Galatasaray - Tartışma Konusu

Hacken

Joe Hendry
Konular
15
Beğeni sayısı
1,380
PG Nakit
400
RPG Karakteri
Bryan Danielson
Favori Güreşçi
Joe Hendry
Şampiyonlar ligi serüveni başlarken de söyledim, halep ordaysa arşın burada. Aralık ayını full+full galibiyet ile geçiremeyecek teknik direktör ve futbolcu/futbolcular kendilerine başka kulüp bakmaya başlasınlar.
Can, etiğiyle kemiğiyle bir Galatasaray taraftarı. Herhangi bir kötü gidişte hepsini yer valla.

JonMoxley

#FatihTerimNefreti
Konular
63
Beğeni sayısı
271
PG Nakit
50
Favori Güreşçi
John Cena
Can, etiğiyle kemiğiyle bir Galatasaray taraftarı. Herhangi bir kötü gidişte hepsini yer valla.
Hocam inan kötü gidişe bile gerek yok ya. Kafamda bazı isimler var, bir iki maç şöyle tökezlerseler lavaşın arasına sarıp Ndombele tarzı yeme işine girişicem.

JonMoxley

#FatihTerimNefreti
Konular
63
Beğeni sayısı
271
PG Nakit
50
Favori Güreşçi
John Cena
Galatasaray taraftarlığını askıya alıyorum. Camia içinde bu kadar salak varken bu salaklar ile aynı takımı tutamam. Başarılar ligde.

Uncle Junior

sekkusu yaritai
Konular
32
Beğeni sayısı
669
PG Nakit
190
Favori Güreşçi
The Undertaker
Bokan hocam gitsin diye konuşulmaya başlanmış. ŞL'den elenme bir Türk takımı teknik direktörü için gönderilme sebebi değildir. 0 çekseydi evet ama bazıları bala döte de olsa puanlar aldı bir şekilde takım ve zor bir gruptu açıkçası.Ha ben de ŞL performansını kötü buldum ama ligde son yılların en yüksek puan ortalamasını gördü. Galatasaray her sene Avrupa'ya giden harikalar yaratan bi takım olsa da Mr. Okanla çıkamasak ona okey. Tabii bu kadarla kesmeyeceğim irdeleyeceğim.

Şu var, bu takım ŞL için kuruldu. Buradan yüklenmeyi anlayabiliyorum. Ama kötü kuruldu abi işte transferlerin bazıları tutmadı bazıları yarı yarıya bir iki tanesi de tuttu. Böyle olmaz ki çok net bir sol bek ve 8 eksiği var takımda. Kaan, Barış falan idare etmeye çalışılıyor. Kerem 10 oynuyor ve açıkçası berbat oynuyor orada, kendi bölgesine geçmeli ya da rotasyona alınmalı. Ziyech 10 oynarken yine ideal değil o da bölgesinde oynamalı. Zaha bölgesinde oynayacak diye Kerem ortaya çekiliyor ve bu sistem tutmuyor .Bence sadece hocalık sorun değil bi kadro mühendisliği hatası var. Hocanın da kabahati yok değil tabii.

Okan hoca gönderilse yabancı biri getirilecek. O da tutacak mı tutmayacak mı, bizi seneye ŞL'de son 16, son 8, son 4 oynatacak mı meçhul, champ yapacak mı meçhul. Ya da FT gelecek. FT son döneminden sonra tekrar gelsin isteyen varsa söylesin.

Bence takımdaki en büyük sorun kadro mühendisliği. Yapılamadı abi, Erden Timur hiç beceremedi itiraf etmek lazım. Hocanın net istediği Angelino da patladı işte olmadı yani.

Ziyech, tuttu gibi ama bir Davinson seviyesinde değil.
Angelino tutmadı.
Ndombele tutmadı.
Zaha yarı yarıya gibi.
Demirbay rotasyon ama tutmadı diyebiliriz ayrılmak istiyor zaten.
Bakambu zaten rotasyon.
Halil Dervişoğlu rotasyon.

Davinson tuttu. 10 numara oldu.

Okan'a dönersek. Yeni nesil teknik direktler arasında en eli yüzü düzgün, en tutmuşu bizde. Eksikleri yok mu? Var. Ama tutması %100 bir alternatifi var mı? Yok. Bu sezon sonununa kadar hocayla devam edilmeli en azından, champlik Fener'e kaptırılırsa değerlendirilir gönderilmesi. Avrupa'yı umursamadığımı belirtmiştim zaten.

Son düzenleme:
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: