyor.


danielshit.jpg

Kameralarımız arka alanda açılıyor, Payback #29'un yayınlandığı esnalarda Johnny Mayhem ve Christopher Daniels arasında yaşananların devamı niteliğindeki bir görüntüyü seyrediyoruz. Johnny Mayhem'in gidişinin ardından Christopher Daniels'ın düşünceli tavrı sürerken o da arka alanda yürümeye başlıyor. Kamera onu takip ederken Daniels'ın bir noktadan sonra kendi kendine konuştuğunu duyuyoruz, kameraysa onun söylediklerini net bir şekilde kaydedebiliyor:

Christopher Daniels: Tercih etmediklerinin tercihi. Şu duruma bak, ne kadar acınası... Kainatın en tepesinden, bir yeryüzü kabuğuna sürülmüşken o kabuğu elime oyuncak yapmıştım. Hala da öyle. Ancak benim oyuncaklarım, kendi oyunlarına beni dahil etmek ister oldu. Bu kukla canavarları ben yaratmadım, ancak ehlileştirdim. Fakat sadece tehlike olmadıkları için bir tehlikeye dönüştüler. Anlamlandıramıyorum. Elime geçen her fırsatta tarafsızlığımı ve bağımsızlığımı bir yanaklarına tokat gibi çarparken, hala diğer yanaklarını sadece ona da çarpayım diye uzatıyor olmalarını. Üstelik bir darbede oraya vursam, ses çıkarmadan diğer yanaklarını yeniden uzatacaklar gibi. Benim niyetim hiçbir zaman aralarından birini seçip de ona saldırmak olmadı, benim amacım vardı ve onun uğrunda yoluma çıkanları ne olursa olsun o yolun ortasından kaldırdım. Kaldırdıklarım, yolun ortasına yeniden inmeye çalıştı ancak hiçbiri başarılı olamadı. Şimdiyse bana gittiğim yolları geri dön diyorlar. Yoksa ortada bir yol kalmayacakmış. Şu lanet insan formuma sıkıştığımdan beri beklentilerim hep en bencil olana yönelikti, dolayısıyla söyledikleri normal geliyor ama bunun beni bu kadar etkileyeceğini düşünmeleri aptalca. Öte yandan.. Kaos zaten benim varlığıma eküriyken yeni bir tanesinin gelme ihtimali hangi sonuçları doğurur kestirmek zor. Şu yaratıklarda kestiremiyor olsa ki hepsini ilk defa bu kadar tek bir konunun etrafında kanalize görüyorum. Payback vs. Mayhem dönemindeki halleri sadece gururdan ibaretti, geçiciydi. Kendilerini değerli hissetme çabasında uğraştıkları dünyevi mücadeleler bütünüydü. Hala dünyevi mücadele ama.. Şimdi hepsi hayatlarını bunun etrafında şekillendirir oldu. Kariyerlerini, geleceklerini yok etmeye göze alacak kadar. Aralarına beni de bekliyorlar. Benim burada bir hayatım olmadığını bilmelerine rağmen, zaten onlara etkileyici gelen bendeki bu ilahi güçten ibaret. Bu savaşta bir yer almaya karar versem bunun tek nedeni kendi geleceğimi keskinleştirmek olacak, onlar bunu anlayamaz bile. Ama gelecek bu kadar bulanık mı? Kafamda dönüp dolaşan her şey buna çıkıyor. Bile isteye tokat yemek neden bu kadar ilgilerini çekiyor? Şu kadroya bak; Mayhem, Rhodes, Lee, Venis-

Bu esnada arka alandaki herkesin sesi yükseliyor, Daniels olanı anlamak için o tarafa yöneldiğinde televizyon ekranından Alberto Del Rio'nun ringe girişini görüyor. Kendi kendine gülümsüyor ve arkasını dönüp ilerlemeye devam ediyor.

Christopher Daniels: Bu mücadeleye girersem kazananı belirleyeceğim çok açık, kapalı olansa benim bu mücadeleye girmemin beni etkileyip etkilemeyeceği. Bana bir getirisi olmayacaksa onlara karşı bir şeyler elde etmek benim için hiçlikten farksız. Eğer konu tercihi olsa, hangisini tercih edeceğim bariz ama bunu yapmamın bir gereklilik olması bana çok anlamsız geliyor. Zaten oradakilerin zorunluluk dediği her şey benim için bir tercih, en üst kattan gönderildiğim ana kadar hepsi benim opsiyonlarımın sonucuydu. Ama bu opsiyonlar kendi yolum içindi, bilmiyorum. Öğrenmeye gerek duymuyorum ama gerekliymiş gibi hissediyorum, bu da anlamsız olan diğer durum.

Bu esnada Christopher Daniels durup onu görüntüleyen kameraya bakıyor, sonraysa omzundaki World Heavyweight kemerine. Kendi kendine sürdürdüğü düşünceli tavırları devamlılığını korurken konuşması ise burada bitiyor. Christopher Daniels o bölümden yavaşça uzaklaşırken kamera onu arkasından çekmeye devam ediyor, ancak bir süre sonra kapanıyor...​
 
Son düzenleme:
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: