Anime - Manga Sohbet ve Tartışma Konusu

Vicious

Kızılcıklı
Konular
35
Beğeni sayısı
133
PG Nakit
180
Favori Güreşçi
Edge
Bleach_Tite_Kubo_1681318581666_1681318624861_1681318624861.jpg

Anime ve Manga severler, burada sohbet ve muhabbet edebiliriz.​

Cyber

Yasaklı Üye
Konular
10
Beğeni sayısı
248
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
İnsanlar SAO'yla kıyaslayıp SL övüyor da pacingi hem daha kötü hem de SAO'dan daha iyi olmak çok da övülebilir bir şey değil. Sen muhtemelen sistemin ve malum karakterin revealından sonrasına kötü diyorsun ama Igristen sonrası dümdüz one-man show zaten.
Animeden takip etseydik çok hypelı olurduk bu bölümlere ama Jeju arctan sonra direk salabilirsiniz.
Açıkcası güncel olarak takip ederken serinin gittiği yön işin içine Japon avcılar girene kadar pek anlaşılmıyordu. Jeju'da Japonlar'ı Koreli yazar orasına burasına sürüp MC'ye şov yaptırınca banada "eeeehhhh" dedirtmişti. Sonra NT Level Avcılarda kum torbası muamelesi görmeye başlayınca bıraktım doğal olarak.

Solo Leveling wish fulfillment denen muhabbetin peak noktası. Sabit ve gelişemeyen bir güç sisteminin ortasına gelişebilen bir ana karakter koymak ve geleni geçeni sırayla dövdürmek cidden mide bulandırıcı seviyede bir eziklikmiş açıkcası dışardan şimdi bakınca daha iyi anlıyorum. Sonda birde serideki en güzel kızla random bir şekilde evlenmesi falan aşırı cringe. :D Jeffrey reyiz bundan daha iyi naruto fan-ficleri yazıyordur. :D

muad'dib

PG.net Kullanıcısı
Konular
15
Beğeni sayısı
760
PG Nakit
600
Favori Güreşçi
Kairi Sane
Sırf bundan dolayı animelerin çoğuna tüm sezon bitmeden başlamıyorum... Aynısını ReZero için de yapıyorum (evet sezonu üçe böldüler ve üç part bitmeden izlemeyeceğim).
O sirada Sakamato Days icin alarm kuran bizzo

Hülya Avşmaz

Punk's First WMME Slayer
Konular
711
Beğeni sayısı
1,369
PG Nakit
785
Favori Güreşçi
Seth ''Punk's First WMME Slayer'' Rollins
RPG Karakteri
Enzo Amore
Anime tam bir fiyasko olmuş. Hareketli gözüksün diye tüm dövüş sahnelerinin üstüne çizgi çekmişler ama o kadar yavaşlar ki çizgiler insanların gözüne batıyor, renk paleti ortamın sakin ve gündelik atmosferine hiç uymuyor sanki Maid Dragon evrenindeyiz de bir yerden anime kızı ejderha çıkıp ekibe dahil olacakmış gibi duruyor, tek övebileceğim kısım galiba seslendirme kadrosu sesler kafamdaki gibi olmasa da tam oturmuş.
IMG_3277.jpeg

muad'dib

PG.net Kullanıcısı
Konular
15
Beğeni sayısı
760
PG Nakit
600
Favori Güreşçi
Kairi Sane
Anime tam bir fiyasko olmuş. Hareketli gözüksün diye tüm dövüş sahnelerinin üstüne çizgi çekmişler ama o kadar yavaşlar ki çizgiler insanların gözüne batıyor, renk paleti ortamın sakin ve gündelik atmosferine hiç uymuyor sanki Maid Dragon evrenindeyiz de bir yerden anime kızı ejderha çıkıp ekibe dahil olacakmış gibi duruyor, tek övebileceğim kısım galiba seslendirme kadrosu sesler kafamdaki gibi olmasa da tam oturmuş.
Ekli dosyayı görüntüle 11458
One Piece'den sonra animasyonu en rahatsız eden anime ya

Netuno

Roses from the Abyss
Konular
430
Beğeni sayısı
4,658
PG Nakit
2,175
Favori Güreşçi
Hana Kimura
Erteleyip durduğum Dan Da Dan'a başladım sonunda. 7. bölümde oturdum hüngür hüngür ağladım. Boğazım düğümlendi. Uzun zamandır beni böyle zorlayan bir şey izlememiştim.

muad'dib

PG.net Kullanıcısı
Konular
15
Beğeni sayısı
760
PG Nakit
600
Favori Güreşçi
Kairi Sane
Erteleyip durduğum Dan Da Dan'a başladım sonunda. 7. bölümde oturdum hüngür hüngür ağladım. Boğazım düğümlendi. Uzun zamandır beni böyle zorlayan bir şey izlememiştim.
Bleachden sonra en iyisiydi bu yılın ya

Sikiru

Long Time hissediyor
Konular
135
Beğeni sayısı
2,088
PG Nakit
655
SL 2. sezon ne kadar iyiyse Sakamoto o kadar kötü. Nagumo ve Boiled'da böyle sıçtılarsa daha ötesinde de çok bir şey beklememize gerek kalmadı. Zaten Slur hikayesi de 150 küsür bölüme değecek bir gizeme sahip değil. Mangasının öne çıkan iki unsurunu da (dövüş sahneleri+orjinal olmasa da mizah) kusur gibi göstermeleri de ayrı bir başarı sanırım. SL içinse Jeju'ya kadarki en iyi anların kolajı zaten 2. sezon, pacing diye bir şey zaten yok ama belki de olmaması daha iyidir SL için.

Re0 da felaket leş atıyor öyle böyle değil. Made in Abyss'in cinsel referanslarını ve Tate no Yuusha'nın yazarlığını(?) beğenen random bir adamı alıp bu sezonu yazdırmışlar gibi. Bütün olarak değerlendirirsek Re0 hala en iyi isekai ama şu sezon TnY 2. sezonuyla beraber izlediğim en kötü sezonlardan biri. Garfiel'in Elsa travması harici ilgi çeken hiçbir şey yok.

Geçen sezondan kalan Chi. Chikyuu da 5 bölüme final yapacak. Diyalog bazında muhtemelen son yılların en doyurucu animesi oldu, üst üste izleseydim aynı olay şeması x5 olduğundan sıkabilirdi ama haftalık takip için çok uygundu. Anime tema olarak günmerkezliliği ve düşünce özgürlüğünü ele alıyor, siyasi ve dini görüşler yüzünden de engizisyonculara eleştiri getiriyor. Yer yer çok yüzeyselken yer yer hiçbir medya öğesinden beklemeyeceğiniz derinlikte bir sav geliyor, o konuda çok stabil olduğunu söyleyemem ama aklınıza hakaret etmeyen bir şeyler arıyorsanız göz atılabilir.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi