AEW'nun yıldız ismi Adam Copeland, TVInsider'da bir röportaj gerçekleştirmiş. Bu röportajda tabii konu doğal olarak Chris Jericho'ya gelmiş. Copeland ile Jericho'nun WWE'de uzun yıllara dayanan geçmişi malum. Bu geçmişe binaen izleyicilerin AEW'da bu yüzleşmeyi görmek istedikleri ve bu ihtimali değerlendirdikleri de malum aynı şekilde. Adam Copeland bu konuya biraz farklı bir açıdan bakarak Jericho ile şu an bir hikayeye girmeyi tercih etmediğini, onun yerine yeni yüzlerle karşılaşmayı tercih ettiğini belirtmiş. İşte Copeland bu konu hakkındaki yorumları:
"Biz onunla biraz aynı kulvardayız. Bu yüzden, şu anda bizi bir araya getirirseniz bizim gibilerin masaya koyduğu değeri kaybedersiniz diye düşünüyorum. Bence yeni yüzlerle çalışmaya başlarsak daha iyi olur. FTR benim için yeni bir yüz mesela. Onlarla sadece bir kez güreştim. Çok fazla fırsat var karşımda. Chris için de keza. O da buradaki herkesle henüz güreşmedi. Sürekli yeni yetenekler geliyor. Sonra Christian [Cage]'e bakıyorum, FTR'a ve Young Bucks'a bakıyorum, sonra da diğer tag teamleri tek tek saymaya başlıyorum istemsizce. Bir süre bununla meşgul olacağız."
kaynak