Süper Lig 21. Hafta | Trabzonspor - Galatasaray

Kim Kazanır?

• Trabzonspor

Oy: 1 50.0%
  • Galatasaray

Oy: 0 0.0%
  • Berabere

Oy: 1 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    2

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
7,036
Beğeni sayısı
4,435
PG Nakit
3,780
RPG Karakteri
Hologram
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Çok güzel tiyatro izledik. Bana ağlıyosun, saçmalıyosun diyenler olacak zerre umrumda değil. Trabzonspor açık ve net şekilde maçı satmıştır. Gerek yapmadıkları hücüm, gerek yapmadıkları defans ile bize güzel bir tiyatro izlettiler. Trabzon kötü oynadı veya gese ezici oynadı diyen kimseye itibar etmeyin. Bu maç açık bir şekilde Türk futboluna kara bir leke olarak yansımıştır. Aksini iddia eden tiyatrocu takım taraftarıdır.
IMG_2162.png

IMG_2163.png

Abim çok yazık ediyorsun zekana, lütfen şu Redondo, Salva tayfadan nemalanmayı bırak rica ediyorum senden…

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
7,036
Beğeni sayısı
4,435
PG Nakit
3,780
RPG Karakteri
Hologram
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1

The MANIAC

THE SPECIAL ONE
Konular
604
Beğeni sayısı
1,212
PG Nakit
1,885
RPG Karakteri
''Main Event'' Jey Uso
Favori Güreşçi
Bobby Lashley
1
IMG_2162.png

IMG_2163.png

Abim çok yazık ediyorsun zekana, lütfen şu Redondo, Salva tayfadan nemalanmayı bırak rica ediyorum senden…
Allah'a şükür aklım fikrim yerinde. O yüzden ne yazdığımı biliyorum. Attığınız görsellerle yazdıklarımı onaylamışsınız resmen. Şunu sizde iyi biliyorsunuz ki trabzon gerekirse Feneri şampiyonluktan etmek için amedspora bile yatar. Lütfen bırakın bu işleri ve gerçeklerin farkına varın.

Sling Blade

#uncensored
Konular
261
Beğeni sayısı
189
PG Nakit
125
RPG Karakteri
Pat McAfee
Favori Güreşçi
Adam Page
Allah'a şükür aklım fikrim yerinde. O yüzden ne yazdığımı biliyorum. Attığınız görsellerle yazdıklarımı onaylamışsınız resmen. Şunu sizde iyi biliyorsunuz ki trabzon gerekirse Feneri şampiyonluktan etmek için amedspora bile yatar. Lütfen bırakın bu işleri ve gerçeklerin farkına varın.
Bu mantıkla FB'nin 6-7 attığı maçların hepsinde rakipler FB'ye yattı. Eğer bunu kabul ediyorsan senin fikrini destekleyeceğim.

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
7,036
Beğeni sayısı
4,435
PG Nakit
3,780
RPG Karakteri
Hologram
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Sivas, Rize ve Hatay'ın bize karşı oynadığı oyun ile size karşı oynadığı oyun arasında siyahla beyaz kadar fark var ben de bunları öne sürerim o zaman, eğer mevzu buysa. Gerçekten manyak olursun bak, hiç gerek yok bu toplara girip de kendi kendini yırtmaya. Hiçbir akla sığar yanı yok söylediklerinin.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: