Sizce Seth Rollins Abartılan Bir Güreşçi Mi?


keka

🍓
Katılım
2 Tem 2023
Konular
36
Mesajlar
2,312
Beğeni sayısı
993
PG Nakit
325
Bu görüşler nerede nasıl hangi şekilde çıkıyor, tuvalette mi balık tutarken mi çakmak gazı doldururken mi oluşuyor bilmiyorum ve de anlamıyorum. En başından beri face olsun heel olsun, türlü türlü gimmickler olsun hepsinin üstesinden başarılı bir şekilde gelen her rolü en iyi şekilde yapan, mimikleri tepkileri ve senaryoyu yaşayışı bile bambaşka olan bir adam nasıl bir anda topa tutulabiliyor? Cash-in yaparken bile koşuşunda bir farklılık olan, kahkahasından ve gözlerinden heellık akan ve bu karakteri bile şu anda tüm arenanın şarkısını haykırdığı sevilen bir adama dönüştürebilen bir adamdan bahsediyoruz daha ne olabilir? Ring içi de var gayet yeterli şekilde.

Overrated kavramı zaten bir saçmalık. "Şu overrated mi?" Neye göre? Kime göre? Mesela GUNTHER bana göre iyi bir güreşçi ama tarihin en iyi Kıtalarası Şampiyonu falan değil. Benim için The Miz diye bir gerçek var. Adamı sevmiyorum, bazılarının da gereğinden çok fazla abarttığını düşünüyorum. Ama gidip de GUNTHER OVERRATEDDIR! Falan diye kendi kendimi yemek çok saçma geliyor. Çünkü dediğim gibi, neye göre ve kime göre. Herkes sevdiği insanı abartır. Bu her şeyde böyledir.
 

Styles Clash

littlefinger
Katılım
3 Tem 2023
Konular
95
Mesajlar
4,696
Beğeni sayısı
1,860
PG Nakit
510
Konum
Eyrie
Favori Güreşçi
AJ Styles
Seth Rollins net bir şekilde abartılan birisidir. Bu konu da net bir şekilde tescilidir. Arkadaşlar ben Rollins hiçbir başarıyı hak etmiyor kesinlikle kovulmalı demiyorum. Sadece hayranlar bu adam ne yaparsa yapsın şirketten onun için daha fazlasını istiyor ve Rollins için ne yapılırsa yapılsın hayranlar memnun olmuyor. Bu adamı CM Punk gibi isimlerle kıyaslamak ise tamamen bir abartı. CM Punk dediğimiz adam hem heel hem de face olarak Seth Rollins'ten kat kat daha iyiydi hatta MJF ile girdiği feud Rollins'in pandemi döneminden bu yana girdiği çoğu feuddan çok çok daha iyidir. WWE, Seth Rollins'e WM ME'sinde cash-in imkanı verdi, Brock Lesnar galibiyeti verdi ancak Punk bunların hiçbirisine sahip olmamasına rağmen Rollins'ten çok daha iyi. Bir kere bu adam tarihin en iyisi promosunu kesmiş birisi. Seth Rollins ise between your legs gibi şeyler zırvalıyordu örneğin. CM Punk ring içinde Rollins'ten daha gerçekçi güreşmesine rağmen hiçbir rakibinin doğrudan sakatlığına neden olmadı. Rollins ise Balor'u en prime döneminde istemeden de olsa sakatladı Sting'in WWE kariyerini bitirdi. Tüm bunları elbette istemeden yaptı ama sonuç olarak yaptı.

Bunu R olarak algılamayın ama evet Rollins WWE'de elde ettiği başarıların büyük çoğunluğunu hak ediyor buna MITB cash-ini de dahil ancak hayranların şişirdiği gibi daha fazlasını hak etmiyor. Hatta bana kalırsa WHC reigni gereksiz uzadı ancak Austin Theory hiçbir şey yapmadan salaktan 200 kadar gün reign kasmıştı hadi buna da itiraz etmiyorum.

Arkadaşlar bir de Rollins'in pandemiden bu yana karakteri ve gimmicki bana aşırı laçka geliyor. Son WM serüveninden önce tamamen bir cosplay modunda geziyordu. Ki hayranların da sevdikleri adam bu adam değil. WWE bu adama 1000 gün kemer de verse şu cartoon karakteri ile kendi hayranları hiçbir zaman memnun olmayacak. Seyirciler her zaman için Triple H'in oğlu Seth Rollins'i ya da The Man'i isteyecek.
 
Son düzenleme:
Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: