Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cidden yazıklar olsun, aynı savcı Türkiye vatandaşı kelimesini muhtemelen capslock ile yazdırır ancak konu Kürt olunca herhangi bir kelimeymiş gibi geçiliyor.
Cidden yazıklar olsun, aynı savcı Türkiye vatandaşı kelimesini muhtemelen capslock ile yazdırır ancak konu Kürt olunca herhangi bir kelimeymiş gibi geçiliyor.
Türkiye vatandaşı değil, Türk vatandaşı.
Cahil bir insan olduğun için ilgili anayasa maddesini paylaşıyorum artık. Etnik siyasetinle devletin şerefli savcılarını itham etmeyi de bırak. Türk’sün sen.
Türkiye vatandaşı değil, Türk vatandaşı. Ekli dosyayı görüntüle 4166
Cahil bir insan olduğun için ilgili anayasa maddesini paylaşıyorum artık. Etnik siyasetinle devletin şerefli savcılarını itham etmeyi de bırak. Türk’sün sen.
Adam haklı, zaten hukuk devletinde içerde olmazdı. Bile bile Kürt ifadesini küçültmeye çalışmışlar. Kızık Türk'ü olmam bana Türkiye'de ekstra bir özellik katmıyor. Aşırı milliyetçi boş lafları görmekten çok sıkıldım.