İtiraf ve Dertleşme Konusu

Spear of Chaos

PG.net Kullanıcısı
Konular
382
Beğeni sayısı
899
PG Nakit
1,255
Favori Güreşçi
Seth Rollins
Elektrik bölümünde okuyacağım ama çok az bilgi birikimine sahibim. Mezun olduğum lise yüzünden düştüğüm halden memnun değilim.
Kanka elektrik daha ilkel iş az çok teknik biliyorsan yaparsın. Meslek lisesi pişmanlıktır ben elektronik okuyorum her hafta 10 saat ebemizi...

The MANIAC

HERKES KENDİNE YAKIŞANI YAPSIN
Konular
1,317
Beğeni sayısı
1,911
PG Nakit
3,210
Favori Güreşçi
CM Punk
RPG Karakteri
Jey Uso
1
Kanka elektrik daha ilkel iş az çok teknik biliyorsan yaparsın. Meslek lisesi pişmanlıktır ben elektronik okuyorum her hafta 10 saat ebemizi...
Benim okul gerçekten berbattı geleceğim mesleki açıdan kötü olacaksa sebep olarak gösterebilirim.

Spear of Chaos

PG.net Kullanıcısı
Konular
382
Beğeni sayısı
899
PG Nakit
1,255
Favori Güreşçi
Seth Rollins
Benim okul gerçekten berbattı geleceğim mesleki açıdan kötü olacaksa sebep olarak gösterebilirim.
Lisede zaten çok etki etmiyor bence mesleği ogrenecegin yer üniversite çünkü. Ama muhendislikleri "bence" ucuz kafalı insanlar yaptığı icin her türünde 'şu lisede okudum sonra üniversite gittim' dersen havalı olur çünkü çoğu da oradan geliyor. Bizim okulda elektrikçiler yatıyor mesela ama sorsan 400 puanlık okul.

The MANIAC

HERKES KENDİNE YAKIŞANI YAPSIN
Konular
1,317
Beğeni sayısı
1,911
PG Nakit
3,210
Favori Güreşçi
CM Punk
RPG Karakteri
Jey Uso
1
Lisede zaten çok etki etmiyor bence mesleği ogrenecegin yer üniversite çünkü. Ama muhendislikleri "bence" ucuz kafalı insanlar yaptığı icin her türünde 'şu lisede okudum sonra üniversite gittim' dersen havalı olur çünkü çoğu da oradan geliyor. Bizim okulda elektrikçiler yatıyor mesela ama sorsan 400 puanlık okul.
Gideceğim bölüm 2 yıllık mezun olduktan sonra DGS vasıtası ile mühendisliğe geçicem. Lisede salaktan bir temel olması lazımdı o bile şüpheli benim için şu an.

BerzerkBryan

Boliever
Konular
2,257
Beğeni sayısı
1,392
PG Nakit
550
Favori Güreşçi
Shawn Michaels Daniel Bryan CM Punk Ve Bayley
Çok yorulduğumu ve bıktığımı buraya defalarca yazmışım ama yine de yazmaktan başka bir çarem yok.

İşler belki biraz düzelir diye düşünüyordum ki bir nebze de olsa düzelmişti fakat daha da kötü bir şekilde dibe çöktüm diyebilirim.

Ben ilk defa birisinden bu denli hoşlanmış ve sevmiştim hatta ve hatta muhtemelen direkt de evlenmiştim.

Nerde yanlış yaptım bilmiyorum ya da yanlış yapmamışta olabilirim ama yanlış yapmadıysam neden bunlar oldu onu anlayamıyorum bir yerde yanlış yaptım ama nerde tam olarak onu anlayamadım.

Ben bazı insanlar sırf üzülmesin diye yaptığım şeyler oldu acaba insanlar bana karşı bu kadar hassas oldular mı hiç bunu düşünmekten edemiyorum.

Her şeye rağmen seni çok seviyorum.

BerzerkBryan

Boliever
Konular
2,257
Beğeni sayısı
1,392
PG Nakit
550
Favori Güreşçi
Shawn Michaels Daniel Bryan CM Punk Ve Bayley

Herkese iyi geceler elbette bu tip şeyler bana haram.

Bazen düşünüyorum da, keşke böyle olmasaydı be.

Artık kafayı yemek üzereyim nerde hata yaptım diye düşünmekten.

Kendime zarar vermeye başlamam, iyiye gitmiyor durumum.

Yüksek derecede mutluluk ve seni istiyorum hala.

Spear of Chaos

PG.net Kullanıcısı
Konular
382
Beğeni sayısı
899
PG Nakit
1,255
Favori Güreşçi
Seth Rollins
Forum deaktif evet ama yarin buraya cok uzun bir yazı yazacağım hatırlamak icin yazıyorum bu mesajı da. Ipleyen olursa yol gösterir olmazsa da içimi dökmüş olurum artik.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi