Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
aglamamak icin kendimizi bi sıktık var ya... gözler doldu felaket. eiji date.. baba.. cok büyük RESPECT. sonuna kadar inanmıstık, kalbimize dokundu bölüm. müthis.
DMC animesi büyük hayal kırıklığı. Ne yazık ki beklentilerimin altında kaldı. Ayrıca izleyecek arkadaşlar varsa söyleyeyim, oyunlardan ayrı kendi timeline çizgisi var serinin.
İlk sezonu tamamiyle karakter gelişimi ve olay örgüsü tanıtımına ayırmışlar gibi hissettirdi. Daha çok Dante'nin içinde bulunduğu savaş sahnesi bekliyordum ben açıkçası ama ikinci sezona ve kardeş kavgasına büyük hazırlık olarak ayarlamışlar. Oyunlara ve karakterlere aşina olmayanlar için iyi ama bilen ve oynamışlar için ortalamanın bir tık üstü bir sezon olmuş ilk sezonu. İlk sezonun eksikliklerinden haberdar olup bir de casual izleyiciyi de kendine tanıttıktan sonra ikinci sezonu bomba gibi bir şey olacak diye düşünüyorum. Zaten işin içine Vergil baba girdikten sonra 2-3 kat keyif alacağımızdan şüphem yok açıkçası.