Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
Güreş Dışı
Be a Booker
PG Be a Booker Evreni
Class Elite Wrestling (BÖLÜM 4 ATEŞLENDİ)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Tolga" data-source="post: 154271" data-attributes="member: 71"><p>Yeni yıl bizi iyi karşılamadı. Theory'nin kazandığı maç sonrası gelen Superkick çok derinden bir oh çektirse de konuşma yine sinir bozdurdu. Şirkette yerin yok çocuk. O çok büyük hayallerle kurulan tag teamin şu an geldiği noktaya bak be kardeşim, biz ömür boyu kemer reigni bekliyorduk adamlar şimdi birbirlerini umursamıyor. Tayfur Bingöl'den Semicenk - Canın Sağolsun stsi lazım bu ikiliye. Aynen aynen, bana şuradan bir Touch Blue alsana. Öküze bak kemer alacağım diye geziyor daha ayağa kalkamıyor. Üçlünün yaş ortalaması benim ilk açtığım şirketi anımsatması ayrı, segment daha ayrı bir komedi. JBL'i Eren Karayılan şekli yaka paça yollamışlar, Ric Flair dede keşke oradaki tanıdıkları sokup olayı halletseydi. Cody Rhodes'a her tur en zor rakipleri vererek yazdığın overbooking hikayesini kutlarım. Cody Rhodes kemeri 15 saniyelik bir maçta alacaktır. Bunların olaylarını unutmuştuk ya, Rey sopa yemeden önce Podcast'e katılmış. Bu ne kardeşim? Bu JBL kafayı mı yedi? Hakemlerin kötü diyorsun, hakemleri kovuyor. Kemerlerin kötü diyip kendi kemerini getiriyorsun, kabul ediyor. Üstüne üstlük fikrini beğendim falan diyor, az kalsın ZSJ yatırıp işini görecekti. Ben bu maçı 3v3 sanıyordum laaaan. Rey'in temiz kazanmasını bekliyorduk fakat Alberto El Patron'un gelişi için iyi seçim. Bu arada önceki şovlarda no diff Japonlar diyordum fakat Alberto El Patron işleri değiştirebilir. Merakla bekliyoruz.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Tolga, post: 154271, member: 71"] Yeni yıl bizi iyi karşılamadı. Theory'nin kazandığı maç sonrası gelen Superkick çok derinden bir oh çektirse de konuşma yine sinir bozdurdu. Şirkette yerin yok çocuk. O çok büyük hayallerle kurulan tag teamin şu an geldiği noktaya bak be kardeşim, biz ömür boyu kemer reigni bekliyorduk adamlar şimdi birbirlerini umursamıyor. Tayfur Bingöl'den Semicenk - Canın Sağolsun stsi lazım bu ikiliye. Aynen aynen, bana şuradan bir Touch Blue alsana. Öküze bak kemer alacağım diye geziyor daha ayağa kalkamıyor. Üçlünün yaş ortalaması benim ilk açtığım şirketi anımsatması ayrı, segment daha ayrı bir komedi. JBL'i Eren Karayılan şekli yaka paça yollamışlar, Ric Flair dede keşke oradaki tanıdıkları sokup olayı halletseydi. Cody Rhodes'a her tur en zor rakipleri vererek yazdığın overbooking hikayesini kutlarım. Cody Rhodes kemeri 15 saniyelik bir maçta alacaktır. Bunların olaylarını unutmuştuk ya, Rey sopa yemeden önce Podcast'e katılmış. Bu ne kardeşim? Bu JBL kafayı mı yedi? Hakemlerin kötü diyorsun, hakemleri kovuyor. Kemerlerin kötü diyip kendi kemerini getiriyorsun, kabul ediyor. Üstüne üstlük fikrini beğendim falan diyor, az kalsın ZSJ yatırıp işini görecekti. Ben bu maçı 3v3 sanıyordum laaaan. Rey'in temiz kazanmasını bekliyorduk fakat Alberto El Patron'un gelişi için iyi seçim. Bu arada önceki şovlarda no diff Japonlar diyordum fakat Alberto El Patron işleri değiştirebilir. Merakla bekliyoruz. [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Güreş Dışı
Be a Booker
PG Be a Booker Evreni
Class Elite Wrestling (BÖLÜM 4 ATEŞLENDİ)
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Forumlar
Neler yeni
Giriş yap
Kayıt ol
Ara
Anasayfa
Alt