Anime - Manga Sohbet ve Tartışma Konusu

Vicious

Kızılcıklı
Konular
34
Beğeni sayısı
133
PG Nakit
180
Favori Güreşçi
Edge
Bleach_Tite_Kubo_1681318581666_1681318624861_1681318624861.jpg

Anime ve Manga severler, burada sohbet ve muhabbet edebiliriz.​

Cyber

PG.com Kullanıcısı
Konular
10
Beğeni sayısı
235
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
İnsanlar SAO'yla kıyaslayıp SL övüyor da pacingi hem daha kötü hem de SAO'dan daha iyi olmak çok da övülebilir bir şey değil. Sen muhtemelen sistemin ve malum karakterin revealından sonrasına kötü diyorsun ama Igristen sonrası dümdüz one-man show zaten.
Animeden takip etseydik çok hypelı olurduk bu bölümlere ama Jeju arctan sonra direk salabilirsiniz.
Açıkcası güncel olarak takip ederken serinin gittiği yön işin içine Japon avcılar girene kadar pek anlaşılmıyordu. Jeju'da Japonlar'ı Koreli yazar orasına burasına sürüp MC'ye şov yaptırınca banada "eeeehhhh" dedirtmişti. Sonra NT Level Avcılarda kum torbası muamelesi görmeye başlayınca bıraktım doğal olarak.

Solo Leveling wish fulfillment denen muhabbetin peak noktası. Sabit ve gelişemeyen bir güç sisteminin ortasına gelişebilen bir ana karakter koymak ve geleni geçeni sırayla dövdürmek cidden mide bulandırıcı seviyede bir eziklikmiş açıkcası dışardan şimdi bakınca daha iyi anlıyorum. Sonda birde serideki en güzel kızla random bir şekilde evlenmesi falan aşırı cringe. :D Jeffrey reyiz bundan daha iyi naruto fan-ficleri yazıyordur. :D

muad'dib

türkiye iran elçisi
Konular
13
Beğeni sayısı
640
PG Nakit
600
Favori Güreşçi
Kairi Sane
Sırf bundan dolayı animelerin çoğuna tüm sezon bitmeden başlamıyorum... Aynısını ReZero için de yapıyorum (evet sezonu üçe böldüler ve üç part bitmeden izlemeyeceğim).
O sirada Sakamato Days icin alarm kuran bizzo

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: