İtiraf ve Dertleşme Konusu

The Rainmaker

Zen Nihon
Konular
696
Beğeni sayısı
204
PG Nakit
8,590
Favori Güreşçi
Tomohiro Ishii
Elektrik bölümünde okuyacağım ama çok az bilgi birikimine sahibim. Mezun olduğum lise yüzünden düştüğüm halden memnun değilim.
Hayatımın içine edeyim ama aylık 5000 dolar maaşım olsun diyorsan gemide elektrik zabitliği yapabilirsin.

Spear of Chaos

PG.net Kullanıcısı
Konular
382
Beğeni sayısı
899
PG Nakit
1,255
Favori Güreşçi
Seth Rollins
Forum deaktif evet ama yarin buraya cok uzun bir yazı yazacağım hatırlamak icin yazıyorum bu mesajı da. Ipleyen olursa yol gösterir olmazsa da içimi dökmüş olurum artik.
1 gün demişim de 2 ay hatta esprili sekilde 1 sene olmuş.

Dediğim gibi forum deaktif ama içimi dökeyim bari az. Ben taa 2024 mayıs'ında bir kizla iste garip bir elektriklenme oldu da kendi MALLIGIMDAN dolayı yapamadım... hani ben gitsem olacağına eminim de olmasin diye kaçtım BAYA. Sonra iste kiz gecen sene 2025de mezun olmuş liseden ben de bu sene oluyorum.. stalkladım diyorum ki ben baska bolum istiyorum ama bu kizi yapmak icin ayni yeri mi yazsam? Bu kadar böyle içimde kalmasının sebebi de bence bana fazla bi kızdı hem güzellik hem maddi olarak.. ve ben kendi elimle itme cüretini nasıl gösterdim inanın bilmiyorum. Hatta bence evleneceğim kız olmasi gerekiyor onun bu hikaye böyle bitmeli yani. bir anda takıntı yaptım bir de ha o ara da beğeniyordum ama 5 6 aydır ben ayran gönüllü olmama ragmen o karıyı düşündüğüm icin kimseden de hoşlanmaz oldum.

İçerik bu değildi alıntı attığım mesajı yazarken ama su an asil derdim bu diye yazayım dedim. Yapmalı mıyım yoksa ... et abicim mi diyorsunuz.

RDT

VENNEGOOR OF HESSELINK
Konular
829
Beğeni sayısı
1,386
PG Nakit
4,965
Favori Güreşçi
Sami Zayn
RPG Karakteri
Matt Cardona
1
1 gün demişim de 2 ay hatta esprili sekilde 1 sene olmuş.

Dediğim gibi forum deaktif ama içimi dökeyim bari az. Ben taa 2024 mayıs'ında bir kizla iste garip bir elektriklenme oldu da kendi MALLIGIMDAN dolayı yapamadım... hani ben gitsem olacağına eminim de olmasin diye kaçtım BAYA. Sonra iste kiz gecen sene 2025de mezun olmuş liseden ben de bu sene oluyorum.. stalkladım diyorum ki ben baska bolum istiyorum ama bu kizi yapmak icin ayni yeri mi yazsam? Bu kadar böyle içimde kalmasının sebebi de bence bana fazla bi kızdı hem güzellik hem maddi olarak.. ve ben kendi elimle itme cüretini nasıl gösterdim inanın bilmiyorum. Hatta bence evleneceğim kız olmasi gerekiyor onun bu hikaye böyle bitmeli yani. bir anda takıntı yaptım bir de ha o ara da beğeniyordum ama 5 6 aydır ben ayran gönüllü olmama ragmen o karıyı düşündüğüm icin kimseden de hoşlanmaz oldum.

İçerik bu değildi alıntı attığım mesajı yazarken ama su an asil derdim bu diye yazayım dedim. Yapmalı mıyım yoksa ... et abicim mi diyorsunuz.
Kız için bölüm seçme de ne yaparsan yap knk. Kız için seçtiğin bölüm sonun olur.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi