Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
Sadece Güreş
Sorular ve Anketler
Sizce Seth Rollins Abartılan Bir Güreşçi Mi?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Styles Clash" data-source="post: 217951" data-attributes="member: 102"><p>Seth Rollins net bir şekilde abartılan birisidir. Bu konu da net bir şekilde tescilidir. Arkadaşlar ben Rollins hiçbir başarıyı hak etmiyor kesinlikle kovulmalı demiyorum. Sadece hayranlar bu adam ne yaparsa yapsın şirketten onun için daha fazlasını istiyor ve Rollins için ne yapılırsa yapılsın hayranlar memnun olmuyor. Bu adamı CM Punk gibi isimlerle kıyaslamak ise tamamen bir abartı. CM Punk dediğimiz adam hem heel hem de face olarak Seth Rollins'ten kat kat daha iyiydi hatta MJF ile girdiği feud Rollins'in pandemi döneminden bu yana girdiği çoğu feuddan çok çok daha iyidir. WWE, Seth Rollins'e WM ME'sinde cash-in imkanı verdi, Brock Lesnar galibiyeti verdi ancak Punk bunların hiçbirisine sahip olmamasına rağmen Rollins'ten çok daha iyi. Bir kere bu adam tarihin en iyisi promosunu kesmiş birisi. Seth Rollins ise between your legs gibi şeyler zırvalıyordu örneğin. CM Punk ring içinde Rollins'ten daha gerçekçi güreşmesine rağmen hiçbir rakibinin doğrudan sakatlığına neden olmadı. Rollins ise Balor'u en prime döneminde istemeden de olsa sakatladı Sting'in WWE kariyerini bitirdi. Tüm bunları elbette istemeden yaptı ama sonuç olarak yaptı.</p><p></p><p>Bunu R olarak algılamayın ama evet Rollins WWE'de elde ettiği başarıların büyük çoğunluğunu hak ediyor buna MITB cash-ini de dahil ancak hayranların şişirdiği gibi daha fazlasını hak etmiyor. Hatta bana kalırsa WHC reigni gereksiz uzadı ancak Austin Theory hiçbir şey yapmadan salaktan 200 kadar gün reign kasmıştı hadi buna da itiraz etmiyorum.</p><p></p><p>Arkadaşlar bir de Rollins'in pandemiden bu yana karakteri ve gimmicki bana aşırı laçka geliyor. Son WM serüveninden önce tamamen bir cosplay modunda geziyordu. Ki hayranların da sevdikleri adam bu adam değil. WWE bu adama 1000 gün kemer de verse şu cartoon karakteri ile kendi hayranları hiçbir zaman memnun olmayacak. Seyirciler her zaman için Triple H'in oğlu Seth Rollins'i ya da The Man'i isteyecek.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Styles Clash, post: 217951, member: 102"] Seth Rollins net bir şekilde abartılan birisidir. Bu konu da net bir şekilde tescilidir. Arkadaşlar ben Rollins hiçbir başarıyı hak etmiyor kesinlikle kovulmalı demiyorum. Sadece hayranlar bu adam ne yaparsa yapsın şirketten onun için daha fazlasını istiyor ve Rollins için ne yapılırsa yapılsın hayranlar memnun olmuyor. Bu adamı CM Punk gibi isimlerle kıyaslamak ise tamamen bir abartı. CM Punk dediğimiz adam hem heel hem de face olarak Seth Rollins'ten kat kat daha iyiydi hatta MJF ile girdiği feud Rollins'in pandemi döneminden bu yana girdiği çoğu feuddan çok çok daha iyidir. WWE, Seth Rollins'e WM ME'sinde cash-in imkanı verdi, Brock Lesnar galibiyeti verdi ancak Punk bunların hiçbirisine sahip olmamasına rağmen Rollins'ten çok daha iyi. Bir kere bu adam tarihin en iyisi promosunu kesmiş birisi. Seth Rollins ise between your legs gibi şeyler zırvalıyordu örneğin. CM Punk ring içinde Rollins'ten daha gerçekçi güreşmesine rağmen hiçbir rakibinin doğrudan sakatlığına neden olmadı. Rollins ise Balor'u en prime döneminde istemeden de olsa sakatladı Sting'in WWE kariyerini bitirdi. Tüm bunları elbette istemeden yaptı ama sonuç olarak yaptı. Bunu R olarak algılamayın ama evet Rollins WWE'de elde ettiği başarıların büyük çoğunluğunu hak ediyor buna MITB cash-ini de dahil ancak hayranların şişirdiği gibi daha fazlasını hak etmiyor. Hatta bana kalırsa WHC reigni gereksiz uzadı ancak Austin Theory hiçbir şey yapmadan salaktan 200 kadar gün reign kasmıştı hadi buna da itiraz etmiyorum. Arkadaşlar bir de Rollins'in pandemiden bu yana karakteri ve gimmicki bana aşırı laçka geliyor. Son WM serüveninden önce tamamen bir cosplay modunda geziyordu. Ki hayranların da sevdikleri adam bu adam değil. WWE bu adama 1000 gün kemer de verse şu cartoon karakteri ile kendi hayranları hiçbir zaman memnun olmayacak. Seyirciler her zaman için Triple H'in oğlu Seth Rollins'i ya da The Man'i isteyecek. [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Sadece Güreş
Sorular ve Anketler
Sizce Seth Rollins Abartılan Bir Güreşçi Mi?
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Forumlar
Neler yeni
Giriş yap
Kayıt ol
Ara
Anasayfa
Alt