BAB EVRENİ Class Elite Wrestling (BÖLÜM 4 ATEŞLENDİ)


Tolgamer

Pepsi Konseyi
Katılım
2 Tem 2023
Konular
347
Mesajlar
3,187
Beğeni sayısı
603
PG Nakit
1,030
RPG Karakteri
Adam Copeland
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
1
Yeni yıl bizi iyi karşılamadı. Theory'nin kazandığı maç sonrası gelen Superkick çok derinden bir oh çektirse de konuşma yine sinir bozdurdu. Şirkette yerin yok çocuk. O çok büyük hayallerle kurulan tag teamin şu an geldiği noktaya bak be kardeşim, biz ömür boyu kemer reigni bekliyorduk adamlar şimdi birbirlerini umursamıyor. Tayfur Bingöl'den Semicenk - Canın Sağolsun stsi lazım bu ikiliye. Aynen aynen, bana şuradan bir Touch Blue alsana. Öküze bak kemer alacağım diye geziyor daha ayağa kalkamıyor. Üçlünün yaş ortalaması benim ilk açtığım şirketi anımsatması ayrı, segment daha ayrı bir komedi. JBL'i Eren Karayılan şekli yaka paça yollamışlar, Ric Flair dede keşke oradaki tanıdıkları sokup olayı halletseydi. Cody Rhodes'a her tur en zor rakipleri vererek yazdığın overbooking hikayesini kutlarım. Cody Rhodes kemeri 15 saniyelik bir maçta alacaktır. Bunların olaylarını unutmuştuk ya, Rey sopa yemeden önce Podcast'e katılmış. Bu ne kardeşim? Bu JBL kafayı mı yedi? Hakemlerin kötü diyorsun, hakemleri kovuyor. Kemerlerin kötü diyip kendi kemerini getiriyorsun, kabul ediyor. Üstüne üstlük fikrini beğendim falan diyor, az kalsın ZSJ yatırıp işini görecekti. Ben bu maçı 3v3 sanıyordum laaaan. Rey'in temiz kazanmasını bekliyorduk fakat Alberto El Patron'un gelişi için iyi seçim. Bu arada önceki şovlarda no diff Japonlar diyordum fakat Alberto El Patron işleri değiştirebilir. Merakla bekliyoruz.
 

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Katılım
27 Haz 2023
Konular
4,964
Mesajlar
13,198
Beğeni sayısı
3,430
PG Nakit
3,015
Konum
İzmir
RPG Karakteri
Brock Lesnar w/ Paul Heyman
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Theory çok değerli bir galibiyet almış, üstüne de şahane bir promo kesmiş. Hayvanlar gibi beğendik promoyu. Theory burada çok güzel işlenecek belli, DIY’a da nifak sokar bu oğlan istemsiz şekilde de olsa. War Machine olması gereken dominasyonu koymuş, Henry & MVP tripleşmesi ayrılığa gitmez umarım. Bence iyi bir ekipler çünkü. BIG BRONSON REED AĞABEY kaybetmiş, ama yenen adamdan dolayı pek de kınayamadık açıkçası. Babamız bir şekilde yolunu bulur diyoruz. WAM’in JBL’in ardı yakış şaka mı, herif o kadar yanmış ki kerhaneye giderek kendini toparlamaya çalışıyor. @Gloom senden razıyız valla. Cody’dense ZSJ galibiyeti tercih ederdim ama temiz de kaybetmemiş ZSJ, bu hakem işinden dolayı yolunu bulur diye düşünüyodum o da, değer görmesi gereken isimlerden birisi CEW özelinde. Cora Jade… Aşkım yine şova renk katmış, ama EYT Mysterio da aynı şekilde tat kaçırmış. Yakuza tayfa bunları bir güzel çitilemeli yine. Ohaaaaaa ZSJ’nin kendine has kemer getirme fikrini çok beğendim, kemere özel VAR sistemi bağırttı aldjwldjwşdnwldnwldkwldnskns, bu da aşırı marjinal bir fikir. Merakla bekliyorum yeni kemer etrafında dönecek maçları. Oyyyyy main eventte yaşananlara bak. Alberto El Patron’u face izlemek garip hissettirecek, bir de bi zamanlar en büyük düşmanı olan Rey ile ittifak işi var. Vallahi keyifli bir şov olmuş genel olarak, boş segment yok neredeyse. Eline sağlık.
 

Arthur Morgan

#Hedef24
Katılım
2 Tem 2023
Konular
34
Mesajlar
1,492
Beğeni sayısı
173
PG Nakit
40
RPG Karakteri
Harland
Favori Güreşçi
Cody Rhodes
Şov aceleye geldi kusura bakmayın. Resim falanda ekleyemedim. Sonraki şovu da en kısa zamanda atıp telafi edeceğim.

klas.png



CEW Clash #4
Arena:
College Park Center - Arlington, Texas
Kanal: PG Network

JBL şovu bir dağ ayısı kostümüyle açıyor. Millet JBL'e bir tarafıyla gülerken JBL üstünden bu kostümü çıkartıyor. Kadın güreşçiler aradıklarını söylüyor. Getirebilirsek şahane olacak getiremezsekte erkeklerle devam diyor. Sonrasındaysa haftaya Clash'ın özel bir şov olacağını söylüyor. Haftaya Clash, Clash for The Prize ismiyle yapılacak diyor. Sonrasında iki maç duyuruyor.

CEW Championship
Austin Theory vs Cody Rhodes vs Claudio Castagnoli

Chaos Battle Royal for The CEW Tag Team Championship

Alberto El Patron, Yota'nın gece kulübüne gidiyor. Kapı girişine para dolu bir çanta fırlatıyor. Çanta açılıyor içinden Meksika Pesoları çıkıyor. Alberto, Yota'nın girişe gelmesini istiyor. Yota, Akira ve Kushida geliyorlar. Yota ona Japonca sorunun ne diyor Akira'da çeviriyor. Alberto bu para karşılığında Yota'ya meydan okuduğunu ve kazanırsa Yota'ya bu paranın iki katını vereceğini söylüyor. Ardından Rolls Royce'una atlayıp gidiyor.

War Machine def. Alpha Academy
Maçın geneli Gable'ın Hanson ve Rowe'a direnmesiyle geçiyor. Otis tag alınca biraz üstünlük kurar gibi olsa da War Machine Combo Slam'le Otis'i yatırıp maçı kazanmayı biliyorlar. Maçtan sonra Gable üzgünce oturuyor. Otis ise onu teselli etmeye çalışıyor.

Arka alana geçiyoruz. ZSJ yeni kemeriyle beraber JBL'in odasına geliyor. Kemerin adını Grappling Championship koymuş ve Zack Sabre Jr.'s TitleFight Challenge ismini verecekmiş bu maçların türüne.

Bronson Reed def. No Way Jose
Reed geçen haftanın acısını çıkartırcasına eze eze kazanıyor.

Cora Jade Podcast with Claudio Castagnoli
Claudio, Cody ve Theory'e göre daha hazır olduğunu söylüyor. Üçünün temel benzerliği üçünün de dibi görmüş olması olduğunu söylüyor. Fakat kendisinin ikisinden çok daha önce bu sahnelerde dibi yaşadığını söylüyor. Onlardan daha hazır olduğunu ve kazanmaya odaklanacağını söylüyor.

Alberto El Patron vs Yota Tsuji
Maç ortada geçiyor ve kısa sürede bitiyor. Maçın sonuna doğru Yota'nın çetesi Alberto'ya saldırıyor ve maç diskalifiyeyle bitiyor. Alberto'nun yardımına Rey Mysterio ve Lucha House Party yetişiyor. Yota haftaya için meydan okuyor. Bu maçın rövanşı olacak. Haftaya Yota Tsuji vs Alberto El Patron No DQ maçı izleyeceğiz!

Main Event
Kontrat töreni

Cody finish the story üzerinden bir promo kesiyor ve imzasını atıyor. Sonrasında Claudio hazır olduğuyla ilgili bir promo kesiyor. O da imzasını atıyor. En son Theory, mikrofonu alıp Cody ve Claudio'yu kışkırtan bir promo kesiyor. Cody'nin babasından giriyor. Claudio'nun memleketinden çıkıyor. Cody'nin çocuğuna köpeğine kadar giydiriyor. Claudio'nun başarısızlıklarını sayıyor. İmzasını attıktan sonra Cody ve Claudio birlikte Theory'e kafa göz giriyorlar. Sonrasında masaya gömüyorlar. İkili birbirlerine girişiyorlar. Üstün taraf Cody Rhodes oluyor. Şov burada sonlanıyor.
,

Haftaya duyrulan maçlar

Alberto El Patron vs Yota Tsuji - No DQ Match
Cody Rhodes vs Claudio Castagnoli vs Austin Theory - Triple Threat Match for The CEW Championship
Chaos Battle Royal for The CEW Tag Team Championship(Maçın türü haftaya maçtan önce anlatılacak)
Zack Sabre Jr.'s Open Challenge for The CEW Grappling Championship
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: