Selahattin Demirtaş: Hz. Muhammed Dönemin En Büyük Sosyalistlerindendir


Spear of Chaos

PG.com Kullanıcısı
Katılım
3 Tem 2023
Konular
366
Mesajlar
5,666
Beğeni sayısı
802
PG Nakit
855
RPG Karakteri
Brock Lesnar
Favori Güreşçi
Seth Rollins
O günleri canlı yaşadım ben. Post Truth döneminin örneğisin resmen. Belge koyalım da sakız gibi mevzuyu uzatma.



AKP, Avrupa birliği dayatıyor diye kürt açılımı yaparken “Muhalefeti salla, Baykal ve Bahçeli’siz biz özerkliği geçiririz” diyen demokrasi aşığı(!) Demirtaş, Hendek kazan PKK’lılara nasıl destek çıkmış izle. Bir de kalkıp benim konuşmama utanmadan AKP ağzı ithamında bulunuyorsun, bre edepsiz!

PKK'lıların yaptığını bilse sence böyle mi konuşacak? O dönem hendek kazanlar gençler veya bir başkaları olarak lanse edildiği için Demirtaş'ta öyle diyor demekki. Kaldı ki Demirtaş'ın kısmında 3 5 saniye konuştuğu ozerklik mevzusu dışında yanlış tek birşey yok. Dediğim gibi orada uygulanan orantısız gücü ve halkın gördüğü zararı dile getiriyor. Buna karşı ilk başta meşru bir protesto yöntemi olarak yürüyüş yapalım dedi sonradan olaylar istenmeyecek hale geldi. Soyledigimin tersi birşey yok konuşmasında
 

Nature Boy

𝔞𝔠𝔢 𝔰𝔱𝔢𝔢𝔩
Katılım
2 Tem 2023
Konular
159
Mesajlar
7,002
Beğeni sayısı
2,219
PG Nakit
990
1
PKK'lıların yaptığını bilse sence böyle mi konuşacak?
Lan bırak zırvayı! Apo’nun heykelini diken, İmralı’da Apo’nun eteğini öperken “Başkanım beni Drogba’ya benzetti” diye sevinen Demirtaş mı bunun PKK eylemi olduğunu bilmiyor. Ulan senden küçüktüm, ben bile biliyordum bunun bölücü terör örgütünün eylemi olduğunu. Yine dönemi yaşamadığından, cahilliğinden zırt atıyorsun. O dönem ne olmuş da Kandil PKK tekrardan ülkeye giriyor demiş.
 

Styles Clash

littlefinger
Katılım
3 Tem 2023
Konular
93
Mesajlar
4,582
Beğeni sayısı
1,818
PG Nakit
510
Konum
Eyrie
Favori Güreşçi
AJ Styles
Röportajın devamında "ve ayrıca kürttür" demiş ama kesilmiş. İslam ayağı altına herkes kendi alternatif dinini yaratıyor, halbuki dinde mülkiyet düzeninin temeli özel mülkiyettir. Liberal tayfanın bu tarz kemalist sallaması fetvalara en önden destek çıkıyor oluşu hep çok komiğime gitmiştir. Bir de dinden sömürü yapacak en son grup bu maymunlar. Hüdapar etkisini göstermeye başlıyor belli ki.

Evet, evet, evet! Mevzu tamamen Hüda-Par. Adamlar sadece Batman'da falan faaliyet halindeyken İzmir-Karabağlar da dahi etkinlik düzenleyebiliyorlar.
 
Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: