Süper Lig 21. Hafta | Trabzonspor - Galatasaray

Kim Kazanır?

• Trabzonspor

Oy: 1 50.0%
  • Galatasaray

Oy: 0 0.0%
  • Berabere

Oy: 1 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    2

god is an astronaut

too audiological to be deaf
Konular
28
Beğeni sayısı
772
PG Nakit
165
RPG Karakteri
''The Fallen Angel'' Christopher Daniels
Çok güzel tiyatro izledik. Bana ağlıyosun, saçmalıyosun diyenler olacak zerre umrumda değil. Trabzonspor açık ve net şekilde maçı satmıştır. Gerek yapmadıkları hücüm, gerek yapmadıkları defans ile bize güzel bir tiyatro izlettiler. Trabzon kötü oynadı veya gese ezici oynadı diyen kimseye itibar etmeyin. Bu maç açık bir şekilde Türk futboluna kara bir leke olarak yansımıştır. Aksini iddia eden tiyatrocu takım taraftarıdır.

Hayır sadece Galatasaray, Trabzon'un kontraya yatan futbolunu kontraya yatarak karşıladı.
.
Ağlıyorsun, saçmalıyorsun.

----------
Kafana göre ikisinden birini cevapla.

The MANIAC

THE SPECIAL ONE
Konular
604
Beğeni sayısı
1,212
PG Nakit
1,885
RPG Karakteri
''Main Event'' Jey Uso
Favori Güreşçi
Bobby Lashley
1
Bu mantıkla FB'nin 6-7 attığı maçların hepsinde rakipler FB'ye yattı. Eğer bunu kabul ediyorsan senin fikrini destekleyeceğim.
Farz edelim ki kabul ettim, bu sizin bu maça özel değil geçmiştede yapmış olduğunuz bir kusur.
Sivas, Rize ve Hatay'ın bize karşı oynadığı oyun ile size karşı oynadığı oyun arasında siyahla beyaz kadar fark var ben de bunları öne sürerim o zaman, eğer mevzu buysa. Gerçekten manyak olursun bak, hiç gerek yok bu toplara girip de kendi kendini yırtmaya. Hiçbir akla sığar yanı yok söylediklerinin.
Burda karşıt görüşlü olan bi ben varım zaten, bahsettiğiniz maçlarda sizin kötü oynamanızı eklemenizi öneririm. Ben fikirlerimi öne sürüyorum, sizde sürüyorsunuz ancak ben size ''manyak olursun, hiç gerek yok bu toplara girmeye'' tarzı söylemlerde bulunmuyorum.
Hayır sadece Galatasaray, Trabzon'un kontraya yatan futbolunu kontraya yatarak karşıladı.
.
Ağlıyorsun, saçmalıyorsun.

----------
Kafana göre ikisinden birini cevapla.
Dostum seni kaale bile almıyorum, nedenini soracak olursan (ki umrunda bile olmayacak) mantıksız bir argüman atmışsın ortaya ayrıca beni aklınca küçük düşürmeye çalışmıssın. Biraz diğer forumdaşların yazdıklarını okuyup benle tartış.

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
7,036
Beğeni sayısı
4,435
PG Nakit
3,780
RPG Karakteri
Hologram
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Burda karşıt görüşlü olan bi ben varım zaten, bahsettiğiniz maçlarda sizin kötü oynamanızı eklemenizi öneririm. Ben fikirlerimi öne sürüyorum, sizde sürüyorsunuz ancak ben size ''manyak olursun, hiç gerek yok bu toplara girmeye'' tarzı söylemlerde bulunmuyorum.
İşte biz nasıl o maçlarda kötü oynadıysak siz de 2-3 yenildiğiniz TS maçında kötü oynadınız ben de bundan bahsediyorum.

The MANIAC

THE SPECIAL ONE
Konular
604
Beğeni sayısı
1,212
PG Nakit
1,885
RPG Karakteri
''Main Event'' Jey Uso
Favori Güreşçi
Bobby Lashley
1
İşte biz nasıl o maçlarda kötü oynadıysak siz de 2-3 yenildiğiniz TS maçında kötü oynadınız ben de bundan bahsediyorum.
Tamam ben ona birşey demiyorum zaten, Uğurcan'ın yediği golleri biraz inceleseniz de şu tartışma bitse.

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
7,036
Beğeni sayısı
4,435
PG Nakit
3,780
RPG Karakteri
Hologram
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Tamam ben ona birşey demiyorum zaten, Uğurcan'ın yediği golleri biraz inceleseniz de şu tartışma bitse.
-Zaha'nın attığı ilk golde Zaha beklenmedik bir hamleyle arkasındaki topa hamle yapıyor ve top yerden sekip kalenin tepesine kadar süzülüyor, her kalecinin yiyebileceği ve kontrpiyede bırakabilecek bir gol vuruşu.

-Zaha'nın ikinci golünde ise Uğurcan ile Zaha birebirdeydi ve Zaha'nın açısı da hayli rahattı, bu tip golleri Courtois ya da Oblak falan değilsen %90 yersin zaten.

-Kaan Ayhan'ın attığı gol şık bir plaseydi, top düzgün bir şekilde Kaan'ın vurduğu yerin çapraz köşesine gidiyor ve bu da gayet yenebilecek bir gol.

-Kerem'in ilk golü de Kaan'ınki gibi şık ama nispeten uzaktan vurulmuş bir plaseydi, vuruş açısından yine Kaan'ınkiyle aynı; hatta Kerem'inkinde top daha da köşeye gitmiş olacak ki direğe çarpıp ağlarla buluşuyor top. Kaan'ın vuruşundan yarım tık daha zor bir ihtimal yani kurtarmak.

-Kerem'in ve takımın son golünde ise Kerem hayli sert ve yüksekten giden bir vuruş ile şutu tamamlayıp farkı 4'e çıkarıyor.

Hala anormal bir durum görmemiş olmakla beraber 2 saat önce attığımız golleri anlatırken tekrar hatırlayıp da mutlu olmamı sağladığın için sana çok teşekkür ediyorum. Geçen sezonki 0-3 ve 3-0 gollerinde de bu tip bir soru işaretin varsa hiç çekinmeden dile getirebilirsin, seve seve anlatırım.

Baroš

unsettling differences
Konular
123
Beğeni sayısı
538
PG Nakit
1,545
Favori Güreşçi
CM Punk
İlk Gol: Ekstra vuruş kaleci kontrpiyede kaldı
İkinci Gol: Köşeye net vuruş
Üçüncü Gol: Net plase vuruşu oradaki hatta Kaan'ı savunan arkadaşta orada eksilmeyeceksin
Dördüncü Gol: Ceza sahasından plase ölü nokta
Beşinci Gol: Net Vuruş

Ligde bu gollerin herhangi birisini yemeyecek bir kaleci yok. Bu konularda şaibeli bir takımın taraftarı olarak bu tür yakıştırmaların çok abes ve komik kaçıyor dostum. Forumda iyi niyetli olan tek Fenerli olduğunu düşündüğüm için fazla derine inmeyeceğim.

The MANIAC

THE SPECIAL ONE
Konular
604
Beğeni sayısı
1,212
PG Nakit
1,885
RPG Karakteri
''Main Event'' Jey Uso
Favori Güreşçi
Bobby Lashley
1
-Zaha'nın attığı ilk golde Zaha beklenmedik bir hamleyle arkasındaki topa hamle yapıyor ve top yerden sekip kalenin tepesine kadar süzülüyor, her kalecinin yiyebileceği ve kontrpiyede bırakabilecek bir gol vuruşu.

-Zaha'nın ikinci golünde ise Uğurcan ile Zaha birebirdeydi ve Zaha'nın açısı da hayli rahattı, bu tip golleri Courtois ya da Oblak falan değilsen %90 yersin zaten.

-Kaan Ayhan'ın attığı gol şık bir plaseydi, top düzgün bir şekilde Kaan'ın vurduğu yerin çapraz köşesine gidiyor ve bu da gayet yenebilecek bir gol.

-Kerem'in ilk golü de Kaan'ınki gibi şık ama nispeten uzaktan vurulmuş bir plaseydi, vuruş açısından yine Kaan'ınkiyle aynı; hatta Kerem'inkinde top daha da köşeye gitmiş olacak ki direğe çarpıp ağlarla buluşuyor top. Kaan'ın vuruşundan yarım tık daha zor bir ihtimal yani kurtarmak.

-Kerem'in ve takımın son golünde ise Kerem hayli sert ve yüksekten giden bir vuruş ile şutu tamamlayıp farkı 4'e çıkarıyor.

Hala anormal bir durum görmemiş olmakla beraber 2 saat önce attığımız golleri anlatırken tekrar hatırlayıp da mutlu olmamı sağladığın için sana çok teşekkür ediyorum. Geçen sezonki 0-3 ve 3-0 gollerinde de bu tip bir soru işaretin varsa hiç çekinmeden dile getirebilirsin, seve seve anlatırım.
Sonda bahsettiklerinizin birçoğu bizim kalecinin eşşeklikleri, o yüzden şu böyle attı şu şöyle attı demenin manası yok. Futbol tartışmalarında affedersiniz ama böyle abes kaçan ifadeler hiç hoş değil. O böyleydi bu böyleydi ama cidden 2. golü vicdanınızı elinize koyup bir daha izleyin.

The MANIAC

THE SPECIAL ONE
Konular
604
Beğeni sayısı
1,212
PG Nakit
1,885
RPG Karakteri
''Main Event'' Jey Uso
Favori Güreşçi
Bobby Lashley
1
İlk Gol: Ekstra vuruş kaleci kontrpiyede kaldı
İkinci Gol: Köşeye net vuruş
Üçüncü Gol: Net plase vuruşu oradaki hatta Kaan'ı savunan arkadaşta orada eksilmeyeceksin
Dördüncü Gol: Ceza sahasından plase ölü nokta
Beşinci Gol: Net Vuruş

Ligde bu gollerin herhangi birisini yemeyecek bir kaleci yok. Bu konularda şaibeli bir takımın taraftarı olarak bu tür yakıştırmaların çok abes ve komik kaçıyor dostum. Forumda iyi niyetli olan tek Fenerli olduğunu düşündüğüm için fazla derine inmeyeceğim.
İşte tartışma ruhundan anlamayan bir forumdaş daha. Şaibeli takımın kim olduğunu tüm Türkiye biliyor. Şimdi bana 10-11 sezonundan bahsedeceksiniz, siz yazmadan ben söyliyeyim; ŞAMPİYONUN KUPASI MÜZESİNDE OLUR

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: