Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben foruma girip sana tweet atınca 50 saat aradın dersin, ama benim yazdığımda forumda değilim falan filan bir şeyler serersin. Ufaklık diyebilecek kadar senden yaşça küçük bir çocuğun sana en son yazdığı cevaba gülücük bile atamamanı da sen kendin değerlendir istersen. O maçtaki tartışmada cevap verememenden sonra zaten seni muhatabım olarak görmüyordum da sana alıntı atmışım, artık sonraki maçlarda sen forumdaki diğer arkadaşlara anca gülücük atarsınız diyip milletin attığı şeylere de acizce gülücük atmaya devam edersin. Öncelikle Rahmi Koç'un yaptığı prim vaadine gelirsek bunun Ali Koç'la alakalı olmadığını sen de biliyorsun ama bize algıcı yaftası atıp kendiniz algı yapmayı sevdiğiniz için sevdiğiniz işi yapıyorsunuz. Rahmi Koç'un Beşiktaşlı olduğunu, zamanından beri biliniyor, Beşiktaş stad sponsoru için kimseyle anlaşamayınca Tüpraş ile sponsor olması veya Muci ile Musrati transferlerinde de yardım etmesi de cabası. Yani bunlar elimizdeyken prim mevzusunda da Rahmi Koç'un prim önermesinin sorumlusu pek Ali Koç değil gibi. Onun dışında Fener'in yaptığı eyyamları OBJEKTİF bir şekilde yazarsan memnuniyet duyarım. Onun dışında hakem üzerinden bu forumda Antalyaspor maçında bile sitem etmeyen bir insana şöyle algı yapıyorsun, böyle algı yapıyorsun diyerekten cevap vermek de senin forumda yarattığın algılara bir örnek olarak gösterilebilir diye düşünüyorum. Neyse sen forumda algıları yapmaya devam edip sonrasında iftiraları millete atmaya devam edebilirsin, iyi geceler.
Tribün hakkında birkaç kelam edeyim. Genelde her yeri organize eden kuzey altta Mustafa abi cezalıydı. Kendini amigo sanan, maçla alakaları olmayan, top rakipteyken ıslıklamak yerine saçma sapan beste söyletmeye çalışan çoluk çocuğa kaldık. Maçtan önce bir hayli üstündük. Erken yenen golün de etkisi var ama olmamalı. Geçen sene de 1-0 geriye düşmüştük. Yönlendirici olmayınca böyle oluyor. Bir de aralarında kavga etti mallar.