Ben bu forumun kitlesini genel olarak seviyorum ama konu fanatizme gelince bu kadar aptallaşabileceğinizi görmek çok üzücü. Neyse hakem tartışmasına girersem renk fark etmeden defalarca bahsettiğim aynı boklara yeniden girmiş olacağım, gereksiz. Anlattığımı anlamayıp anlamamak konusunda da desteklediğim renklere bakılıyor çünkü, ve bunu da renk ayırmadan yazdım.
Maç hakkındaki yorumum şu, yedek kulübesinde çok değil bak iki tane sağlam alternatif olsa cesur top oynayabilirdik. Ama eldeki kadronun en az 70-75 dk çıkarması gerektiği (her ne kadar artık başka kulvarlarda olmasak da yoğun bir maç takvimi içinde sürekli bu süreler) bilindiğinden gönül rahatlığı ile enerji harcayamıyor takım. Barış Alper'in son maçlarda pestili doğal olarak çıkmaya başladı, kupalardan elenmiş olmak en çok ona yarayacak. Neyse konuya dönelim, bu cesur top oynayamama durumu bizi bir yerden sonra Anadolu takımı tribine sürükledi ve atakları çabuk harcamaya başladık. İlk yarı görece daha ortadayken ikinci yarıda çok keskindi üstünlük, bir noktada Beşiktaş kesilince bizim bastığımız bir sekans da oldu. Beşiktaş'ın beraberlik şanslarını tepmesi kadar biz de fişi çekme danslarını harcadık. Neticede ligin bitimine 10 hafta kala çok ters bir deplasmanda puan kaybetmedik, bugün bununla memnun olmak gerekiyor.