BAB EVRENİ West Coast Wrestling

Katılım
3 Tem 2023
Konular
56
Mesajlar
4,791
Beğeni sayısı
1,142
PG Nakit
730
oooooof offf kadro deli gibi NXT kokuyor kardeşim ya. Ya genç yetenekli siyahi var ya da modası geçmiş eski upper-midcarder. Şirket Rollins üzerine kurulacak muhtemelen, daha iyi bir karar da yok. Çok istediğimiz bir pickti, nasip olmadı. YANCILARIYLA beraber yazılacaktır diye düşünüyorum, ilk şovu beklemedeyim abi de Street Profits'e takımlar kemeri verme işi olmasın az sürpriz lazım ya :D.
 
Katılım
2 Tem 2023
Konular
140
Mesajlar
5,683
Beğeni sayısı
1,254
PG Nakit
1,000
27 december 2023, wednesday
wcw presents californication
mechanics bank arena
bakersfield, california


californication - episode #1

OajF.gif


Dream of Californication. Geçtiğimiz hafta duyurulmasına rağmen iptal olan Californication, Aralık ayının son haftasında ilk şovunu gerçekleştiriyor. Spiker masasında Corey Graves, Mechanics Bank Arena'ya yoğun ilgi olduğunu, bugün arenada 8 binden fazla koltuğun dolu olduğunu söylüyor. Spiker masasında muhabbet devam ederken Wreck duyuluyor, arenadan müthiş bir reaksiyon geliyor. Mick Foley kendine has stiliyle beraber girişte gözüküyor. Seyircileri selamlıyor ve çelik merdivenlerden çıkıp ringe giriyor. Mick Foley mikrofonu aldıktan sonra seyircilere bir süre göz gezdiriyor, ardından ne kadar mutlu olduğunu anlatamayacağını söylüyor. Kaliforniya'nın sonunda hak ettiği değeri gördüğünü, güreş dünyasının merkezi haline geleceğinden bahsediyor. Seyircilerden muhteşem reaksiyon alıyor. şirketin açılış sürecinde yaşadığı zorluklardan bahsederken seyircilerin bir kısmından gelen yuhalama sesleri göze çarpıyor. Joey Ryan'a Kaliforniya'da protesto devam ediyor.

d57f2hn-4fd98e16-382f-4f2b-b098-b03003e73ae5.gif


Mick Foley yuhalamaları fark edince konuyu değiştiriyor ve güreşin gerçek sahipleri bu arenayı dolduran insanların aradıkları şeyi bulacaklarını söylüyor. Arka alandan kemerlerin getirilmesini istiyor. Şirketin üç kemeri de girişte getiriliyor ve üstlerindeki örtü açılıyor. Mick Foley takımlar kemerinin Turmoil maçı ile ilk sahibini bulacağını açıklıyor. Seyircilerden olumlu bir reaksiyon alıyor. Adının aksine şirketin tüm yeteneklerinin kendisini sergileyebileceği West Coast Rising Star Şampiyonluğunu duyuruyor. Bu kemeri 3 aydan fazla bir süre tutan kişinin West Coast Heavyweight Şampiyonluğu için bir numaralı aday olmaya hak kazanacağını söylüyor. Kemerin öneminden ve geleceğinden bahsediyor. Kemerin ilk sahibinin ise merdiven maçıyla beraber belirleneceğini söylüyor. Katılımcıların ilerleyen dakikalarda açıklanacağını söylüyor.

Mick Foley tüm ihtişamıyla en önde duranın West Coast Heavyweight Şampiyonluğu olduğunu ve kemerin ilk sahibini belirlemek için turnuva yapılacağını duyuruyor. Turnuvanın katılımcılarını duyuruyor ve bu kemerin şirketin ilk Pay-per-view'u olacak Coastlane Carnage'da ilk sahibine kavuşacağını açıklıyor. Mick Foley arenadaki ve televizyonun başındaki tüm seyircilere iyi seyirler diliyor ve arka alana dönüyor. Bu sırada önümüze turnuva ağacı geliyor.

West Coast Heavyweight Championship Tournament Bracket

-First Round-

Match 1:
Jay Lethal vs. Seth Rollins
Match 2: Moose vs. Wade Barrett
Match 3: PAC vs. Roderick Strong
Match 4: Lashley vs. Rich Swann

-Second Round-

Match 1 Winner vs. Match 3 Winner
Match 2 Winner vs. Match 4 Winner

94376um.png


Entrance.gif
rich-swann.gif


West Coast Heavyweight Championship Tournament - First Round Match
Lashley def. Rich Swann


West Coast Wrestling'in ilk maçında Lashley ve Rich Swann karşı karşıya geliyor. Rich Swann köşesinde bir kendi vücuduna bir Lashley'nin vücuduna bakıyor ve garip surat ifadeleriyle seyirciyi eğlendiriyor. Maçın başlamasıyla Lashley kolayca üstünlüğü alıyor, maçın birçok anında Lashley rakibini köşeye sıkıştıryor ve yumruklarının tadına baktırıyor. Swann hareketlerden sıyrılabildiği nadir anların birinde güzel bir Backflip Nika Kick indiriyor ancak maçın sonunu getiremiyor.

The%2BHurt%2BLock.gif


Maçın sonlarına doğru iyice rakibini yormuş ve yıpratmış olan Lashley vurduğu Spinebuster'ın ardından rakibine The Hurt Lock bağlıyor, Swann çok dayanamadan pes ediyor ve Lashley turnuvanın bir üst turuna çıkıyor. Lashley'nin gövde gösterisiyle beraber bizler de reklamlara gidiyoruz.

94376um.png


Kameralar reklamların ardından arka alanda açılıyor. Eve Torres'in yanında maçtan galibiyetle ayrılan Lashley ve takım elbiseleriyle beraber Street Profits var. Eve Torres, Lashley'i tebrik ediyor. Lashley bunun henüz başlangıç olduğunu, "All Mighty" için kolay lokmalar olduğunu söylüyor. Turnuvadaki diğer rakiplerine baktığında da karşısında durabilecek birisi olduğunu göremediğini belirtiyor. Lashley kendisinin ve Street Profits'in şirketin zirvesinde yalnız başına durduklarını söylüyor. Bunu da hem Heavyweight Şampiyonluğunu hem de Tag Team Şampiyonluğunu Coastlane Carnage'da kazanarak göstereceklerini söylüyor. Street Profits de arkadan onun sırtına vuruyorlar ve destek oluyorlar.

5wtd3w.gif


Tam o sırada kadraja kahkaha atarak Seth Rollins ve J&J Security giriyor. Seyircilerin çığlıkları arka alana kadar geliyor. Seth Rollins şaşırmış bir şekilde kameraya bir bakışa atıyor ve tekrar sırıtarak Lashley'e dönüyor. Lashley'e yıllardır kendisini kanıtlayamadığını ve o zirvenin tadını asla alamayacağını söylüyor. Lashley'e hayatının Seth Rollins olmak isteyerek geçtiğini ancak bunu asla başaramayacağını söylüyor. Seth Rollins hangi şirkette olursa olsun oranın yüzü olduğunu, zirve diye tanımlanan kelimenin sözlük karşılığı olduğunu söylüyor. West Coast Wrestling'de de bunun değişmeyeceğini söylüyor. Lashley'e turnuva tablosunun en başındaki adamın adına bir daha bakmasını ve kim olduğunu kendisine hatırlatıp kendisinin önünde diz çökmesini istiyor. Street Profits agresif bir şekilde öne doğru hamle yaparken Lashley onları tutuyor, kulaklarına bir şeyler fısıldıyor. Kadraj genişliyor ve en arkadan Corporate Kane de kadraja dahil oluyor. Seth Rollins sinir bozucu bir şekilde kahkaha atarken Lashley rahat, Street Profits sinirli bir şekilde ona bakıyor. Kamerala da bu gergin görüntüler eşliğinde ringe dönüyor.

94376um.png


Wes-Lee.jpg
dalton-castle.gif


Singles Match
Wes Lee def. Dalton Castle


Wes Lee seyircilerin yoğun desteğiyle beraber gelirken Dalton Castle'a karışık tepkiler geliyor. Çok uzun sürmeyen maç bize kaliteli, enerjik sekanslar sunuyor. İki ismin tüm enerjisi ringe yansıyor. Dalton Castle'ın maç içinde üstünlük kurduğu kısımlar olsa da sonunu getiremiyor. Wes Lee havada süzülen rakibine indirdiği tekmenin ardından sert bir Falcon's Arrow yapıyor ve maçı kazanıyor. Maçın ardından Wes Lee köşeye çıkıyor ve West Coast Rising Star Şampiyonluğunu ima edercesine kemer tauntu atıyor.

94376um.png


Backstage%2BTalk.gif


Arka alanda Brian Pillman Jr. ve Griff Garrison'un yanındayız. Kameralar onlara yaklaşırken Griff Garrison'un her halükarda Brian Pillman Jr.'ın yanında olacağını söylediğini duyuyoruz. Kamerayı fark eden ikili kameraya doğru dönüyor. Brian Pillman Jr. yıllardır çabaladığını artık vaktinin daraldığını söylüyor. West Coast Wrestling onun için büyük bir fırsatmış ve soyadının hakkını burada vermek zorundaymış. Bu fırsatı kaçıramayacağını bildiğini ve Griff'in de her daim onun yanında olduğunu söylüyor. Takımlar şampiyonluğu maçında olmayacaklarmış, bu kararı ortak almışlar.. Brian Pillman Jr. kendisinin West Coast Rising Star Şampiyonluğu için gerçekleşecek olan merdiven maçında olacağını duyuruyor. Griff Garrison'a dönüyor, Garrison da onu onaylarcasına kafasını sallıyor. İki isim oldukları yerden kalkıp beraber uzaklaşırken bir sonraki şovda West Coast Rising Star Şampiyonluğu için gerçekleşecek merdiven maçının kartı ekrana geliyor.

next week on Californication:

Ladder Match for West Coast Rising Star Championship
Brian Pillman Jr vs. Cameron Grimes vs. Chris Brookes vs. Jake Something vs. Trick Williams vs. Wes Lee

94376um.png


Backstage%2BTalk.gif


Tekrar arka alandayız. Kadraj genişlediğinde Eve Torres'in yanında The Hooligans ekibi -Brian Kendrick ve Paul London'ın olduğunu görüyoruz. Seyircilerden müthiş bir destek alıyor bu ikili, kamerayı selamlıyorlar. Yaşlarına rağmen genç nesile taş çıkartacak vücutları da göze çarpıyor. Paul London ringlere geri dönmenin muhteşem hissettirdiğini, bunun Kendrick ile beraber olmasının ise tarif edilemez olduğunu söylüyor. Brian Kendrick söze giriyor ve Paul London'ın güreş tarihinin nadide isimlerinden olduğunu, tekrar onu burada görmenin onu ne kadar mutlu ettiğini anlatıyor. Onun geri dönüşünü de West Coast Tag Team Şampiyonluğuyla taçlandıracaklarını söylüyor ve resmi olarak maçta olduklarını duyuruyor.

20221101_NXT_elec--465ffb6396a76f8393c13046534d9f82.jpg


Seyircilerden büyük destek gelirken onları The Family ekibi -Stacks ve Tony D'Angelo bölüyor. Tony D'Angelo vadelerinin dolduğunu sahneyi artık Channing ve kendisi gibi isimlere bırakmalarının gerektiğini oldukça saygısız bir üslupla anlatıyor. Paul London onlara ringde taş çıkartacaklarına emin olduğunu, yeni neslin hadsiz olduğu kadar yeteneksiz olduğunu söylüyor. Stacks sinirle haftaya ringde sizle biz, kaybeden ringe ilk girer şeklinde bir teklifte bulunuyor. Brian Kendrick de gülerek teklifi onaylıyor ve Paul London ile oradan ayrılıyorlar. Tony D'Angel, Stacks'a bir şeyler anlatmaya çalışırken reklamlara gidiyoruz.

next week on Californication:

Kaybeden Tag Team Turmoil Maçına İlk Sıradan Başlar
The Family (Channing "Stacks" Lorenzo & Tony D'Angelo) vs. The Hooligans (Brian Kendrick & Paul London)

94376um.png


Entrance.gif
Entrance%2B2.gif


Singles Match
Jon Moxley def. Katsuyori Shibata via DQ


West Coast Wrestling'in iki büyük yıldızı inanılmaz sert bir maç sunuyor bizlere. Resmen ringde sakatlık öncesi Shibata'yı izliyoruz. Hiç durmayan, iki ismin de an an üstünlük kurduğu fakat genele yayamadığı bir maç oluyor. Shibata'nın bağladığı Guillotine Choke'dan kurtulan Moxley rakibine arka arkaya tekmeler indiriyor ve güzel bir Moxicity vuruyor. Shibata uzun süren maçın sonlarında sınırlarını zorlayarak ayağa kalkıyor, Moxley rakibini yakalıyor fakat Shibata reverselüyor ve omzuna alıyor G2PK için derken Moxley de kurtuluyor bir tekme indiriyor, Paradigm Shift! Jon Moxley zar zor rakibinin üstüne atıyor kendisini, hakem sayıyor.

a52d30d1220f058094edc0db98fd92e3.gif


Eddie Kingston burada! Seyirciler çığlık çığlığa! Tüm hıncıyla Moxley'e saldırıyor. Hakem maçı sonlandırıyor, diskalifiye ile Moxley kazanıyor fakat nafile! Birkaç yıl önce düşman, birkaç yıl dost. Eddie Kingston bu dostluğun son noktasını koyuyor. 2020 yılında Jon Moxley'e karşı büyük bir hezimet yiyerek acınası duruma düşen Kingston sanki o güne geri döndü. Moxley'e tüm nefretiyle yumruklar indiriyor. Kingston ringin dışına indiriyor ve Moxley'i çelik merdivenlere fırlatıyor. Bir kere daha kaldırıyor, bir daha fırlatıyor. Moxley acı içerisinde kıpkırmızı çiziklerle dolan sırtını tutarken Kingston bir kere daha kaldırıyor Moxley'i ve Backfist to the Future! Yoksa geçmişe mi demeliyiz? Kameralar yerde baygın bir şekilde yatan Moxley'i çektiken sonra Kingston'a dönüyor.

l-intro-1659470312.jpg


Kingston burnundan soluyarak nefretle Moxley'e bakarken Californication'ın ilk bölümünün sonuna geliyoruz.

Californication
West Coast Wrestling
™ & © 2023
all rights reserved
 
Son düzenleme:

Tolgamer

Pepsi Konseyi
Katılım
2 Tem 2023
Konular
347
Mesajlar
3,187
Beğeni sayısı
603
PG Nakit
1,030
1
Tam şovu atacakken buradan geldi, hemen okuyalım bakalım. Tecavüzcü yerine Mick Foley'nin açması çok daha iyi olmuş da yine mi boo hacı? Adamın şirketine niye para verdiniz o zaman? Bilet paralarıyla baba tecavüze devam ediyor deriz. Tag Team Turnoil kazananı bir Top Flight maalesef göremeyeceğiz. Rising Star kemerinin konsepti baya güzel duruyor ama 3 ay sonunda kemer boşa mı çıkıyor orayı pek anlamadık. 3 ay uygun bir süre ama BaB'ta olduğumuz için biraz heyecanlı bir bekleyiş olacak. Turnuvada da doğru ve klasik yola gidilmiş. Tahminlerimizi bırakalım hemen: Seth/Barrett/PAC/Lashley --- Seth/Lashley --- Seth Böyle bir turnuva bekliyorum ben, bakacağız. Turnuvanın sonucu en belli maçı direkt açılış olarak yapılmış, şirketin açılışının Lashley baba ile olması çok keyif verici. Ben alacaktım ama kaçırdık maalesef, babayı burada destekleyeceğiz. Şirketteki favori güreşçim diyip kaçalım. Ben aslında Lashley'in bu galibiyet kutlamasını ringte yapmasını bekliyordum fakat bir bildiğin vardır diyerekten bir şey yazmamıştım. Gerçekten de bir bildiğin varmış, turnuvanın finali daha güreşçilerin bulunduğu ilk segmentte belli olmuş. Seth Rollins ayı gibi şirket konumu olarak güçlü olsa da bir Bobby Lashley edemez kardeşim. Bu arada ağzımız Bobby'e alıştı da şirket ismi sadece Lashley herhalde. Haydaaaa! Rising Star'ın olayı belli oldu, full Wes Lee için kullanılacak gibi. Zaten bu maçta da Wes Lee'yi gördükten sonra Dalton Castle'ın şansı kalmadı, şirketteki çoğu kişi için de bu Wess Lee üstünlüğü geçerli olacaktır. Lavuk tag maçında yatacağını anlayınca belki yardımla falan bir şeyler yapalım demiş. Yazık... Maçın içindeki adamlara bam güm gittik, çok garip isimler var. Wes Lee galibiyeti zaten garanti de ben olsam da sanırım Wes Lee'ye verirdim. Çünkü aman aman süper biri yok. Doğru karar olacak Wess Lee'nin alması. Baba Holigans ne şu adamlara Londrick de yaaaa. Bu arada Stacks ile D'Angelo'nun yanındaki karı süpermiş niye çekmedin? Elektra Lopez hanımefendiye benziyor ama alakayı çözemedim, bu Legado del Fantasma ile takılıyordu ben düzgün NXT izliyorken. Neyse, senin NXT'de gözünü tutan çarlar olmalı ki Hoolingans'a rakip olarak görmüşsün. Ne kadar gözünü tutsa da Hooligans'ı bu çakallara yem edecek gibi gözükmüyorsun, Hooligans alır diyelim. Eddie Kingston şirketten rastgele topladığı adamlarla senaryo icabı intikamı almıştı fakat böylesi bir senaryo çok daha iyi. Eddie Kingston'ı nasıl kullanacağını merak ediyorum, aslında Mox ile PPV'de yapacakları maç da main event seviyesinde gibi gözüküyor fakat ana kemerde de bir güzel eşleşme daha Lashley vs. Seth Rollins olacak. Zaten TT Turnoil var, bir de Wes Lee'ye güzel bir rakip bulursan 10 numara bir kart ile gideriz şova.
 

Styles Clash

This Is The Way
Katılım
3 Tem 2023
Konular
85
Mesajlar
3,808
Beğeni sayısı
1,275
PG Nakit
370
Konum
Mandalore
Foley'in marka yüzü olması daha iyi. Joey ryan picki çok talihsiz olmuş çünkü. Bir süre ghost göreceğiz kendisini. Turnuvadaki Lethal vs rollins maçını 2015 yılında istemiştim. O dönem Rollins USC+WWEC iken Lethal da TVC+ROHC idi.

Lashley bir zahmet Swann'ı yensin ya. Eyvallah bu adam TNA'de kendisini aştı da Lashley karşısında çok zayıf duruyor.

Rollins anlaşılan daha heel birisi olacak. J&J ile olan kimyasını seviyorum.

Dalton Castle galibiyeti Wes Lee için güzel olmuş. İki isim de enerjileri ile bulundukları eyaletin ruhuna çok uyuyor.

Kadro genç ve dinamik isimlerle dolu bu çok iyi. Brian Pillman Jr'dan beklentim büyük ama o merdiven maçını Wes Lee alır.

The Hooligans denilince kafa Forever Hooligans'a gitti bir ama Kendrick & London detayı verilmiş. Hooligans ekibi iyi hoş olsa da genç ve dinamik bir kadroda ancak veteran rolü üstlenebilirler. Kadronu gerçekten çok beğendim. Biraz NXT havası yok değil ama bu hoş.

Shibata vs Mox harbi iyi maç olmuştur. Mox booklaması keyifli bir karakter. Eddie vs Mox ise cidden keyifli bir feud olur. Bunun bir benzerini GWF BAB'ımda Homicide vs Mox üzerinden yapıyorum. Homicide da Eddie Kingston gibi "Mad As Fuck" diyebileceğimiz bir karakter.

İlk şovdan mevzuların başlaması çok iyi olmuş.
 

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Katılım
27 Haz 2023
Konular
4,964
Mesajlar
13,198
Beğeni sayısı
3,430
PG Nakit
3,015
Konum
İzmir
1 1
Evet gecikmeden dolayı buraya anca uğradık. Açılış şovuna yorumlarımızı yapalım.

Joey Ryan’ın daha adı anılmadan protesto edilmesi ahskwnşswjşswjsşqjsşqjsşaj, bu şirket sjwlardan çok çekecek gibi. Foley’den de Tunç Soyer vibeı bir yöneticilik seziyorum zaten, hadi hayırlısı… Tag Team Turmoil maçı mı, EWC’deki formatımız hacılanmış ben diyeyim. Ana kemeri WADE BARRETT baba almazsa ayaklanma çıkarırız haberin ola. Swann’ın ilk turdan Lashley’e tokatlanış feci keyiflendirdi bizi, ama bu oğlana güzel şeyler yazarsın gibi Sülo, ilk göz ağrılarını unutmama huyun vardır biliriz. Offffffffff 2015 kasa otorite tayfa burada reunite olmuş, vallahi aşırı özlemişiz. WCW’ya inanılmaz rahatsızlık verecek bu tayfa belli oldu. Wes Lee… neyse yorum yok, bu herif şirketin yüzü falan olacak bir de, can sıkıcı. Aga adam PWI100’den seçmediği tek takımı turmoil maçına almamış kafayı yedirtecek bu çocuğun bookingler bize yaaAAAAAAAAAAA. Ama şaka bi yana Pillman Jr.’ın tekli kariyer denemesini izlemek de güzel olacaktır, kemeri alamaz diye düşünüyorum yine de, maçta Wes Lee varmış nasıl kazanabilir bu adam abı? The Family vs. LonDrick çok tatlı bir eşleşme, haftaya LonDrick kazanmazsa @Gloom ‘dan WCW’yu haşlamalı 3 sayfalık bir makale yayını görürüz ben uyandırayım. Oyyyyyyyy şovun main eventi ayrı, main evente baskın atan adam ayrı iyi. Şahane bir bitiş olmuş, Mox vs. Eddie’nin burada yeniden booklanması şarttı zaten. Bu hikayenin sonunda Mox ve Eddie yeniden dost olacaktır diye düşünüyorum. Eline sağlık Sülo.
 

Arthur Morgan

#Hedef24
Katılım
2 Tem 2023
Konular
34
Mesajlar
1,492
Beğeni sayısı
173
PG Nakit
40
27 december 2023, wednesday
wcw presents californication
mechanics bank arena
bakersfield, california


californication - episode #1

OajF.gif


Dream of Californication. Geçtiğimiz hafta duyurulmasına rağmen iptal olan Californication, Aralık ayının son haftasında ilk şovunu gerçekleştiriyor. Spiker masasında Corey Graves, Mechanics Bank Arena'ya yoğun ilgi olduğunu, bugün arenada 8 binden fazla koltuğun dolu olduğunu söylüyor. Spiker masasında muhabbet devam ederken Wreck duyuluyor, arenadan müthiş bir reaksiyon geliyor. Mick Foley kendine has stiliyle beraber girişte gözüküyor. Seyircileri selamlıyor ve çelik merdivenlerden çıkıp ringe giriyor. Mick Foley mikrofonu aldıktan sonra seyircilere bir süre göz gezdiriyor, ardından ne kadar mutlu olduğunu anlatamayacağını söylüyor. Kaliforniya'nın sonunda hak ettiği değeri gördüğünü, güreş dünyasının merkezi haline geleceğinden bahsediyor. Seyircilerden muhteşem reaksiyon alıyor. şirketin açılış sürecinde yaşadığı zorluklardan bahsederken seyircilerin bir kısmından gelen yuhalama sesleri göze çarpıyor. Joey Ryan'a Kaliforniya'da protesto devam ediyor.

d57f2hn-4fd98e16-382f-4f2b-b098-b03003e73ae5.gif


Mick Foley yuhalamaları fark edince konuyu değiştiriyor ve güreşin gerçek sahipleri bu arenayı dolduran insanların aradıkları şeyi bulacaklarını söylüyor. Arka alandan kemerlerin getirilmesini istiyor. Şirketin üç kemeri de girişte getiriliyor ve üstlerindeki örtü açılıyor. Mick Foley takımlar kemerinin Turmoil maçı ile ilk sahibini bulacağını açıklıyor. Seyircilerden olumlu bir reaksiyon alıyor. Adının aksine şirketin tüm yeteneklerinin kendisini sergileyebileceği West Coast Rising Star Şampiyonluğunu duyuruyor. Bu kemeri 3 aydan fazla bir süre tutan kişinin West Coast Heavyweight Şampiyonluğu için bir numaralı aday olmaya hak kazanacağını söylüyor. Kemerin öneminden ve geleceğinden bahsediyor. Kemerin ilk sahibinin ise merdiven maçıyla beraber belirleneceğini söylüyor. Katılımcıların ilerleyen dakikalarda açıklanacağını söylüyor.

Mick Foley tüm ihtişamıyla en önde duranın West Coast Heavyweight Şampiyonluğu olduğunu ve kemerin ilk sahibini belirlemek için turnuva yapılacağını duyuruyor. Turnuvanın katılımcılarını duyuruyor ve bu kemerin şirketin ilk Pay-per-view'u olacak Coastlane Carnage'da ilk sahibine kavuşacağını açıklıyor. Mick Foley arenadaki ve televizyonun başındaki tüm seyircilere iyi seyirler diliyor ve arka alana dönüyor. Bu sırada önümüze turnuva ağacı geliyor.

West Coast Heavyweight Championship Tournament Bracket

-First Round-

Match 1:
Jay Lethal vs. Seth Rollins
Match 2: Moose vs. Wade Barrett
Match 3: PAC vs. Roderick Strong
Match 4: Lashley vs. Rich Swann

-Second Round-

Match 1 Winner vs. Match 3 Winner
Match 2 Winner vs. Match 4 Winner

94376um.png


Entrance.gif
rich-swann.gif


West Coast Heavyweight Championship Tournament - First Round Match
Lashley def. Rich Swann


West Coast Wrestling'in ilk maçında Lashley ve Rich Swann karşı karşıya geliyor. Rich Swann köşesinde bir kendi vücuduna bir Lashley'nin vücuduna bakıyor ve garip surat ifadeleriyle seyirciyi eğlendiriyor. Maçın başlamasıyla Lashley kolayca üstünlüğü alıyor, maçın birçok anında Lashley rakibini köşeye sıkıştıryor ve yumruklarının tadına baktırıyor. Swann hareketlerden sıyrılabildiği nadir anların birinde güzel bir Backflip Nika Kick indiriyor ancak maçın sonunu getiremiyor.

The%2BHurt%2BLock.gif


Maçın sonlarına doğru iyice rakibini yormuş ve yıpratmış olan Lashley vurduğu Spinebuster'ın ardından rakibine The Hurt Lock bağlıyor, Swann çok dayanamadan pes ediyor ve Lashley turnuvanın bir üst turuna çıkıyor. Lashley'nin gövde gösterisiyle beraber bizler de reklamlara gidiyoruz.

94376um.png


Kameralar reklamların ardından arka alanda açılıyor. Eve Torres'in yanında maçtan galibiyetle ayrılan Lashley ve takım elbiseleriyle beraber Street Profits var. Eve Torres, Lashley'i tebrik ediyor. Lashley bunun henüz başlangıç olduğunu, "All Mighty" için kolay lokmalar olduğunu söylüyor. Turnuvadaki diğer rakiplerine baktığında da karşısında durabilecek birisi olduğunu göremediğini belirtiyor. Lashley kendisinin ve Street Profits'in şirketin zirvesinde yalnız başına durduklarını söylüyor. Bunu da hem Heavyweight Şampiyonluğunu hem de Tag Team Şampiyonluğunu Coastlane Carnage'da kazanarak göstereceklerini söylüyor. Street Profits de arkadan onun sırtına vuruyorlar ve destek oluyorlar.

5wtd3w.gif


Tam o sırada kadraja kahkaha atarak Seth Rollins ve J&J Security giriyor. Seyircilerin çığlıkları arka alana kadar geliyor. Seth Rollins şaşırmış bir şekilde kameraya bir bakışa atıyor ve tekrar sırıtarak Lashley'e dönüyor. Lashley'e yıllardır kendisini kanıtlayamadığını ve o zirvenin tadını asla alamayacağını söylüyor. Lashley'e hayatının Seth Rollins olmak isteyerek geçtiğini ancak bunu asla başaramayacağını söylüyor. Seth Rollins hangi şirkette olursa olsun oranın yüzü olduğunu, zirve diye tanımlanan kelimenin sözlük karşılığı olduğunu söylüyor. West Coast Wrestling'de de bunun değişmeyeceğini söylüyor. Lashley'e turnuva tablosunun en başındaki adamın adına bir daha bakmasını ve kim olduğunu kendisine hatırlatıp kendisinin önünde diz çökmesini istiyor. Street Profits agresif bir şekilde öne doğru hamle yaparken Lashley onları tutuyor, kulaklarına bir şeyler fısıldıyor. Kadraj genişliyor ve en arkadan Corporate Kane de kadraja dahil oluyor. Seth Rollins sinir bozucu bir şekilde kahkaha atarken Lashley rahat, Street Profits sinirli bir şekilde ona bakıyor. Kamerala da bu gergin görüntüler eşliğinde ringe dönüyor.

94376um.png


Wes-Lee.jpg
dalton-castle.gif


Singles Match
Wes Lee def. Dalton Castle


Wes Lee seyircilerin yoğun desteğiyle beraber gelirken Dalton Castle'a karışık tepkiler geliyor. Çok uzun sürmeyen maç bize kaliteli, enerjik sekanslar sunuyor. İki ismin tüm enerjisi ringe yansıyor. Dalton Castle'ın maç içinde üstünlük kurduğu kısımlar olsa da sonunu getiremiyor. Wes Lee havada süzülen rakibine indirdiği tekmenin ardından sert bir Falcon's Arrow yapıyor ve maçı kazanıyor. Maçın ardından Wes Lee köşeye çıkıyor ve West Coast Rising Star Şampiyonluğunu ima edercesine kemer tauntu atıyor.

94376um.png


Backstage%2BTalk.gif


Arka alanda Brian Pillman Jr. ve Griff Garrison'un yanındayız. Kameralar onlara yaklaşırken Griff Garrison'un her halükarda Brian Pillman Jr.'ın yanında olacağını söylediğini duyuyoruz. Kamerayı fark eden ikili kameraya doğru dönüyor. Brian Pillman Jr. yıllardır çabaladığını artık vaktinin daraldığını söylüyor. West Coast Wrestling onun için büyük bir fırsatmış ve soyadının hakkını burada vermek zorundaymış. Bu fırsatı kaçıramayacağını bildiğini ve Griff'in de her daim onun yanında olduğunu söylüyor. Takımlar şampiyonluğu maçında olmayacaklarmış, bu kararı ortak almışlar.. Brian Pillman Jr. kendisinin West Coast Rising Star Şampiyonluğu için gerçekleşecek olan merdiven maçında olacağını duyuruyor. Griff Garrison'a dönüyor, Garrison da onu onaylarcasına kafasını sallıyor. İki isim oldukları yerden kalkıp beraber uzaklaşırken bir sonraki şovda West Coast Rising Star Şampiyonluğu için gerçekleşecek merdiven maçının kartı ekrana geliyor.

next week on Californication:

Ladder Match for West Coast Rising Star Championship
Brian Pillman Jr vs. Cameron Grimes vs. Chris Brookes vs. Jake Something vs. Trick Williams vs. Wes Lee

94376um.png


Backstage%2BTalk.gif


Tekrar arka alandayız. Kadraj genişlediğinde Eve Torres'in yanında The Hooligans ekibi -Brian Kendrick ve Paul London'ın olduğunu görüyoruz. Seyircilerden müthiş bir destek alıyor bu ikili, kamerayı selamlıyorlar. Yaşlarına rağmen genç nesile taş çıkartacak vücutları da göze çarpıyor. Paul London ringlere geri dönmenin muhteşem hissettirdiğini, bunun Kendrick ile beraber olmasının ise tarif edilemez olduğunu söylüyor. Brian Kendrick söze giriyor ve Paul London'ın güreş tarihinin nadide isimlerinden olduğunu, tekrar onu burada görmenin onu ne kadar mutlu ettiğini anlatıyor. Onun geri dönüşünü de West Coast Tag Team Şampiyonluğuyla taçlandıracaklarını söylüyor ve resmi olarak maçta olduklarını duyuruyor.

20221101_NXT_elec--465ffb6396a76f8393c13046534d9f82.jpg


Seyircilerden büyük destek gelirken onları The Family ekibi -Stacks ve Tony D'Angelo bölüyor. Tony D'Angelo vadelerinin dolduğunu sahneyi artık Channing ve kendisi gibi isimlere bırakmalarının gerektiğini oldukça saygısız bir üslupla anlatıyor. Paul London onlara ringde taş çıkartacaklarına emin olduğunu, yeni neslin hadsiz olduğu kadar yeteneksiz olduğunu söylüyor. Stacks sinirle haftaya ringde sizle biz, kaybeden ringe ilk girer şeklinde bir teklifte bulunuyor. Brian Kendrick de gülerek teklifi onaylıyor ve Paul London ile oradan ayrılıyorlar. Tony D'Angel, Stacks'a bir şeyler anlatmaya çalışırken reklamlara gidiyoruz.

next week on Californication:

Kaybeden Tag Team Turmoil Maçına İlk Sıradan Başlar
The Family (Channing "Stacks" Lorenzo & Tony D'Angelo) vs. The Hooligans (Brian Kendrick & Paul London)

94376um.png


Entrance.gif
Entrance%2B2.gif


Singles Match
Jon Moxley def. Katsuyori Shibata via DQ


West Coast Wrestling'in iki büyük yıldızı inanılmaz sert bir maç sunuyor bizlere. Resmen ringde sakatlık öncesi Shibata'yı izliyoruz. Hiç durmayan, iki ismin de an an üstünlük kurduğu fakat genele yayamadığı bir maç oluyor. Shibata'nın bağladığı Guillotine Choke'dan kurtulan Moxley rakibine arka arkaya tekmeler indiriyor ve güzel bir Moxicity vuruyor. Shibata uzun süren maçın sonlarında sınırlarını zorlayarak ayağa kalkıyor, Moxley rakibini yakalıyor fakat Shibata reverselüyor ve omzuna alıyor G2PK için derken Moxley de kurtuluyor bir tekme indiriyor, Paradigm Shift! Jon Moxley zar zor rakibinin üstüne atıyor kendisini, hakem sayıyor.

a52d30d1220f058094edc0db98fd92e3.gif


Eddie Kingston burada! Seyirciler çığlık çığlığa! Tüm hıncıyla Moxley'e saldırıyor. Hakem maçı sonlandırıyor, diskalifiye ile Moxley kazanıyor fakat nafile! Birkaç yıl önce düşman, birkaç yıl dost. Eddie Kingston bu dostluğun son noktasını koyuyor. 2020 yılında Jon Moxley'e karşı büyük bir hezimet yiyerek acınası duruma düşen Kingston sanki o güne geri döndü. Moxley'e tüm nefretiyle yumruklar indiriyor. Kingston ringin dışına indiriyor ve Moxley'i çelik merdivenlere fırlatıyor. Bir kere daha kaldırıyor, bir daha fırlatıyor. Moxley acı içerisinde kıpkırmızı çiziklerle dolan sırtını tutarken Kingston bir kere daha kaldırıyor Moxley'i ve Backfist to the Future! Yoksa geçmişe mi demeliyiz? Kameralar yerde baygın bir şekilde yatan Moxley'i çektiken sonra Kingston'a dönüyor.

l-intro-1659470312.jpg


Kingston burnundan soluyarak nefretle Moxley'e bakarken Californication'ın ilk bölümünün sonuna geliyoruz.

Californication
West Coast Wrestling
™ & © 2023
all rights reserved
Foley'li açılış keyifli ve detaylı olmuş. Foley GM için sağlam seçim. Rising Star mantığı aşırı yaratıcı iş. Lashley Rich Swann açılış için gayet iyi eşleşme olmuş. Rollins ve J&J Security güzel olmuş. Prime Rollins'in dönüşünü seyretmek güzel. Wes Lee güzel push alacak gibi hak ediyorda zaten. Rising Star Ladder Match için sabırsızlandık mesela. Güzel bir Main Eventle de ilk şovu kapatmışız. Eddie Kingston ve Moxley burada da karşı karşıya. Eline sağlık dosto.
 
Katılım
3 Tem 2023
Konular
56
Mesajlar
4,791
Beğeni sayısı
1,142
PG Nakit
730
OFFFF OFFF ŞU ŞOVUN GELDİĞİ TARİH KRİZE SOKAR YA... Mick Foley baba iyi bir seçim olmuş ama Joey Ryan lavuğu yüzünden kıvranıp durmuş kaç yaşında adam yaaa. Yine de iyi kıvırmış, şampiyonlukların dağıtımı belirlenmiş. Rising Star'ı da sevdim, ben de seviyorum bu tarz kemerleri ama 3 ay sürerse BAB tabi abi :DDD. Turnuvanın finalinde Lashley vs. Rollins bekliyoruz ama bakalım. Derken. Lashley baba rahat geçmiş ilk maçı, devamında da zaten dediklerimiz çıkmış bir bir. Lashley & Profits vs. Authority'e doğru gidiyor bu işin sonu abi. Rollins basar gibi duruyor tabi bu işin sonunda. Offf offf kanka adam Wes Lee yazıyor şirketine ya, ilk galibiyetini almış adam, yan kemer için adaylardan birisi belki kazanır da bakalım. Pillman Jr. bu şirketin geleceği ya, bence önü açık çocuğun karizma falan okey yani. Önümüzdeki hafta şampiyon olamaz gibi ama günün birinde illaki kazanır bu kemeri. İlk şampiyon Wes Lee olacak gibi duruyor :D. OOOOOOOOOOF OFFFF BU HATUN KİM AMA KANKA. Tarafımız Hooligans olacak gibi turnuva boyunca, önümüzdeki hafta maçlarını da kazanırlar gibi geliyor. Moxley'in almasını bekliyordum maçı ama DQ şaşırttı, Eddie Kingston vs. Moxley şirketin sert tarafını kendine çekecek bir feud olacak gibi. Moxley daha da güçlenip çıkar gibi duruyor bu feuddan ama neler olacağı belli olmaz tabi. İlk şov için eline sağlık abi diğer şovu da bekliyoruz :D.
 
Üst
Click here to login using your socials account