VN'dan geldiğini biliyorum ve zaten VN'dan anime uyarlaması alan çoğu seride de bu sığlık var. Mushoku Tensei, Re0, CotE aklıma ilk gelenler. Değerlendirmeye tabi olan da anime uyarlaması olduğu için bir emodan fazlası da değildi gözümde Kiritsigu. (hikayedeki öneminden değil işlenişinden bahsediyorum) Tam aksine Kirei'nin villain portresi çok daha doyurucu ve gerçekçiydi, hatta izlediğim animeler arasında one of one bile derim rahatlıkla. Fight'ı sevmeme sebebim de o zaten, fikirler kapışır birinden birine hak veririz diye beklerken dümdüz kavgayla bitiyor iş - ki Zero'daki en basit fightlardan biri de o. İskender konusunda benimle aynı düşünen çok fazla adam bulurum ki direk muhatap istersen
@Cyber var.
Orjinal rotanın cringe diyaloglarla olduğunda hemfikirim ki Fate fanbaseinin memelerinin %60-70'i oradan geliyor, fakat Shirou-Saber ilişkisinin en güzel yansıtıldığı rota da o. Ataerkil Shirou > diğerleri.
Prisma Illya'ya başlayıp yarıda bırakmıştım hala on-hold'da duruyor. Hem Fate hem mahou shoujo kırması bir şeyi bitirmeden zaten bırakmam ama o da Grand Order'da bahsettiğim şeyler yüzünden arada kaldı. Bir de serinin başından sonundan bir şeyler izlemeyi pek sevmediğim için tamamlamadan da yorum yapamayacağım.