Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
Güreş Dışı
Be a Booker
PG Be a Booker Evreni
West Coast Wrestling
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Tolga" data-source="post: 147385" data-attributes="member: 71"><p>Tam şovu atacakken buradan geldi, hemen okuyalım bakalım. Tecavüzcü yerine Mick Foley'nin açması çok daha iyi olmuş da yine mi boo hacı? Adamın şirketine niye para verdiniz o zaman? Bilet paralarıyla baba tecavüze devam ediyor deriz. Tag Team Turnoil kazananı bir Top Flight maalesef göremeyeceğiz. Rising Star kemerinin konsepti baya güzel duruyor ama 3 ay sonunda kemer boşa mı çıkıyor orayı pek anlamadık. 3 ay uygun bir süre ama BaB'ta olduğumuz için biraz heyecanlı bir bekleyiş olacak. Turnuvada da doğru ve klasik yola gidilmiş. Tahminlerimizi bırakalım hemen: Seth/Barrett/PAC/Lashley --- Seth/Lashley --- Seth Böyle bir turnuva bekliyorum ben, bakacağız. Turnuvanın sonucu en belli maçı direkt açılış olarak yapılmış, şirketin açılışının Lashley baba ile olması çok keyif verici. Ben alacaktım ama kaçırdık maalesef, babayı burada destekleyeceğiz. Şirketteki favori güreşçim diyip kaçalım. Ben aslında Lashley'in bu galibiyet kutlamasını ringte yapmasını bekliyordum fakat bir bildiğin vardır diyerekten bir şey yazmamıştım. Gerçekten de bir bildiğin varmış, turnuvanın finali daha güreşçilerin bulunduğu ilk segmentte belli olmuş. Seth Rollins ayı gibi şirket konumu olarak güçlü olsa da bir Bobby Lashley edemez kardeşim. Bu arada ağzımız Bobby'e alıştı da şirket ismi sadece Lashley herhalde. Haydaaaa! Rising Star'ın olayı belli oldu, full Wes Lee için kullanılacak gibi. Zaten bu maçta da Wes Lee'yi gördükten sonra Dalton Castle'ın şansı kalmadı, şirketteki çoğu kişi için de bu Wess Lee üstünlüğü geçerli olacaktır. Lavuk tag maçında yatacağını anlayınca belki yardımla falan bir şeyler yapalım demiş. Yazık... Maçın içindeki adamlara bam güm gittik, çok garip isimler var. Wes Lee galibiyeti zaten garanti de ben olsam da sanırım Wes Lee'ye verirdim. Çünkü aman aman süper biri yok. Doğru karar olacak Wess Lee'nin alması. Baba Holigans ne şu adamlara Londrick de yaaaa. Bu arada Stacks ile D'Angelo'nun yanındaki karı süpermiş niye çekmedin? Elektra Lopez hanımefendiye benziyor ama alakayı çözemedim, bu Legado del Fantasma ile takılıyordu ben düzgün NXT izliyorken. Neyse, senin NXT'de gözünü tutan çarlar olmalı ki Hoolingans'a rakip olarak görmüşsün. Ne kadar gözünü tutsa da Hooligans'ı bu çakallara yem edecek gibi gözükmüyorsun, Hooligans alır diyelim. Eddie Kingston şirketten rastgele topladığı adamlarla senaryo icabı intikamı almıştı fakat böylesi bir senaryo çok daha iyi. Eddie Kingston'ı nasıl kullanacağını merak ediyorum, aslında Mox ile PPV'de yapacakları maç da main event seviyesinde gibi gözüküyor fakat ana kemerde de bir güzel eşleşme daha Lashley vs. Seth Rollins olacak. Zaten TT Turnoil var, bir de Wes Lee'ye güzel bir rakip bulursan 10 numara bir kart ile gideriz şova.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Tolga, post: 147385, member: 71"] Tam şovu atacakken buradan geldi, hemen okuyalım bakalım. Tecavüzcü yerine Mick Foley'nin açması çok daha iyi olmuş da yine mi boo hacı? Adamın şirketine niye para verdiniz o zaman? Bilet paralarıyla baba tecavüze devam ediyor deriz. Tag Team Turnoil kazananı bir Top Flight maalesef göremeyeceğiz. Rising Star kemerinin konsepti baya güzel duruyor ama 3 ay sonunda kemer boşa mı çıkıyor orayı pek anlamadık. 3 ay uygun bir süre ama BaB'ta olduğumuz için biraz heyecanlı bir bekleyiş olacak. Turnuvada da doğru ve klasik yola gidilmiş. Tahminlerimizi bırakalım hemen: Seth/Barrett/PAC/Lashley --- Seth/Lashley --- Seth Böyle bir turnuva bekliyorum ben, bakacağız. Turnuvanın sonucu en belli maçı direkt açılış olarak yapılmış, şirketin açılışının Lashley baba ile olması çok keyif verici. Ben alacaktım ama kaçırdık maalesef, babayı burada destekleyeceğiz. Şirketteki favori güreşçim diyip kaçalım. Ben aslında Lashley'in bu galibiyet kutlamasını ringte yapmasını bekliyordum fakat bir bildiğin vardır diyerekten bir şey yazmamıştım. Gerçekten de bir bildiğin varmış, turnuvanın finali daha güreşçilerin bulunduğu ilk segmentte belli olmuş. Seth Rollins ayı gibi şirket konumu olarak güçlü olsa da bir Bobby Lashley edemez kardeşim. Bu arada ağzımız Bobby'e alıştı da şirket ismi sadece Lashley herhalde. Haydaaaa! Rising Star'ın olayı belli oldu, full Wes Lee için kullanılacak gibi. Zaten bu maçta da Wes Lee'yi gördükten sonra Dalton Castle'ın şansı kalmadı, şirketteki çoğu kişi için de bu Wess Lee üstünlüğü geçerli olacaktır. Lavuk tag maçında yatacağını anlayınca belki yardımla falan bir şeyler yapalım demiş. Yazık... Maçın içindeki adamlara bam güm gittik, çok garip isimler var. Wes Lee galibiyeti zaten garanti de ben olsam da sanırım Wes Lee'ye verirdim. Çünkü aman aman süper biri yok. Doğru karar olacak Wess Lee'nin alması. Baba Holigans ne şu adamlara Londrick de yaaaa. Bu arada Stacks ile D'Angelo'nun yanındaki karı süpermiş niye çekmedin? Elektra Lopez hanımefendiye benziyor ama alakayı çözemedim, bu Legado del Fantasma ile takılıyordu ben düzgün NXT izliyorken. Neyse, senin NXT'de gözünü tutan çarlar olmalı ki Hoolingans'a rakip olarak görmüşsün. Ne kadar gözünü tutsa da Hooligans'ı bu çakallara yem edecek gibi gözükmüyorsun, Hooligans alır diyelim. Eddie Kingston şirketten rastgele topladığı adamlarla senaryo icabı intikamı almıştı fakat böylesi bir senaryo çok daha iyi. Eddie Kingston'ı nasıl kullanacağını merak ediyorum, aslında Mox ile PPV'de yapacakları maç da main event seviyesinde gibi gözüküyor fakat ana kemerde de bir güzel eşleşme daha Lashley vs. Seth Rollins olacak. Zaten TT Turnoil var, bir de Wes Lee'ye güzel bir rakip bulursan 10 numara bir kart ile gideriz şova. [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Güreş Dışı
Be a Booker
PG Be a Booker Evreni
West Coast Wrestling
Menü
Giriş yap