Ali Koç'tan Galatasaray'a Büyük Laf


Cyber

PG.com Kullanıcısı
Katılım
2 Tem 2023
Konular
4
Mesajlar
557
Beğeni sayısı
159
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
Fenerli arkadaşlar burada fetö metö ehe diye gezeceklerine açıp UEFA'nın resmi sitesinden şikecilere bakıp milli güvenlik sorununun kim olduğunu öğrenebilirler. Yozlaşmış Türk mahkemeleri sayesinde hala bu ülkede alnı akmış gibi ahkam kesebildiğinin farkında olmayan komik bir oluşumla tartışmaya girilmeye bile aslında değmez.

Çok komik bir ülkeyiz biz kovalanılan ismi televizyonlarda söylenmeye korkulan sözde dua ve himmetin yükselttiği Hakan Şükür bugün TFF'nin sitesine girerseniz hala açık ara farkla A Milli takımın en golcü oyuncusu. Onun arkasında da Prime dönemini bizde yaşamış Burak Yılmaz var lolazo.

(Ayrıca kendisi Ronaldo, Messi, Mbappe, Haaland gibi yaratıkların çıkageldiği bu sektörde hala Dünya Kupaları tarihinin en hızlı golü ünvanını elinde tutmakta... Türkiye-Güney Kore 3.lük maçı)

Bu WWE'nin kafayı kırıp karısını çocuğunu katletti diye Chris Benoit'i tarihten silip hatta üstüne karakter senaryosunu Daniel Bryan'a yamamaya çalışmasıyla aynı olay. Zamanında TR'deki ünlü isimlerin başta fetö olmak üzere tarikatlara karışmasının hesabınıda Galatasaray'dan değil bu ülkede iktidarı eline aldığı an tarikatları azdırıp onları silah olarak kullanmaya kalkan ama onuda eline yüzüne bulaştıran ve şu an hala Fenerbahçe Kongre Üyesi olan Recep Tayyip Erdoğan'dan sorabilirsiniz. Ya da Türkçe Olimpiyatları'nın olağan sponsoru olan arkadaşlarda bu konuda epey bilgili olabilir.

nuk86iay.jpg
 
Son düzenleme:

Uncle Junior

sekkusu yaritai
Katılım
2 Tem 2023
Konular
32
Mesajlar
3,049
Beğeni sayısı
639
PG Nakit
140
Konum
Ankara/İncirli
Favori Güreşçi
The Undertaker
2019 öncesi, bir insan eğer Galatasaray'a sövecekse dalga geçecekse iki tane malzemesi vardı temizinden. 6saray ve G4l4t4s4r4y. Bunlar harici arada forma renklerine söverlerdi falan fişman. 2019 ve sonrası ne olduysa Galatasaray ve Galatasaraylılara sövmek için sadece Fetö kullanılır oldu.

Bu söven insanlar Fetö'ye düşman olduğundan mı sövüyor? Tek sebebi Fetö'nün o sıralar terörist sayılmayıp şimdi sayılması. Yani 96 yılından itibaren düzenli olarak Fetö'cü diye sövseler(ana akım yani) eyvallah diyeceğim. Ama ne olduysa son 4-5 senede oldu.

Bunun da bence nedeni, 90'lardan bu yana Galatasaray'ın ülkenin en başarılı kulübü olması. Aliy başkan'ın sahibi olduğu Fenerbahçe'nin 90'lardan bu yana 7 champliği var iken, Galatasaray'ın 15. İki katından da fazla yani. Bunun yanında getirilen Avrupa kupaları ve yan kupalar da cabası. Fenerbahçe 90'lardan bu yana sadece 3 Türkiye Kupası alırken, Galatasaray 10 tane alıyor.

Şimdi beyler, bunların hepsini Galatasaray şikeyle fetöyle pkkyla bilmemneyle yaptı diyorsanız bu ligi neden takip ediyorsunuz? Ya da kendimi de katıyorum neden ediyoruz? Gidelim adam gibi futbolun icra edildiği ülkeleri izleyelim yani hem kendimize yazık hem de bu haramzadelere etkileşim kazandırmayalım.

Bu ülkede Fetullahçılar diye bir yapılanma vardı ve iktidarından muhalefetine herkes bir şekilde bulaştı bu örgüte temas etti yani. Efsane sanatçılar bile etmiş zamanında.

Son 3 yıldır sosyal medyacıların deyimiyle o kadar yıkıklaştım ki bu aptal lige sardım kendimden utanıyorum.

Bugün de Ali Koç'un anasının 70'lerde kaçtığı adamın goygoyu dönüyordu sosyal medyada. Yani seviye bok bile değil o kadar kötü. Bok bile temiz kalır şu ülkenin futbol gündeminin yanında.
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: