Süper Lig 28. Hafta | Beşiktaş - Galatasaray

Kim Kazanır?

• Beşiktaş

Oy: 5 100.0%
  • Galatasaray

Oy: 0 0.0%
  • Berabere

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    5

Spear of Chaos

PG.com Kullanıcısı
Konular
368
Beğeni sayısı
808
PG Nakit
855
RPG Karakteri
Brock Lesnar
Favori Güreşçi
Seth Rollins
Tabii Ali Koç'un Faruk Koca'ya olaylardan sonra şefkatle sarılmasını ancak bu şekilde açıklayabilirdiniz.

F9In029WQAAVr3a.jpg:large

Şuna düdük çalmayan hakem de Halil Umut Meler'di bu arada. Görmek istediklerinize göre yargılama yapmaya devam edin.
Aynı hakemin her GS derbisini yönetmesini kendin söylemen iyi olmuş, bayağı iyi tesadüf.

Baroš

unsettling differences
Konular
123
Beğeni sayısı
538
PG Nakit
1,545
Favori Güreşçi
CM Punk
Ben foruma girip sana tweet atınca 50 saat aradın dersin, ama benim yazdığımda forumda değilim falan filan bir şeyler serersin. Ufaklık diyebilecek kadar senden yaşça küçük bir çocuğun sana en son yazdığı cevaba gülücük bile atamamanı da sen kendin değerlendir istersen. O maçtaki tartışmada cevap verememenden sonra zaten seni muhatabım olarak görmüyordum da sana alıntı atmışım, artık sonraki maçlarda sen forumdaki diğer arkadaşlara anca gülücük atarsınız diyip milletin attığı şeylere de acizce gülücük atmaya devam edersin. Öncelikle Rahmi Koç'un yaptığı prim vaadine gelirsek bunun Ali Koç'la alakalı olmadığını sen de biliyorsun ama bize algıcı yaftası atıp kendiniz algı yapmayı sevdiğiniz için sevdiğiniz işi yapıyorsunuz. Rahmi Koç'un Beşiktaşlı olduğunu, zamanından beri biliniyor, Beşiktaş stad sponsoru için kimseyle anlaşamayınca Tüpraş ile sponsor olması veya Muci ile Musrati transferlerinde de yardım etmesi de cabası. Yani bunlar elimizdeyken prim mevzusunda da Rahmi Koç'un prim önermesinin sorumlusu pek Ali Koç değil gibi. Onun dışında Fener'in yaptığı eyyamları OBJEKTİF bir şekilde yazarsan memnuniyet duyarım. Onun dışında hakem üzerinden bu forumda Antalyaspor maçında bile sitem etmeyen bir insana şöyle algı yapıyorsun, böyle algı yapıyorsun diyerekten cevap vermek de senin forumda yarattığın algılara bir örnek olarak gösterilebilir diye düşünüyorum. Neyse sen forumda algıları yapmaya devam edip sonrasında iftiraları millete atmaya devam edebilirsin, iyi geceler.
Ben algıcı bir herif olsam zaten adım gergin gsliye çıkmaz. Sen o işleri geç önce. Söylediğin mesajı hatırlamıyorum muhtemelen de yine algı kastığın bir mesajdır. Buradaki Fenerli ve Beşiktaşlıların hiçbiriyle bak genelleme yapıyorum hiçbiriyle herhangi bir tartışmaya girilmez o yüzden dalgaya aldım buradaki mesajları. Hep aynı laflar, kanaat önderi olarak görülen sözde tw fenolarının laflarıyla gelip burada futbol guruluğu yapanlara cevap vermem zaten. Kasımpaşa maçında belki de ligin kaderine etki edecek skandal penaltı kararı, Alanyaspor maçında es geçilen kırmızlar, Djiku'nun, Icardi'ye ceza sahası içinde kroşe indirmesi gibi gibi. Bana makul bir şekilde gelirsen bende efendi efendi cevabımı veririm. Kalkıp hakemin h'sinin konuşulamayacağı maçta alıntıları atarsan bende sert dille çıkarım. Bu arada attığın tweet saçmalığın daniskası. Aç 900 küsür mesajım var hangisinde ego kasmışım?

god is an astronaut

too audiological to be deaf
Konular
28
Beğeni sayısı
772
PG Nakit
165
RPG Karakteri
''The Fallen Angel'' Christopher Daniels
Ben bu forumun kitlesini genel olarak seviyorum ama konu fanatizme gelince bu kadar aptallaşabileceğinizi görmek çok üzücü. Neyse hakem tartışmasına girersem renk fark etmeden defalarca bahsettiğim aynı boklara yeniden girmiş olacağım, gereksiz. Anlattığımı anlamayıp anlamamak konusunda da desteklediğim renklere bakılıyor çünkü, ve bunu da renk ayırmadan yazdım.

Maç hakkındaki yorumum şu, yedek kulübesinde çok değil bak iki tane sağlam alternatif olsa cesur top oynayabilirdik. Ama eldeki kadronun en az 70-75 dk çıkarması gerektiği (her ne kadar artık başka kulvarlarda olmasak da yoğun bir maç takvimi içinde sürekli bu süreler) bilindiğinden gönül rahatlığı ile enerji harcayamıyor takım. Barış Alper'in son maçlarda pestili doğal olarak çıkmaya başladı, kupalardan elenmiş olmak en çok ona yarayacak. Neyse konuya dönelim, bu cesur top oynayamama durumu bizi bir yerden sonra Anadolu takımı tribine sürükledi ve atakları çabuk harcamaya başladık. İlk yarı görece daha ortadayken ikinci yarıda çok keskindi üstünlük, bir noktada Beşiktaş kesilince bizim bastığımız bir sekans da oldu. Beşiktaş'ın beraberlik şanslarını tepmesi kadar biz de fişi çekme danslarını harcadık. Neticede ligin bitimine 10 hafta kala çok ters bir deplasmanda puan kaybetmedik, bugün bununla memnun olmak gerekiyor.

Son düzenleme:

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
7,037
Beğeni sayısı
4,436
PG Nakit
3,780
RPG Karakteri
Hologram
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Neyse hakem tartışmasına girersem renk fark etmeden defalarca bahsettiğim aynı boklara yeniden girmiş olacağım, gereksiz. Anlattığımı anlamayıp anlamamak konusunda da desteklediğim renklere bakılıyor çünkü, ve bunu da renk ayırmadan yazdım.

Maç hakkındaki yorumum şu, yedek kulübesinde çok değil bak iki tane sağlam alternatif olsa cesur top oynayabilirdik. Ama eldeki kadronun en az 70-75 dk çıkarması gerektiği (her ne kadar artık başka kulvarlarda olmasak da yoğun bir maç takvimi içinde sürekli bu süreler) bilindiğinden gönül rahatlığı ile enerji harcayamıyor takım. Barış Alper'in son maçlarda pestili doğal olarak çıkmaya başladı, kupalardan elenmiş olmak en çok ona yarayacak. Neyse konuya dönelim, bu cesur top oynayamama durumu bizi bir yerden sonra Anadolu takımı tribine sürükledi ve atakları çabuk harcamaya başladık. İlk yarı görece daha ortadayken ikinci yarıda çok keskindi üstünlük, bir noktada Beşiktaş kesilince bizim bastığımız bir sekans da oldu. Beşiktaş'ın beraberlik şanslarını tepmesi kadar biz de fişi çekme danslarını harcadık. Neticede ligin bitimine 10 hafta kala çok ters bir deplasmanda puan kaybetmedik, bugün bununla memnun olmak gerekiyor.
İlk yarı yorumumda da takıma dair benzer yorumu yapmıştım ben. İçeri atabileceğin bir alternatif yokken 65 dakika boyunca o gegenpress futbolunu oynayabilmen mümkün değil kesinlikle. Eğer o oyunu oynasaydık, yorgun düşen halimize Muçi ve Rashica gibi etkili kontra silahları çok daha etkili gelirdi. Ha yine Davinson ve Nelsson gibi ekstra savunma silahlarımız sayesinde belki atakları yine gol yemeden savuştururduk ama sezonun kalan kısmındaki en zor deplasmanında satın alınabilecek bir risk değildi kesinlikle. Maça rüya gibi bir başlangıç yapmış olduk, o gol olmasa belki Galatasaray golü bulabilmek için kendisini ama maçın başında ama skoru koruduğu senaryoda ikinci yarının belli bir bölümünde ekstra yormak zorunda kalacaktı. Oyun olarak tatmin olmasam da anlayışla karşılayabildiğim ve oldukça memnun kaldığım bir galibiyet oldu. Ana parola çentiğe 24. lig şampiyonluğunu yazdırmaksa eğer artık önümüzde tek bir odak noktası kalmış durumda ve elimizdeki bu kadro malzemesiyle sürece hafta hafta bakabileceğimiz günlere geldik. Gün gün bakmak zorunda kaldığımız süreçten bile -lig bazında söylüyorum, diğer kulvarlar zaten fiyaskoyla sonuçlandı- alnımızın akıyla çıktıysak göğüslediğimiz bu ipi elimizden bırakmadan mayısı getirmememiz için hiçbir sebep yok.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: