Bryan Danielson All In Maçını WM 30 Maçına Tercih Ediyor

Styles Clash

Sahipkıran
Konular
115
Beğeni sayısı
2,697
PG Nakit
840
Favori Güreşçi
AJ Styles
RPG Karakteri
Rey Mysterio
Aynı gece Triple H, Randy Orton ve Batista’yı yeniyorsun. Yerle gök birleşiyor. Bütün dünya adını zikrediyor sen ise Swerve ile yaptığın maçı seçiyorsun. Hadi ama.

Baylaz

右の壁は破壊できません
Konular
210
Beğeni sayısı
725
PG Nakit
605
Aynı gece Triple H, Randy Orton ve Batista’yı yeniyorsun. Yerle gök birleşiyor. Bütün dünya adını zikrediyor sen ise Swerve ile yaptığın maçı seçiyorsun. Hadi ama.
Triple H, Randy ve Batista peygamber mi?

Moderatör tarafında düzenlendi:

Hülya Avşmaz

Punk's First WMME Slayer
Konular
711
Beğeni sayısı
1,371
PG Nakit
785
Favori Güreşçi
Seth ''Punk's First WMME Slayer'' Rollins
RPG Karakteri
Enzo Amore
Sebepçeleri geçersiz değil ama yine de o WM30da yaptığın ikonik an, o seyirci desteği, o maç için gidilen yol… Bilemedim.

Bogi

Jön Türks
Konular
21
Beğeni sayısı
473
PG Nakit
0
Reddit başlığının altında neden böyle bir seçim yaptığına dair bi anlatı olmuş yani eyvallah tabii lafım yok ama yani bilemedim belki biz o anları daha gözümüzde yüceltiyoruzdur heyecanımızdan

Hacken

Bret Hart
Konular
37
Beğeni sayısı
2,801
PG Nakit
765
Favori Güreşçi
Bret Hart
RPG Karakteri
Maxwell Jacob Friedman
Tam Bryan'ın vereceği cevap, saygı duyarım. Yanlışım yoksa babası da WM 30'dan iki hafta sonra vefat ediyordu. Bu dahi etken olabilir cevabında.

GBB

👑
Konular
62
Beğeni sayısı
2,877
PG Nakit
625
Güreşle en az 5, 6 yıldır eskisi kadar haşır neşir olmadığımdan ve o ciddiyetle izlemediğimden forumdaki yeni çoğu arkadaş hatırlamaz ama hatırlayan benim gelmiş geçmiş favori güreşçimin Bryan olduğunu biliyordur. Bir Bryan fanı olarak değerlendirdiğim zaman benim için sadece Bryan’ın kariyeri özelinde değil güreş tarihi boyunca hiçbir an WM30’u geçemez. Ama @Hacken ‘ın da dediği gibi tam Bryan’ın vereceği bir cevap olmuş çünkü ben Bryan’ın AEW’da daha özgür ve daha kendisi gibi hissettiğini düşünüyorum + babasının vefatı ve sakatlık dönemi gibi süreçlerin bile etkisi olabilir. Düzenli ve güncel AEW takip etmediğimden yorum yapmam ne kadar doğru bilmiyorum ama süreç ve an be kadar iyi olursa olsun hiçbir şey bence WM30 anını geçemez ya. Kusursuzdu.

Tam Bryan'ın vereceği cevap, saygı duyarım. Yanlışım yoksa babası da WM 30'dan iki hafta sonra vefat ediyordu. Bu dahi etken olabilir cevabında.
Aynen 2 hafta sonra ve babasının vefat ettiği gün çıktığı şovda kariyerini bitiren sakatlığı yaşamış olması lazım yanlış hatırlamıyorsam. (Kane ile olan segment)

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi