EKW European Championship
Jeff Hardy vs. Adam Cole
Cole: Merhaba millet bugün ZKW şovunda hep birlikte güzel bir gece geçirmemiz dileğiyle şovu açıyoruz. Bugünün ilk maçı Jeff Hardy ile Adam Cole arasında EKW European Championship kemeri için olacak. Bu maç hakkında düşüncelerin neler Wade?
Wade: İki isimde çok değerli kazanan isim şaşırtmayacak çok değerli isimler ve iki isimde kemere büyük değer katacağını düşünüyorum.
Cole: Çok doğru söyledin Wade bugün güreşe doyacağız. Şimdi isimlerin girişlerine odaklanalım.
Samantha İrvin: EKW European Championship maçına hoşgeldiniz. Bugünün ilk ismini takdim ediyorum. Jeff Hardyyyyyyyyyyy
Jeff Hardy seyircilerin büyük desteğiyle girişini yapıyor ve ringe girip rakibini beklemeye başlıyor.
Samantha İrvin: İkinci ismi de takdim ediyorum. Adam Coleeeeeeeeee.
Adam Cole ringe yuhlamalarıyla giriş yapıyor ve ringe giriyor.
Hakem kemeri iki isme de gösterip ringin ortasına geliyor ve kemeri havaya kaldırıp görevlilere teslim ettikten sonra maç başlıyor.
Maçın ilk üç dakikasında rakipler üstünlük kuramıyor. Maçın dördüncü dakikası biterken Cole, Hardy'e Dropkick çakıp ringin dış kısmına yolluyor ama Hardy iplerden tutarak düşmekten kurtuluyor. Cole bunu görünce koşarak rakibine tekme atıp düşürmek istiyor ancak Hardy kenara çekilip ipleri de çekince düşen isim Cole oluyor. Hardy avantajı sağladı ve ringin direğine çıkıp Swanton Bomb yapıyor ve Coleacı içinde kıvranıyor. Hardy rakibini kaldırıp spiker masasına dayıyor ve göğsüne peş peşe altı kez tokat atıyor ve rakibini İrısh Whip ile ring basamaklarına yollamak istiyor ancak Cole kendine geliyor ve o hareketi Hardy'e yapıyor ve Hardy'i basamaklara gömüyor. Hardy yerde ve rakibi direkten tutup seri şekilde tekmelemeye başlıyor hakem saymaya devam ediyor ve 8 e gelince Cole rakibini kaldırıp ringe sokuyor ve kendisi 9 olunca ringe girmeyi başarıyor. Cole rakibine Backstabber yapıyor ve tuşa gidiyor. 1-2 veeeee hayır Hardy kurtuluyor.
Cole: Ne dersin Wade Adam maçı alacak mı yoksa Hardy Come Back yapar mı?
Wade: Herşey olabilir Cole Hardy öyle pes edecek birisi değil.
Ringe döndüğümüzde Cole rakibini köşeye almış tekmelerken buluyoruz
Hakem hızlıca sayarken Cole 5 olunca bırakıyor ve bitirici Hareketi için hazırlanıyor. Hardy'i alıyor ve Panama Sunrise yapacakken arenada müzik çalıyor ve bu müzik Matt Hardy'nin giriş müziği. Cole hareketi bırakıp girişe odaklanıyor ve evet bu Matt ve girişte sinirli bir şekilde Cole'a bakıyor ve ilerlemeye başlıyor. Cole'un tüm dikkati Matt'e çevrilmiş durumda. Birkaç dakika böyle geçerken Hardy kendine geliyor ve rakibinin suratına Dropkick çakıp yere düşürüyor ve ring direğine çıkıp Swanton Bomb yapıyor ve tuşa gidiyor. 1-2 ve 3. Evet Jeff Hardy başarıyor ve EKW European Championship kemerini kazanıyor. Jeff kemeri alıp tur atarken Mart ringe giriyor ve Adam Cole'a yönlenirken birden dönüp Jeff'e saldırıyor. Jeff'i ringin köşesine alan Matt tekmelerle eziyor sonra Jeff'i kaldırıp Twist of Fate yapıyor ve yere düşen Hardy'e basıp EKW European Championship kemerini eline alıp kaldırıyor ve kendini gösterip asıl şampiyonun kendisi olması gerektiğini söylüyor.
Cole: Şok içerisindeyim Matt neden geldi niye Cole'a kaybettirdi sonra niye kardeşine saldırdı anlamadım?
Wade: Cidden anlamadın mı Cole? Mart kardeşini daha kolay lokma olduğunu düşündüğü için kemeri ona kazandırdı sonra da ona saldırıp Feudu başlatmış oldu.
Cole: Evet çok mantıklı düşününce neyse sıradaki maça geçmeden reklamlara gidiyoruz.