Galatasaray - Tartışma Konusu

Baroš

unsettling differences
Konular
123
Beğeni sayısı
538
PG Nakit
1,545
Favori Güreşçi
CM Punk
Yönetim ve seçimlere ilişkin soru işaretleri yüzünden transfer işine gerekli efor verilmeyeceğinden ve geçen seneden de kötü bir transfer sezonu geçireceğimizden ötürü çok kuşkuluyum ben açıkça söylemek gerekirse. Umarım korktuğum şey başıma gelmez.
Transfer isteyen mevkiler kendini belli ediyor. Umarım geçen seneden ders çıkarılmıştır.

Cigaretta

PG.com Kullanıcısı
Konular
7
Beğeni sayısı
65
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Edge
Zaten bizim içerisi bu kadar fokurdamasa 96-00’daki başarılardan sonra çoktan buraların Bayern’i olmuştuk, belki Avrupa kupalarımız vardı… Bu camianın başarıdan daha çok sevdiği tek şey kaos olabilir maalesef. Tamam bir noktada bu kaostan güç alıyoruz ama getirdikleri kadar götürdükleri var.
2002'de iflas etti bu kulüp inanılmaz ya. Sonrasında Canaydın ve Polat dönemleri korkunç kötü geçti sportif açıdan. Başarısızlık dönemlerinde kimsenin ortaya çıkmaması da klasiğimiz zaten. Avrupa şampiyonu takımı el birliğiyle sıradanlaştırdılar.

Uncle Junior

sekkusu yaritai
Konular
32
Beğeni sayısı
669
PG Nakit
190
Favori Güreşçi
The Undertaker
Bu sezon futbol olarak beklentim Fener'in champ olamamasıydı, hem fener olamayıp hem biz olduğumuz için ekstra iyi geçti futbol bakımından benim için. Açıkçası bu sene Avrupa'dan hiçbir başarı beklemiyordum, başarı gelmeyince üzülsem de çok koymadı.

Gelecek sezon beklentim CL'de son 8+lig şampiyonluğu. Tanrı utandırmasın kardaşlar.

Baroš

unsettling differences
Konular
123
Beğeni sayısı
538
PG Nakit
1,545
Favori Güreşçi
CM Punk
Bu sezon futbol olarak beklentim Fener'in champ olamamasıydı, hem fener olamayıp hem biz olduğumuz için ekstra iyi geçti futbol bakımından benim için. Açıkçası bu sene Avrupa'dan hiçbir başarı beklemiyordum, başarı gelmeyince üzülsem de çok koymadı.

Gelecek sezon beklentim CL'de son 8+lig şampiyonluğu. Tanrı utandırmasın kardaşlar.
Tek bildikleri kaos olan liseliler bırakırsa hayal değil.

Uncle Junior

sekkusu yaritai
Konular
32
Beğeni sayısı
669
PG Nakit
190
Favori Güreşçi
The Undertaker
[Bu Kısım Henüz Yayınlanmadı]
Tek bildikleri kaos olan liseliler bırakırsa hayal değil.
Bugün Eski Açık'ta konuşuldu başkanlık mevzu, Süheyl'in kadrodakiler de Dursun Özbek'in eski kadrosundan isimler. Çok büyük oranda bu yönetim devam edecek, Erden Timur olur mu belirsiz şu an için ama.

Baroš

unsettling differences
Konular
123
Beğeni sayısı
538
PG Nakit
1,545
Favori Güreşçi
CM Punk
Bugün Eski Açık'ta konuşuldu başkanlık mevzu, Süheyl'in kadrodakiler de Dursun Özbek'in eski kadrosundan isimler. Çok büyük oranda bu yönetim devam edecek, Erden Timur olur mu belirsiz şu an için ama.
Metin ''Değerlirakibimiz'' Öztürk olmasaydı iyiydi.

Uncle Junior

sekkusu yaritai
Konular
32
Beğeni sayısı
669
PG Nakit
190
Favori Güreşçi
The Undertaker
image.png

image.png

Berkan epey seviliyor camia tarafından. Ziyech, Zaha falan bile destek vermiş.

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: