BAB EVRENİ Exclusive Wrestling Corporation


Styles Clash

This Is The Way
Katılım
3 Tem 2023
Konular
85
Mesajlar
3,808
Beğeni sayısı
1,275
PG Nakit
370
Konum
Mandalore
Favori Güreşçi
AJ Styles
Yoruma başlayalım.

Line in the Sand

Kyle O'Reilly bizim Fish'in sakatlığında boş kalmasın diye biraz serbest bıraktık kapan aldı. Buradaki serüvenini çok merak ediyorum. Eddie Kingston'ın kazanması ise çok doğru bir tercih olmuş. Giulia ise ilk şampiyon olarak güzel bir tercih. Ancak Shayna ileride yine karşısına çıkacaktır. War Machine çok büyük yargı dağıtsa da TT division ace'i olan The Club'a mağlup olmuşlar. The Club çok iyi bir reign yapacaktır divizyon çok zengin çünkü.

Wyatt (RIP) vs Kross maçı çok ilginç anlara vesile olmuş. Scarlett'in Kross'a Sister Abigail yapması oldukça enteresan. Muhtemelen Wyatt hayatını kaybetmemiş olsaydı Scarlett ile Wyatt arasında Alexa Bliss ile olduğu gibi bir ilişki görecektik. Ah be Wyatt keşke aramızda olsaydın.

Main eventte ise Will Ospreay ve Bron Braker arasında iki ismin kalitesine yakışır bir maç olmuş. Çok beğendim. Regal ise Scurll, Barrett ve ZSJR üzerinden şirketi çok karıştıracak gibi duruyor. İlerleyen bölümleri çok merak ediyorum.

magnificence #6

Regal shoot bir promo atmış. Şovların tansiyonunu çok yükseltecek kesinlikle. Alberto Del Rio segmentinde gümledim fjnngkg Bence Tyler Breeze de Fandango'dan sıyrılıp Lucifer olmalı mlkngklg Sheamus vs Dijak maçı çok taş olmuş. Giulia sert kayaya tosladı daha ilk baştan Paige gibi tecrübeli birisine denk gelmesi talihsizlik onun adına. Tyler Breeze kurtul Fandango'dan. Barrett ve Scurll ise iyi takım olmuşlar. The Club bütün divizyonu kucağa aldığı için bu adamların rakip olması daha iyi oldu. Lucky Kid segmenti bana The Terrible Turk efsanesini hatırlattı hatta Val Venis'i sünnet mi ne edecekti lol. Bizim Kyle O'Reilly ise çok sağlam galibiyet almış. Bizim çocuk kemeri alırsa valla şirkete çekerim Franchise kemerini kullanırım hee. Aga Wyatt segmenti üzdü ya.

Main evente gelelim. Ospreay'in ilk maçtan kemeri kaybetmesi, ZSJR'un ise direkt kaybetmesi hiç olmazdı sonuç güzel. Jason Jordan'ın ise yaptığı patlama muazzam. Adam olacak bu çocuk aga.
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: