Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
Güreş Dışı
Tribün
Süper Lig 28. Hafta | Beşiktaş - Galatasaray
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Beast Incarnate" data-source="post: 183941" data-attributes="member: 4"><p>İlk yarı yorumumda da takıma dair benzer yorumu yapmıştım ben. İçeri atabileceğin bir alternatif yokken 65 dakika boyunca o gegenpress futbolunu oynayabilmen mümkün değil kesinlikle. Eğer o oyunu oynasaydık, yorgun düşen halimize Muçi ve Rashica gibi etkili kontra silahları çok daha etkili gelirdi. Ha yine Davinson ve Nelsson gibi ekstra savunma silahlarımız sayesinde belki atakları yine gol yemeden savuştururduk ama sezonun kalan kısmındaki en zor deplasmanında satın alınabilecek bir risk değildi kesinlikle. Maça rüya gibi bir başlangıç yapmış olduk, o gol olmasa belki Galatasaray golü bulabilmek için kendisini ama maçın başında ama skoru koruduğu senaryoda ikinci yarının belli bir bölümünde ekstra yormak zorunda kalacaktı. Oyun olarak tatmin olmasam da anlayışla karşılayabildiğim ve oldukça memnun kaldığım bir galibiyet oldu. Ana parola çentiğe 24. lig şampiyonluğunu yazdırmaksa eğer artık önümüzde tek bir odak noktası kalmış durumda ve elimizdeki bu kadro malzemesiyle sürece hafta hafta bakabileceğimiz günlere geldik. Gün gün bakmak zorunda kaldığımız süreçten bile -lig bazında söylüyorum, diğer kulvarlar zaten fiyaskoyla sonuçlandı- alnımızın akıyla çıktıysak göğüslediğimiz bu ipi elimizden bırakmadan mayısı getirmememiz için hiçbir sebep yok.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Beast Incarnate, post: 183941, member: 4"] İlk yarı yorumumda da takıma dair benzer yorumu yapmıştım ben. İçeri atabileceğin bir alternatif yokken 65 dakika boyunca o gegenpress futbolunu oynayabilmen mümkün değil kesinlikle. Eğer o oyunu oynasaydık, yorgun düşen halimize Muçi ve Rashica gibi etkili kontra silahları çok daha etkili gelirdi. Ha yine Davinson ve Nelsson gibi ekstra savunma silahlarımız sayesinde belki atakları yine gol yemeden savuştururduk ama sezonun kalan kısmındaki en zor deplasmanında satın alınabilecek bir risk değildi kesinlikle. Maça rüya gibi bir başlangıç yapmış olduk, o gol olmasa belki Galatasaray golü bulabilmek için kendisini ama maçın başında ama skoru koruduğu senaryoda ikinci yarının belli bir bölümünde ekstra yormak zorunda kalacaktı. Oyun olarak tatmin olmasam da anlayışla karşılayabildiğim ve oldukça memnun kaldığım bir galibiyet oldu. Ana parola çentiğe 24. lig şampiyonluğunu yazdırmaksa eğer artık önümüzde tek bir odak noktası kalmış durumda ve elimizdeki bu kadro malzemesiyle sürece hafta hafta bakabileceğimiz günlere geldik. Gün gün bakmak zorunda kaldığımız süreçten bile -lig bazında söylüyorum, diğer kulvarlar zaten fiyaskoyla sonuçlandı- alnımızın akıyla çıktıysak göğüslediğimiz bu ipi elimizden bırakmadan mayısı getirmememiz için hiçbir sebep yok. [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Güreş Dışı
Tribün
Süper Lig 28. Hafta | Beşiktaş - Galatasaray
Menü
Giriş yap
Kayıt ol