WWE RAW Tartışma Konusu | 11.03.2024


Bero

Cm Punk'a Hasım
Katılım
2 Tem 2023
Konular
1,369
Mesajlar
3,640
Beğeni sayısı
1,196
PG Nakit
3,465
RPG Karakteri
Erick Rowan
Favori Güreşçi
Bray Wyatt
1
McIntyre, Seth "Freakin" Rollins'in kendine engel olamadığını ve geçtiğimiz Cuma günü "SmackDown "da arka arkaya iki WrestleMania 40 ana etkinliğini kabul etmek zorunda kaldığını söylüyor. Büyük resmin kendisi, Rolins ya da Cody Rhodes değil, The Rock olduğunu söylüyor. Profesyonel güreşin karnavallardan arenalara ve stadyumlara taşındığını ve bir sonraki aşamanın dünyanın en güçlü insanlarından biriyle çalışmak olduğunu söyledi. Rhodes'un The Rock'la olan sorunlarını anladığını, ancak Rollins'in her şeyin onun etrafında döndüğünü sandığını, oysa öyle olmadığını söylüyor. Hayranların yatırım yapacağı ve gurur duyacağı bir gelecek şampiyonu olacağını söylüyor.

Rollins'in müziği çalar ve ringe doğru ilerler. McIntyre'a sessiz olmasını söyler ve onun dikkatini çekmek için yalvardığını söyler. McIntyre'ın geçen hafta ona Claymore Tekmesi attığını düşündüğünü ve bunun dikkatini çektiğini söyler. Ardından McIntyre'a kendisine ikinci bir Claymore Tekmesi atması için meydan okur ve ringin ortasında diz çöker. Tekrar ayağa kalkar ve arkasını dönerek bunu McIntyre'ı korkak yapmak için yaptığını açıklar.


McIntyre sadece Rollins ile konuşmak istediğini ve onun The Bloodline'dan ayrılması gerektiği konusunda haklı olduğunu söyler. Rollins'in ciddileşmesini sevdiğini ve işin içine girdiğinde The Bloodline'ın peşinden gitmek istediğini söylüyor. Bir şampiyonun önemsemesi gereken tek şeyin sahip olduğu unvan ve bağlı olduğu marka olduğunu söylüyor. Rollins'in kendisine verdiği tavsiyeyi bir zamanlar Rollins'e de verdiğini ama Rollins'in dinlememeyi seçtiğini çünkü tek önemsediği şeyin kendisi olduğunu söylüyor.

Rollins'in müziği çalar ve ringe doğru ilerler. McIntyre'a sessiz olmasını söyler ve onun dikkatini çekmek için yalvardığını söyler. McIntyre'ın geçen hafta kendisine Claymore Tekmesi atmasını düşündüğünü ve bunun dikkatini çektiğini söyler. Ardından McIntyre'a kendisine ikinci bir Claymore Tekmesi atması için meydan okuyor ve ringin ortasında diz çöküyor. Tekrar ayağa kalkar ve arkasını dönerek bunu McIntyre'ın korkak olması için yaptığını açıklar.

McIntyre, Rollins'in onun acısına son vermesini istediğini söylüyor ve WrestleMania'da Rollins'i yenmesi gerektiğini söylüyor. Hiçbir şeyin onu kışkırtamayacağını söylüyor ve arkaya doğru gitmeye çalışıyor. Rollins onu durduruyor ve "The Road To WrestleMania "da McIntyre'a dikkat etmemesinin nedeninin, onun sorunları listesinin en altında yer alması olduğunu söylüyor. McIntyre kendisiyle savaşmaya ve ringe geri dönmeye çalışır ama bunun yerine arkaya doğru fırtına gibi gitmeyi tercih eder.

Becky Lynch def. Liv Morgan

Indi Hartwell & Candice LeRae def. Maxxine Dupri & Ivy Nile



Cole, Cody Rhodes ve Seth "Freakin" Rollins'in Cuma günü WrestleMania tag team maçı için The Rock ve Roman Reigns'in meydan okumasını kabul ettiği bir videoya geçer.

Cole daha sonra Rhodes'u takdim eder ve Rhodes ringe doğru ilerler. Cole Rhodes'a ne hakkında konuşmak istediğini soruyor ve ardından Rock'ın Cuma günü Rhodes'un patronu olduğunu açıkça belirttiğini söylüyor. Rhodes'a kariyerini tehdit etmesine rağmen neden The Rock'ı tokatladığını sorar ve Rhodes The Rock'ın patronu olmadığını ama eğer öyleyse onu tokatlamanın iyi hissettirdiğini söyler. O tokadın bir makbuz olduğunu söyleyen Rhodes'a Cole, Seth "Freakin" Rollins'le birlikte neden ertesi geceki Tartışmasız WWE Evrensel Maçı öncesinde WrestleMania tag team maçına çıkmayı kabul ettiklerini ve bunun önemli bir şart olduğunu sorar. Cole daha sonra Rhodes'a Rollins'le uzun bir geçmişleri olduğunu hatırlatır ve onun WWE'deki en iyi Dünya Şampiyonu olmak istediğini söyler. Rollins'in Reigns'i deviren kişi olmak isteyebileceğini öne sürüyor ve Rhodes'a Rollins'e ne kadar güvendiğini soruyor.

Rhodes insanların değiştiğini ve uzaklara gittiğinde tahtını parçaladığını söylüyor. Tahtına oturan kişinin şimdi en yakın müttefiki olduğunu ve aralarındaki sorunlara rağmen Rollins'in her zaman kendisine saygı duyduğunu söylüyor. Bunun Reigns'e karşı adil bir tekli maç yapmak için tek şansı olduğunu söylüyor ve ardından Cole'un Rhodes'a hikayesinin Dusty Rhodes'un Dünya Şampiyonluğu için yetersiz kalması gibi sonlanıp sonlanmayacağını sorduğu bir videoya atıyor ve Rhodes bunun iyi bir soru olduğunu söylüyor. Reigns ile karşılaşacağı için gergin ya da korkmuş olduğunu kabul ediyor, ancak hikaye artık kendisi ve Reigns ile ilgili değil. Artık bunun taraftarlarla, onu örnek alan genç taraftarlarla ve ailesiyle de ilgili olduğunu söylüyor. Unvanı annesine ve eşi Brandi Rhodes'a vermek için kazanabileceğini söylüyor. Hikayenin kendisini aştığını ama yine de ona bağlı olduğunu söylüyor.

Rhodes daha sonra doğrudan Reigns'e hitap ediyor ve geçen yıl üçüncü devrede olduklarını söylediğini belirtiyor. Şimdi son devrede olduklarını söylüyor ve Cole'a WrestleMania'da sadece Rhodes'un Tartışmasız WWE Evrensel Şampiyonu olduğunu değil, aynı zamanda hikayeyi de bitirdiğini söyleyebileceğini söylüyor.



Kadınlar Takım Şampiyonluğu
The Kabuki Warriors (w/ Damage CTRL) (c) def. Shayna Baszler & Zoey Stark

Damian Priest def. R-Truth


Jey şu anda Houston'da olduğunu söylüyor ve Jimmy Uso'yu çağırıyor. "Raw "a yeni bir başlangıç için geldiğini, ancak The Bloodline ya da Jimmy'nin gitmesine izin vermeyeceğini söylüyor. Ardından Jimmy'ye WrestleMania'da teke tek bir maç için meydan okur ve meydan okumasını kabul etmesini çünkü onun canına okuyacağını söyler.



Kıtalararası Şampiyonluğu adaylığı İçin Gauntlet Maçı

Sami Zayn vs. Chad Gable vs. Shinsuke Nakamura vs. Bronson Reed vs. Ricochet vs. JD McDonagh

Kazanan: Sami Zayn
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: