Çeviri | Umarım Amerika Savaşı Kaybeder


Porridge Boss

To Whom It May Concern
Katılım
3 Tem 2023
Konular
7
Mesajlar
177
Beğeni sayısı
66
PG Nakit
60
RPG Karakteri
Rey Mysterio
Favori Güreşçi
Big Show
Şirket : WWE
Tarih : 08.01.2006
Şov : New Year's Revolution




Todd Grisham : Beyler ve bayanlar, bu sefer misafirim Kurt Angle. [Angle, Daivari ile geliyor.] Kurt, bu gece WWE kemeri için ilk kez Elimination Chamber'a katılacaksın, şu an kafanda neler var?

Kurt Angle : O konuya gelmeden önce, şunu söylemek isterim ki umarım ABD Irak'a karşı olan savaşı kaybeder. Bence dünyanın en muhteşem ülkesi Fransa, sence? Ve doğruyu söylemek gerekirse siyahileri çok sevmem. Ve tarihte geriye dönebilsem, birini silebilecek olsam o kişi İsa olurdu.



Todd Grisham : "Kurt, neler.. Neler diyorsun?

Kurt Angle : "Demek istediğim, ne istersem söyleyebilirim ve bu salaklar beni cheerlamayı sürdürecekler. Evet, ilk çıktığımda "İğrençsin" dediler, ama bir kaç saniye sonra onları avucumun içine aldım. Bana her seferinde alkış yağmuru yağdırıyorlar. Neden ki? Bir köpeğin fırtına geldiğinde fark etmesi gibi. Herkes, tüm bu fanlar benim en iyi güreşçi olduğumu biliyorlar. Cena'dan iyiyim. Shawn Michales ve Kane'yi Wrestlemania'da yendim. Ve Chris Masters ve Carlito benim klasımda değil. İlk kemerimi burada, Albany'de kazandım ve bugün bunu tekrarlayacağım. Evet!"​
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: