Bu görüşler nerede nasıl hangi şekilde çıkıyor, tuvalette mi balık tutarken mi çakmak gazı doldururken mi oluşuyor bilmiyorum ve de anlamıyorum. En başından beri face olsun heel olsun, türlü türlü gimmickler olsun hepsinin üstesinden başarılı bir şekilde gelen her rolü en iyi şekilde yapan, mimikleri tepkileri ve senaryoyu yaşayışı bile bambaşka olan bir adam nasıl bir anda topa tutulabiliyor? Cash-in yaparken bile koşuşunda bir farklılık olan, kahkahasından ve gözlerinden heellık akan ve bu karakteri bile şu anda tüm arenanın şarkısını haykırdığı sevilen bir adama dönüştürebilen bir adamdan bahsediyoruz daha ne olabilir? Ring içi de var gayet yeterli şekilde.
Overrated kavramı zaten bir saçmalık. "Şu overrated mi?" Neye göre? Kime göre? Mesela GUNTHER bana göre iyi bir güreşçi ama tarihin en iyi Kıtalarası Şampiyonu falan değil. Benim için The Miz diye bir gerçek var. Adamı sevmiyorum, bazılarının da gereğinden çok fazla abarttığını düşünüyorum. Ama gidip de GUNTHER OVERRATEDDIR! Falan diye kendi kendimi yemek çok saçma geliyor. Çünkü dediğim gibi, neye göre ve kime göre. Herkes sevdiği insanı abartır. Bu her şeyde böyledir.