WWE Smackdown Spoiler | Yeni Şampiyona Diklenen İsimler Var

The MANIAC

HERKES KENDİNE YAKIŞANI YAPSIN
Konular
1,379
Beğeni sayısı
1,977
PG Nakit
3,210
Favori Güreşçi
CM Punk
RPG Karakteri
Shelton Benjamin
1

Sami Zayn: Bana öyle geliyor ki, bu gece buradaki pek çok kişi “The Last Real Good Guy” ile sonuna kadar birlikte olmak için gelmiş. Ve daha başlamadan önce şunu söylemek istiyorum: Bu unvanı kazandığımdan beri son birkaç gün içinde aldığım bu muazzam tepki ve sevgi, beni gerçekten çok etkiledi. Kalbimin derinliklerinden teşekkür ederim, içtenlikle söylüyorum, teşekkür ederim. Ama son altı aydır her seferinde buraya çıktığımda salonun dışına kadar yuhalandığımı düşünürsek, tüm bu durum aslında biraz komik. Komik çünkü yuhalayanlar, üç yıl önce Sami Zayn’i WWE Şampiyonu olarak görmek için can atanların aynısı. Ama sonra “Ah, bu adam asla başaramayacak” diye karar verdiler. Bana olan desteğini geri çektiler. Bana sırtlarını döndüler. Beni yuhalamak istediler, ama şimdi elimde bu var. Yani, istersem kindar davranabilirim. Kindar davranıp bana sırtını dönen o insanların her birine “kıçımı öp” diyebilirim.

Ama yapmayacağım, nedenini bilmek ister misiniz? Çünkü ben iyi biriyim. Ve işte bu yüzden bunu elimde tutuyorum. Çünkü ben hiç değişmedim. Herkes bana şöyle derdi: “Kazanmak istiyorsan biraz daha bencil olmalısın, daha acımasız olmalısın, yapmak istemediğin bazı şeyleri yapmalısın.” Ve ben yaptım, bunu her zaman kazanacağımı söylediğim şekilde kazandım, kendi tarzımda yaptım, doğru şekilde yaptım. Ve ben de dar görüşlü olabilirdim, inanın bana, dar görüşlü olabilirdim ve “Ah, o şampiyonluk malzemesi değil, büyük maçı asla kazanamayacak” diyen o insanların her birine şunu söyleyebilirdim: Her birine çok kolay bir şekilde “kıçımı öp” diyebilirdim. Ama demeyeceğim, demeyeceğim, çünkü bu bir kutlama, millet. Haklı mıyım? Haklı mıyım? Ve bu gece burada neyi kutladığımızı biliyor musunuz? Kesinlikle haklısınız, beni kutluyoruz. Yeni WWE Şampiyonu’nu kutluyoruz. Tartışmanın bir kez ve sonsuza kadar sona ermesini kutluyoruz; artık sonsuza dek tüm zamanların en iyilerinden biri olarak tarihe geçiyorum. Artık sonsuza dek Sami Zayn, WrestleMania Ana Maçı Yüzü, Grand Slam Şampiyonu olarak anılacağım. Ve öldüğüm güne kadar ve ötesinde, sonsuza dek bir WWE Şampiyonu olarak anılacağım. Ve ne kadar yuhalama, ne kadar nefret, ne kadar gürültü olursa olsun, bunu benden asla, asla alamayacaklar.

– Cody Rhodes ringe doğru ilerliyor.

Cody Rhodes: Sami.

Sami Zayn: Cody. Ee, ne hakkında konuşmak istiyorsun?

Cody Rhodes: Çok basit, benim unutmuş olduğum bir şeyi söyledin, bana hatırlattın. O WWE Şampiyonluğunu kazandığımda, ringe gelip benimle kutlama yapan ilk kişi sendin. O yüzden sırada beklemek istemedim. Senin de dediğin gibi, bu kutlama sırasında ilk gelen ben olmak istedim ki sana “tebrikler şampiyon” diyebileyim.

-Sami, Cody ile el sıkışır.

Sami Zayn: Vay, vay, vay, vay. Ne? Bu kadar mı? Hey, hey, hey, buraya gel. Bir saniye buraya gel Cody, hadi ama. Şu işi yapmayalım, tamam mı? Bu oyunu oynamayalım. Bir kez olsun, bir saniye için rol yapmayı bırak, tamam mı? “American Nightmare”ı bırak, “The Golden Boy”u bırak ve bir saniye için sadece Cody ol. İkimiz de biliyoruz ki buraya çıkmanın tek sebebi bu değil. Sende bir zamanlar olan bir şey bende var. Artık o benim. Senin istediğini bildiğim bir şey. Bağımlı olduğunu bildiğim bir şey. O yüzden hayatında bir kez olsun bana karşı dürüst ol, Cody. Hayır, hayır, hayır, oyunları bırak, doğrudan söyle. Bana neden gerçekten buraya çıktığını söyle.

– Jey Uso ringe doğru geliyor.

Jey Uso: Vay canına dostum. Tekrar yapmayacağım, çünkü sen benim dostumsun, Sami Zayn. Seninle gurur duyuyorum dostum. Dostum, bunu hak ettin, bunu hak ediyorsun, ama neden burada olduğumu biliyorsun dostum. Bloodline işi. Sami, bu sana bir uyarı atışı, o altın kemeri ailemize geri getirmem lazım.

Cody Rhodes: Aile mi? Hangi yıldayız biz? Aile mi? Birbirimizi tanımıyor muyuz artık? Yani, burada duran kişi o, WWE Şampiyonu. Ve o günlerden beri, yanılıyorsam düzelt, sen Dünya Ağırsıklet Şampiyonu oldun. Peki, dostum Jey Uso ne zaman The Tribal Chief’in ayak işlerini yapan birine dönüştü? Üstelik, az önce benim rövanş maçımdan bahsediyorduk.

Sami Zayn: Oh, öyle miydik? Tamam, buna hemen şimdi bir son vereceğim. Bunu yapmayacağız, tamam mı? Jey, senin için benden daha çok sevinen kimse yoktu. Dünya Şampiyonluğu’nu kazandığında, ben geri çekildim. Ve Cody, ne düşünürsen düşün, sana karşı hiç bir şey yapmadım, sana asla sırtından bıçaklamadım, unvanını hiç gözetmedim. Sen şansını kullandın. Artık WWE Şampiyonu olma sırası bende. Bana ne demiştin, Cody? “Bu bende olduğu sürece, sen asla olamayacaksın.” Peki, artık bu benim. Ve Jey, sen ne demiştin? “WWE Şampiyonluğu aileye geri dönmeli” mi demiştin? Bana kalırsa, o hala ailede ve omuzlarımda kalacak. Kimse buna dokunmayacak, anladınız mı? Kimse buna dokunmayacak. O yüzden bunu bir dost olarak söylüyorum, bir aile üyesi olarak söylüyorum: ikiniz de benden uzak durun.

Adam Pearce: Bir saniye, Sami. Sami, sakıncası yoksa. Şimdi, bildiğin gibi Aldis burada değil, GUNTHER ile yaşadığı küçük kavganın ardından eve gönderildi. Bu da, çok uzun zamandır ilk kez – ve bu gerçekten çok iyi hissettiriyor – SmackDown’ın vekil genel müdürü olduğum anlamına geliyor. Bu senin için önemli bir haber, Sami, çünkü bu, ilk işimin sana bir rakip bulmak olduğu anlamına geliyor.

Sami Zayn: Saygısızlık etmek istemem Adam, ama şampiyon olarak SummerSlam’de kiminle karşılaşacağıma dair biraz söz hakkım yok mu?

Adam Pearce: Saygısızlık etmek istemem ama Sami, SummerSlam’den kim bahsetti ki? Bak, anlıyorum, Aldis gelip işini yapma zahmetine girseydi, muhtemelen tam da istediğin şeyi sana verirdi. Ama Nick burada değil, ben buradayım; o yüzden işler benim dediğim gibi olacak. Bu da demek oluyor ki, bu Pazartesi Raw’da o Undisputed WWE Şampiyonluğu’nu savunacaksın. Ama daha da iyisi var, Sami. Dediğim gibi, bir rakibin olacak ve bu gece Atlantic City’de Jey Uso ile Cody Rhodes’un mücadelesinden sonra bir numaralı şampiyonluk adayı belli olacak.​

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 5)
Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi