Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Eminem'in eski sağlam kalemi dönemine döndüğü diss oldu. İki albüm üst üste başarısız görülünce (ben kamikaze albümünü severim ama genelde kötü yorum aldı) bu çok iyi bir diriliş şarkısı oldu. Adam bundan sonra rap yapmayı bırakıp diğer müzik türlerine yöneldi. Em hala bu işin en iyilerinden, üstünden yıllar geçse de unutmamak lazım.
Eminem'in eski sağlam kalemi dönemine döndüğü diss oldu. İki albüm üst üste başarısız görülünce (ben kamikaze albümünü severim ama genelde kötü yorum aldı) bu çok iyi bir diriliş şarkısı oldu. Adam bundan sonra rap yapmayı bırakıp diğer müzik türlerine yöneldi. Em hala bu işin en iyilerinden, üstünden yıllar geçse de unutmamak lazım.
Dinledin mi bilmiyorum ama mtbmb ve mtbmb side b bayağı sağlam işler. Onlar gerçekten yeniden eskisi gibi hissettiriyor. Ama kral artık 50 yaşına geldi ya, canlı söylerken artık nefesi zar zor yetiyor.