İtiraf ve Dertleşme Konusu

Gloom

paul london rules
Konular
2,511
Beğeni sayısı
2,052
PG Nakit
400
1 gün demişim de 2 ay hatta esprili sekilde 1 sene olmuş.

Dediğim gibi forum deaktif ama içimi dökeyim bari az. Ben taa 2024 mayıs'ında bir kizla iste garip bir elektriklenme oldu da kendi MALLIGIMDAN dolayı yapamadım... hani ben gitsem olacağına eminim de olmasin diye kaçtım BAYA. Sonra iste kiz gecen sene 2025de mezun olmuş liseden ben de bu sene oluyorum.. stalkladım diyorum ki ben baska bolum istiyorum ama bu kizi yapmak icin ayni yeri mi yazsam? Bu kadar böyle içimde kalmasının sebebi de bence bana fazla bi kızdı hem güzellik hem maddi olarak.. ve ben kendi elimle itme cüretini nasıl gösterdim inanın bilmiyorum. Hatta bence evleneceğim kız olmasi gerekiyor onun bu hikaye böyle bitmeli yani. bir anda takıntı yaptım bir de ha o ara da beğeniyordum ama 5 6 aydır ben ayran gönüllü olmama ragmen o karıyı düşündüğüm icin kimseden de hoşlanmaz oldum.

İçerik bu değildi alıntı attığım mesajı yazarken ama su an asil derdim bu diye yazayım dedim. Yapmalı mıyım yoksa ... et abicim mi diyorsunuz.
Zamanında kız için Erasmus'a gitmedim, kız için İngiltere'den döndüm, falan filan. Bu mallıkların hepsini yapmış biri olarak yapma diyebilecek tecrübeyi görebiliyorum kendimde. İşin sonu hüsran falan filan demeyeceğim de daha gençsin, kendinden verme, cidden bir zaman sonra önceden anlam yüklediğin şeylerin çok boş olduğunu hissediyorsun birçok konuda. Bu kötü bir şey de değil. Süreç işte, büyüyorsun değişiyorsun. Karı kız için bölüm mölüm yazılmaz.

Styles Clash

Sahipkıran
Konular
115
Beğeni sayısı
2,697
PG Nakit
840
Favori Güreşçi
AJ Styles
RPG Karakteri
Rey Mysterio

Dediğim gibi forum deaktif ama içimi dökeyim bari az. Ben taa 2024 mayıs'ında bir kizla iste garip bir elektriklenme oldu da kendi MALLIGIMDAN dolayı yapamadım... hani ben gitsem olacağına eminim de olmasin diye kaçtım BAYA. Sonra iste kiz gecen sene 2025de mezun olmuş liseden ben de bu sene oluyorum.. stalkladım diyorum ki ben baska bolum istiyorum ama bu kizi yapmak icin ayni yeri mi yazsam? Bu kadar böyle içimde kalmasının sebebi de bence bana fazla bi kızdı hem güzellik hem maddi olarak.. ve ben kendi elimle itme cüretini nasıl gösterdim inanın bilmiyorum. Hatta bence evleneceğim kız olmasi gerekiyor onun bu hikaye böyle bitmeli yani. bir anda takıntı yaptım bir de ha o ara da beğeniyordum ama 5 6 aydır ben ayran gönüllü olmama ragmen o karıyı düşündüğüm icin kimseden de hoşlanmaz oldum.

İçerik bu değildi alıntı attığım mesajı yazarken ama su an asil derdim bu diye yazayım dedim. Yapmalı mıyım yoksa ... et abicim mi diyorsunuz.

Kanka senden bir cacık olmaz boşuna çabalama.

Spear of Chaos

PG.net Kullanıcısı
Konular
382
Beğeni sayısı
899
PG Nakit
1,255
Favori Güreşçi
Seth Rollins
Kanka senden bir cacık olmaz boşuna çabalama.
Ya ulan kimseye anlatmıyorum gelip şuraya yazıyoruz dediğine bak diyene bak bir de.. 5 seneye gene gel buraya koç 😃 😃 ..

Yorumlar icin de teşekkürler bu arada hepsini dikkate alip okuyorum 🙏🙏

Baroš

🦁
Konular
134
Beğeni sayısı
652
PG Nakit
1,445
Favori Güreşçi
CM Punk

olm şu devirde sevebileceğin bir kız bulmak zor ama hayatının merkezine de kız koyma bir zahmet. kendini geliştirmeye bak meşgul adama daha çok karı kız gelir emin ol eğer derdin oysa. kızı takıntı haline getirmişsin bu arada yaşın küçük evlenmeyeceğin bir kız için böyle işlere girme.

Styles Clash

Sahipkıran
Konular
115
Beğeni sayısı
2,697
PG Nakit
840
Favori Güreşçi
AJ Styles
RPG Karakteri
Rey Mysterio
Ya ulan kimseye anlatmıyorum gelip şuraya yazıyoruz dediğine bak diyene bak bir de.. 5 seneye gene gel buraya koç 😃 😃 ..

Yorumlar icin de teşekkürler bu arada hepsini dikkate alip okuyorum 🙏🙏

5 sene sonra da bir cacık olmaz.

KALKTI!!!!

Ne Zaman?
Konular
78
Beğeni sayısı
6,402
PG Nakit
2,415
Favori Güreşçi
John Cena
Karı kız için hayatını zehir edenler mi görüyorum?

San Francisco Wine GIF by Team Coco

Akıllı olun. 👌😎

The Rainmaker

Zen Nihon
Konular
696
Beğeni sayısı
202
PG Nakit
8,590
Favori Güreşçi
Tomohiro Ishii
Burada konuşarak haddimi aştıysam kusura bakmayın ama gece gece aklıma geldiği için bir yere yazayım dedim. Bu camida 2014'den beri varım ve şahid olduğum dramalar için kendimi şanslı hissediyorum. Gerçekten bu kadar kısıtlı bir topluluk olarak acaip olaylar yaşadık. Diğer forumda 6 yıldan uzun süredir banlı olmak garibime gidiyor, buradaki bazı arkadaşlar bile banlı değil. Buna rağmen oradaki HOF arkadaşların çoğundan o platforma daha çok emek verdim. Yıllardır sizlerle güreş tartışmalarına girdiğim ve bazılarınızı tanıdığım için kendimi şanslı hissediyorum. İyi pazarlar.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi